دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
پلاک ونزدید به نامتون؟ ازموعد وکالتی که داد بهتون ردشده؟
نه ربطی به موعد وکالت نداره
صاحب پلاک رو پلاکش دستور گذاشته توقیف شده باید تو همون پارکینگ هزینه کارشناس پرداخت کنین میاد همون پارکینگ کارشناسی میکنه بعد پلاکو میکنین میبرین شماره گذاری اونجا پلاک جدید به نام خودتون میدن و رفع توقیف میشه
ماشین رو بابام از کسی خریده بود قولنامه داره بعد ما ماشین رو از بابام خریدیم چند ساله حالا گرفتن گفت ...
قونامه هم داشته باشین باید همون موقع میزد به نان خودش مگراینکه وکالتش دائم بوده باشه که بعید میدونم کسی اینطوری وکالت بده طرف رفته چک کرده دیده بنامشه هنوز شکایت کرده دیگه اگه دسترسی بهتون نداشته بوده اگه این طور باشه فقط دعا کنید بدقلق نباشه که باید بدویید دنبالش فعلا
حالا چی میشه؟ شوهرم اسنپ میرف چقدر طول میکشه بدن بهمون
ما چند سال پیش این مشکل برامون پیش اومده بود. یک هفته پارکینگ نگه داشتن. بعد شمال بودین، مجبور شدیم بریم مرکز استان. خیلی دردسر کشیدیم. خودم تو ماشین بودم و بیحجاب هم نبودم. عکسی هم نبود. گفتن یکی گزارش داده.. همینجوری بیمدرک اونهمه اذیتمون کردن.