دوستان من دو سال پیش به تشخیص نادرست یه دکتر فریز کردم .بعد از یک سال ،پارسال تست پاپ اسمیر من مثبت شد و با ازمایش ها معلوم شد که ویروس hpvشماره١٦دارم.دکتر زنانم گفت باید دهانه رحم رو لایه ای ازش برداره ولی متخصص انکولوژی فعلا گفت دست نگه دار تا چهار ماه یکبار تست می گیریم.به من گفتن حامله شو. چون بچه ندارم و ٣١سالمه.ایا کسی مشکل من رو داره و می تونه راهنمایی کنه در مورد درمان و دکتر خوب معرفی کنه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط من الان ۳ هفتس ناحیه بیرونیم هم ملتهب هم می سوزم همه چیم استفاده کردم دکتر بهم کلوتریمازول واژینال هم قرص و سفکسیم و آزیترومایسین اینا ولی بهتر نشده زیاد
نه به زایمان ربطی نداره اینا اکثرا به مرور زمان با حفظ خونسردی و تقویت ایمنی برطرف میشن فقط کدهای ۱۶ ...
من از عید متوجه شدم زکیل دارم ماه پیش رفتم پیش دکتر الهویی نظری کرایو شدم سه هفته گذشته الان دیدم دوباره دارم نمیدونم از قبلی ها مونده کرایو نکرده یا تازه زدم جواب پاپ اسمیرم نرمال بود ولی hpvهنوز ندادم چکار کنم خیلی داغونم همسرم میگه من زائده ای ندارم چطور تو گرفتی
میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم خدایا شکرت بابت همه چی