2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351574 بازدید | 2170 پست
من مشهدم پيش دكتر بلندي ميرم ولي همين تاپيك رو بخوني دوستان تهراني دكتراي خوبي معرفي كردند

سلام امیدوارم پیام منو بخونی شایدم خیلی گذشته نیستی پیشه دکتر بلندی تونستی مداوا بشی؟ 

کسی میدونه نوع ۱۶ ایا قابل درمان هست یا خیر

عزیزم نگران نباش. انشالله که خیرِ هر چی بوده دیگه برداشته شده. دکترتون کی بودن؟ منم سه هفته پیش ...

دکتر عطیه بهمن فوق تخصص انکولوژی 

شما جواب پاتولوژی بعد عملت چی بوده ؟ 

تا برم پیشش میترسم چیزی مونده باشه نمیفهمم آزمایشو😥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام امیدوارم پیام منو بخونی شایدم خیلی گذشته نیستی پیشه دکتر بلندی تونستی مداوا بشی؟  کسی مید ...

باید کولپوسکوپی کنی اگر چیزی نباشه با تقویت سیستم ایمنی انشالله دفع میکنی اگرم جواب کولپوسکوپی اوکی نباشه بستگی به شدتش عمل میکنی که عمل ساده ای هستش

2805
عزیزم نگران نباش. انشالله که خیرِ هر چی بوده دیگه برداشته شده. دکترتون کی بودن؟ منم سه هفته پیش ...

عطیه بهمن 

جواب پاتولوژی بعد عمل شما چی بوده ؟ 

فقط من قبل عملم التهاب و شوزش بیرونی داشتم که گفتن عفونت دارو دادن ولی اوکی نمیشدم گفتن شاید بعد عمل رفع شه اما هنوز هست 🥺

به نظرتون به اچ پی وی ربط داره التهاب و سوزش بیرونیم ؟؟

عطیه بهمن  جواب پاتولوژی بعد عمل شما چی بوده ؟  فقط من قبل عملم التهاب و شوزش بیرونی داش ...

عزیزم من سه سال نوع ۱۶ با پاپ و کولپو منفی داشتم. امسال پاپ منفی و کولپو ساعت ۱ سین یک و بقیه جاها که بیوپسی کرده بود منفی بود. اما دکترم گفت میتونی فریز کنی و ۶ ماه دیگه دوباره بیای کولپو و یا اینکه بریم اتاق عمل و یه لایه مثل پوست پیاز از روی دهانه برداریم تا سین یک از بین بره و بقیه جاها هم زیر میکروسکوپ دیده بشه و ببینیم لبه ها آزاد هست یا نه؟

در نهایت با مشورت با یه دکتر دیگه تصمیم گرفتم لیپ سطحی رو انجام بدم.

خداروشکر جواب پاتولوژی ساعت ۱۲ ، نزدیک به سین یک بود و بقیه جاها منفی و لبه ها آزاد بود.

دکترم گفت ۶ ماه دیگه برم برای پاپ و اچ پی وی

شما هم اصلا نگران نباش شاید سوزش و التهاب بخاطر آلرژی یا استرس باشه. خیلی گرمی و مواد غذایی آلرژی زا یه مدت کمتر بخور ببین چطوری میشی

من ۱۱ روزه عمل کردم خون آبه میاد بیشتر فردا میخوام برم پیشش

برای منم اولش خون آبه بود اما نمیدوم چرا یهو زیاد شد. 

به دکترم پیام دادم که خونریزی زیاد شده الان جواب داد که از فردا قرص جلوگیری شروع کنم تا قطع بشه.

مواظب خودت باش عزیزم

دکتر عطیه بهمن فوق تخصص انکولوژی  شما جواب پاتولوژی بعد عملت چی بوده ؟  تا برم پیشش میتر ...

نه اصلا نگران نباش

توکل به خدا

اصل کار همین جراحی بود که انجام دادی و همه جارو پاک سازی کرده برات.

انشاالله آزمایش بعدی ویروس رو دفع کردی

برای منم اولش خون آبه بود اما نمیدوم چرا یهو زیاد شد.  به دکترم پیام دادم که خونریزی زیاد شده ...

ممنونم ازتون منم امروز دکترم منو دید گفت هر چی بوده برداشتیم ۶ ماه دیگه بیا 

ولی من ۳ سال پیش تبخال گرفته بودم‌ میگه سوزش و التهاب واسه اونه اچ پی وی رو عصباش اثر گذاشته 🥺

انشالله برای هممون دفع بشه راحت شیم🙏🏽

چرا دارم کمه  امروز دکتر گفت به نظرم پریود شدی اصن ولی تا چند هفته خونریزی فکر کنم طبیعی

شما پیش کی عمل کردین ؟

واکسنم زدین ؟ 

من واکسن پاپیلوگارد ایرانی زدم دکترم گفت زیاد جالب نیست واکسن گارداسیلم نیست اصن

شما پیش کی عمل کردین ؟ واکسنم زدین ؟  من واکسن پاپیلوگارد ایرانی زدم دکترم گفت زیاد جالب نیست ...

من پیش خانم دکتر فرح فرزانه بیمارستان مهر جراحی شدم.

سال ۹۷ واکسن گارداسیل زدم

خداروشکر منم امروز یه ذره خونریزیم کمتر شده

مکمل هارو فراموش نکن و مرتب بخور

خداروشکر همین جا خیلی دوستان عزیز رو دیدم که بعد از جراحی منفی شدن و الان حالشون خیلی خوبه

من پیش خانم دکتر فرح فرزانه بیمارستان مهر جراحی شدم. سال ۹۷ واکسن گارداسیل زدم خداروشکر منم امروز ...

همش دارم مکمل و میوه اینا میخورم انشالله دفع شه 🤲🏽🤲🏽 همش استرس کشیدم دیگه

2810