2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351574 بازدید | 2170 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نگران نباش بعد عمل همه چی عالی میشه

خیلی ممنونم ازتون🤩🙏🏽

فقط من الان ۳ هفتس ناحیه بیرونیم هم ملتهب هم می سوزم همه چیم استفاده کردم دکتر بهم کلوتریمازول واژینال هم قرص و سفکسیم و آزیترومایسین اینا ولی بهتر نشده زیاد 

ممکنه به خاطر اچ پی وی باشه ؟؟ 

2805
بیرون بدنم زده فقط تماس پوستی داشتم با نامزدم.. و اینک دکتر میگه شایدم از اپیلاسیون

ببخشید نامزدت زگیل داره  یا نه 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
منم دقیقا سه ساله که عفونت دارم  نمیدونم خیلی میترسم بخصوص اینکه میگن این ویروس تاابد توبدنت ب ...

واجبی همون مو بر شرکتی  یا فرق میکنه 

نه به زایمان ربطی نداره اینا اکثرا به مرور زمان با حفظ خونسردی و تقویت ایمنی برطرف میشن فقط کدهای ۱۶ ...

من از عید متوجه شدم زکیل دارم ماه پیش رفتم پیش دکتر الهویی نظری کرایو شدم  سه هفته گذشته الان دیدم دوباره دارم نمیدونم از قبلی ها مونده کرایو نکرده  یا تازه زدم  جواب پاپ اسمیرم نرمال بود ولی hpvهنوز ندادم  چکار کنم خیلی داغونم همسرم میگه من زائده ای ندارم چطور تو گرفتی 

واجبی همون مو بر شرکتی  یا فرق میکنه

واجبی رومن کیلویی ازعطاری گرفتم خیلی بوش تنده قبلا پودرای دیگم مثل مطرح استفاده کردم ولی هیچ کدوم بوی اینونداره 

بهش نوره هم میگن 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
نه من زگیل نداشتم ولی نوع خفیف این ویروس زگیل هست،برای من حالت پیشرفته هست که سلول های دهانه رحم رو ...

عزبزم دوستانی که زگیل داشتن  تک کن ببین این عکس زگیله یا نه 

خانوما من عمل مخروط برداری کردم هفته پیش  این جواب پاتولوژی بعد عمل کسی میدونه یعنی چی ؟ 🥺

عزیزم نگران نباش.

انشالله که خیرِ

هر چی بوده دیگه برداشته شده.

دکترتون کی بودن؟

منم سه هفته پیش جراحی شدم اما هنوز خونریزی دارم. 

2810