2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351710 بازدید | 2171 پست
ممنونم عزیزم ولی نگرانم دست خودم نیست، کلی لاغر شدم از استرس، اینجا از کسی خبر دارید کامل خوب شده با ...

بله خیلیا خوب شدن 

از اول پیچ بخون 😍

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ممنونم عزیزم ولی نگرانم دست خودم نیست، کلی لاغر شدم از استرس، اینجا از کسی خبر دارید کامل خوب شده با ...

شما hpv منفی هست؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما hpv منفی هست؟

اره عزیزم اچ پی وی منفی بودم اخرین بار ، به خودم و همسرمم مطمئنم، الانم بدون پاپ اسمیر کولپو کردم ( دکترم پولکی بود ظاهرا) ولی پارسال همین موقع همه چیز عالی و‌نرمال و اچ پی وی منفی بود یهو امسال اینجوری

اره عزیزم اچ پی وی منفی بودم اخرین بار ، به خودم و همسرمم مطمئنم، الانم بدون پاپ اسمیر کولپو کردم ( ...

عزیزم این موضوع رو بگم که hpv ممکنه از راهی غیر از همسرت به شما منتقل بشه 

و حالا خداروشکر hpv منفی هست 

ورزش کن مرتب 

یه سری ویتامین دکترت میده 

مطمین باش خوب میشی 

اخه جز لیزر و اپیلاسیون دیگه چه راهی؟ احتمال استخر و توالت فرنگی میگن خیلی ناچیزه، یوگا میکنم، پاورفیت هم میخورم ولی فعلا منتظر جواب ازمایشم که ببینم عمل میخاد یا نه😢 دعا کنید cin 1 باشه جراحی نخاد😫🙈😭

اخه جز لیزر و اپیلاسیون دیگه چه راهی؟ احتمال استخر و توالت فرنگی میگن خیلی ناچیزه، یوگا میکنم، پاورف ...

من که از اپیلاسیون گرفتم 

آن شاالله که نیازی نیست

من که از اپیلاسیون گرفتم  آن شاالله که نیازی نیست

وای چه بد، آش نخورده دهنه سوخته، انشالله شمام خوب بشی گلم، دیگه اهمیت نداره از کجا گرفتیم ، مهم درمانه، یلداتون هم مبارک❤️❤️❤️🌹🌹🌹

وای چه بد، آش نخورده دهنه سوخته، انشالله شمام خوب بشی گلم، دیگه اهمیت نداره از کجا گرفتیم ، مهم درما ...

❤️😍یلدای شمام مبارک

سلام خانما من ۲۳سالمه ۶سال ازدواج کردم ویه زایمان طبیعی داشتم دخترم یکسالشه پاپ اسمیر دادم که عفونت والتهاب شدید وکیولوسیت رونشون داده بود که دکترم گفت کهhpvداری حالا فرداجواب از HPV  میاد که چه نوعیه خیلی نگرانم الان چند ماهه زندگیم شده گریه وزاری روپوستم هیچ‌زگیلی ندارم همسرم هم نداره خیلی داغونم وسواس فکری گرفتم همش فک میکنم دخترمم میگیره کسی میتونه به من کمک کنه

سلام خانما من ۲۳سالمه ۶سال ازدواج کردم ویه زایمان طبیعی داشتم دخترم یکسالشه پاپ اسمیر دادم که عفونت والتهاب شدید وکیولوسیت رونشون داده بود که دکترم گفت کهhpvداری حالا فرداجواب از HPV  میاد که چه نوعیه خیلی نگرانم الان چند ماهه زندگیم شده گریه وزاری روپوستم هیچ‌زگیلی ندارم همسرم هم نداره خیلی داغونم وسواس فکری گرفتم همش فک میکنم دخترمم میگیره کسی میتونه به من کمک کنه

من خودم کاملا مذهبی ومعتقد هستم وغیر از همسرم با هیچ مردی حتی رابطه کلامی هم نداشتم اپیلاسیون واستخر هم اصلا به عمرم نرفتم فقط روزی که زایمان کردم خانمی که در زایشگاه بود زگیل روی پوستش داشت چون وقتی زایمان میکرد من از روی پوستش متوجه شدم.اصلا نمیدونم کی مبتلا شدم خیلی ناراحتم یعنی شوهرم خیانت کرده .چرا باید تاوان کار دیگران رو ادمای بی گناهی مثل من پس بدن😭😭😭😭😭😭

سلام خانما من ۲۳سالمه ۶سال ازدواج کردم ویه زایمان طبیعی داشتم دخترم یکسالشه پاپ اسمیر دادم که عفونت ...

سلام خانما من امروز جواب ازمایشم رو گرفتم وحداروشکر hpvمنفی بود فقط التهاب شدید وعفونت قارچی داشتم دکترم بهم گفت که تا یکسال بعد نیازی به پاپ مجدد نداری بنظرتون اعتماد کنم اخه التهاب شدید وعفونت چرکی برا چیه 

سلام خانما من امروز جواب ازمایشم رو گرفتم وحداروشکر hpvمنفی بود فقط التهاب شدید وعفونت قارچی داشتم د ...

شماهنوزسایت میای؟؟اگ اره درخواست دوستیموقبول کن چندتاسوال دادم ازتون منم پاپم التهاب داشت 

وخدایی که بشدت کافیست
اخه جز لیزر و اپیلاسیون دیگه چه راهی؟ احتمال استخر و توالت فرنگی میگن خیلی ناچیزه، یوگا میکنم، پاورف ...

شمامشول خاصی داشتی ک کلپوشدی 

اخه جواب پاپ وتست متفی بلشه کولپونمیکنن 

ممنون میشم اگ میای اینجابرام توضیخ بدی 

منم پاپ اسمیرم التهاب وتغییرسلولی واکنشی داره تست پاپم منفی اچ پی ویم متفی ولی همش التهاب دارم وعفونت 

وخدایی که بشدت کافیست
شمامشول خاصی داشتی ک کلپوشدی  اخه جواب پاپ وتست متفی بلشه کولپونمیکنن  ممنون میشم اگ میا ...

عزیزم از من پاپ اسمیر نگرفت و کولپو کرد، چون دکتر پولکی و‌مادی بود، من پارسال تست پاپ اسمیر و اچ پی وی منفی بود، الانم برا چکاپ رفتم منتها قبل نزدیکی خونریزی دادم البته نزدیک پریودمم بود، جواب کولپو cin1/2 اومد ، چند تا دکتر عوض کردم همه میگفتن لیپ ، اخری گفت نه نمونه های کولپو رو  بفرست دوباره بازخوانی بشه، امروز جواب اومد منفی😳😳😳 و من سردرگمم چون میگن خطای ازمایشگاهی بسیار زیاده، من دوشنبه با دکتر بهتاش وقت دارم ببینم دقیقا با این اوضاعم چه کار باید بکنم، باورت نمیشه اینقدر گریه کردم یه بخشی از موهام یهو‌ سفید شد😭😭 

2810