2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351689 بازدید | 2171 پست
شوهرم با کاندوم دوست نداره نمیدونم چکار کنم البته چیزیم نداره الان خودمم چیزی ندارم  

البته کاندوم برام تمام مسائل حتی عفونتهای ک ازطریق مردها وارد بدن میشه عالیه باید از اول عادت میدادی بهش😄😉 حالام اشکال نداره چون ب هرحال کاندومم باشه بازم با برخورد پوست ب پوست انتقال انجام میشه کاندوم ب نظرم پنجاه پنجاست. انشاالله ی بار دیگه اچ پی وی روخودت تست بده اگه منفی بود دیگه ندارید جفتتون و ازفکرش بیا بیرون .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته کاندوم برام تمام مسائل حتی عفونتهای ک ازطریق مردها وارد بدن میشه عالیه باید از اول عادت میدادی ...

خیلی رو اعصابم تاثیر بد گذاشته چند روزه تو فکرمه جدا شم دلم واسه بچهام میسوزه کلافه ام اصلا هزار جور فکر وخیال بد میاد تو ذهنم شوهرمم میگه خیلی اذیتم میکنی بهم توجه نمیکنی یبارگفتم بیا جدا شیم گفت دوست داری برم سرکار بهت زنگ بزنن بگن شوهرت از ارتفاع افتاده پیایین آخه کارش تو ارتفاع هست ترسیدم بلایی سرخودش بیاره😔😔😔😔

خیلی رو اعصابم تاثیر بد گذاشته چند روزه تو فکرمه جدا شم دلم واسه بچهام میسوزه کلافه ام اصلا هزار جور ...

😳😳😳برای چیزی که حتی بهت ثابت نشده که شوهرت داره یا نه؟ عزیزم نکن اینکارو باخودت. اصلا شاید آدما قبل ازدواج با کسای بودن خب طبیعی هم هست حالا بعد چند سال ویروس تو بدن شروع ب فعالیت کرده آدمارو نباید بخاطر گذشتشون سرزنش کرد. طرف شوهرشو با کسی میبینه میبخشه حالا شما بخاطر ویروسی ک حتی ازش  مطمئن نیستی همچین حرف میزنی؟ شوهرتو ازخودت دور نکن عزیزم. چرا انقد سعی داری اتفاقای بد تو ذهنت درست کنی. مثبت فکر کن تا اتفاقی مثبت برات بیفته

خیلی رو اعصابم تاثیر بد گذاشته چند روزه تو فکرمه جدا شم دلم واسه بچهام میسوزه کلافه ام اصلا هزار جور ...

من با اولین آزمایش پاپ اسمیر م تمام اتفاقای بد و تو ذهنم تجسم می کردم و دقیق می دونه به دونه اون اتفاق می‌افتاد از وقتی تصمیم گرفتم برای خودم خوب بخوام و تو ذهنم به خودم بگم که امکان نداره آزمایش بعدیت بد بشه بعد از اون همه چی بهتر پیش رفت آدما تو ذهنشون اتفاقای بد میسازم تا وقتی فکر کنیم مریضی کل بدن تو مریضی دربر می‌گیره ولی وقتی تصمیم میگیری که سالم بمونیم بدنت خودش شروع میکنه به سالم ماندن. هر اتفاقی تو زندگی همینه و من معتقدم آدم نباید دنبال اتفاق های بد بره

خب باشه اصلا زگیل باشه چه مشکلی هست؟ خب هر ویروسی یه مدت داخل بدنه بعد میره دیگه بعضی هام مثل مال من ...

سلام خوبین شما کدوم تایپارو دارین ؟ میشه یه سوال درمورد اچ پی وی بپرسم ازتون؟

کاملا حالت رو درک میکنم تا حالا بیوپسی شدی؟ ببین منم مشکل شمارو دارم که عفونتم خوب نمیشه؟ بهداشت ج ...

سلام عزيزم خيلي وقته ازين پيام ميگذره ولي ميخواستم ازت كمك بگيرم، من اچ پي وي١٨ دارم شش ماه پيش سين يك بودم و دكتر پاورفيت و دارو داد بهم ، تو اين مدت بابامم فوت شد و خيلي تحت فشار روحي بودم اينبار رفتم كلپو دهانه واژنمم زگيل زده بود كه برام فريز كرد و دهانه رحمم احتمال زياد پيشرفت داشته كه شايد ارديبهشت ماه عمل بشم، از نظر روحي حالم خيلي بده حتي لرزش ميگيره بدنم اين داروهايي كه گفتي چيه عوارض نداره؟ استرسم رو ميخوام كم كنم 😞

سلام عزيزم خيلي وقته ازين پيام ميگذره ولي ميخواستم ازت كمك بگيرم، من اچ پي وي١٨ دارم شش ماه پيش سين ...

سلام خیلی متاسفم بخاطرِ پدرتون خدا رحمتش کنه غصه ی بزرگیِ و ایشاللا که زمان به مرور زمان تسکینِ دردِ دلت باشه،

اینجور داروهارو باید تحت نظرِ دکتر استفاده کنی چون هرکدوم واسه یه سری مسایل خاص کارایی داره صمنِ اینکه باید طبقِ الگوی خاصی از دوزای پایین شروع شه 

یعنی باید دکتر واست الگو تنظیم کنه 

به نظرِ من حتما از دکتر و مشاور کمک بگیر

در موردِ اچ پی وی هم بگم در ۹۹ درصد موارد اگه تچ می وی جدیدی نگیری cin1 پیشرفت نمیکنه حتی خوبم‌میشه مگه اینکه تایپ جدید خدای نکرده بگیری

حتما واکسن گارداسیل بزن

سلام خیلی متاسفم بخاطرِ پدرتون خدا رحمتش کنه غصه ی بزرگیِ و ایشاللا که زمان به مرور زمان تسکینِ دردِ ...

ممنون عزيزم اره داروخانه هم همينو گفت ولي من واقعا از خوردن قرص و دارو بخصوص واسه اعصاب متنفرم ، گفتم يه مدت ب خودم زمان بدم شايد بهتر بشم. منم سين يك بودم ولي دكتر گفت چند تا هاله سفيد ديگه ايجاد شده بايد كلپو كنم ببينم چي ميشه اگه دو يا سه شده باشه بايد عمل كنم خودمم ترجيح ميدم بردارم اون تيكه بيمارو

سلام خیلی متاسفم بخاطرِ پدرتون خدا رحمتش کنه غصه ی بزرگیِ و ایشاللا که زمان به مرور زمان تسکینِ دردِ ...

من دو دوره واكسنو زدم و مطمئنم نوع جديد هم نگرفتم ولي خودم چند نوع پرخطرو داشتم . احتمالا استرسم هم قالب شده به ايمنيه بدنم 

من دو دوره واكسنو زدم و مطمئنم نوع جديد هم نگرفتم ولي خودم چند نوع پرخطرو داشتم . احتمالا استرسم هم ...

چه کدهایی رو دارین؟ تازه تست دادین؟ شاید اصلا ویروسا پاک شدن؟

من پارسال کد ۵۳ رو داشتم امسال مجدد تست دادم بدنم دفع کرده

ایشالله که چیزی نیست پیش کدوم دکتر رفتین؟ کولپو کردین؟

من مشهدم پيش دكتر سميه بلندي ميرم، عزيزم من نوع ١٨ و چندنوع پرخطر دارم، نه مطمئنم كه دفع نشده چون زگيل جديد دهانه واژنم زده بود اگر دفع كرده بودم كه نميزد 

كلا چهار ماهه فهميدم مبتلا شدم و نميدونممم كه از كي تو بدنم بوده، چهارسالو نيمه ازدواج كردم و شوهرم ميگه از بعد ازدواجمون رابطه ايي نداشته . ديگه نميدونم چرا تا الان دفع نكردم خداكنه منم دفع كنم خيلي روحيمو داغون كرده 

حتي نزديكي هم ديگه ميترسم داشته باشم

2810