2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351710 بازدید | 2171 پست
من مشهدم پيش دكتر سميه بلندي ميرم، عزيزم من نوع ١٨ و چندنوع پرخطر دارم، نه مطمئنم كه دفع نشده چون زگ ...

اوایل که همه میفهمن خیلی دچار بحران روحی میشن منم خودم خیلی خیلی حالم بد بود ولی به مرور بهتر شدم چون من قبلش یه سقطم کرده بودم تو ۵ ماهگی چون بچم مشکل قلبی داشت به معنای واقعی داغوووووون بودم 

ولی ببین اینکه میدونی و کنترل میکنی عالیِ

متاسفانه کد ۱۸ و ۱۶ دیرتر پاک میشن و استرس هم بدترش میکنه سعی کن آروم باشی تمرین تنفس عمیق بکن نفس بگیر سه ثانیه نگه دار و رها کن 

هروقت فکرای بد اومد تو ذهنت به خودت سه بار بگو stop پشت سر هم روزی هزار بارم شد اشکال نداره اینطوری ذهنت رو ورزش میدی که فکرای منفی رو متوقف کنه 

ایمنی بدنت رو با خوردن غذاهای سالم و ویتامین و سبزیجات تقویت کن و به نظرِ من زودتر بچه دار شو ایشالله

اوایل که همه میفهمن خیلی دچار بحران روحی میشن منم خودم خیلی خیلی حالم بد بود ولی به مرور بهتر شدم چو ...

عزيزم مرسي از راهنمايي و دلگرميت🙏🏼♥️ اره قصدشو دارم بعد ازينكه تكليف اين مشكلم روشن بشه حالا عمل بشم ياهرچيزي بفكر بچه باشيم ولي اول دوس دارم از نظر جسمي و روحي اوكي باشم چون بچه مامان باحوصله ميخاد

واس شماهم ارزو دارم اگه ني ني داري كه خدا واست حفظ كنه اگه نداري هم بزودي يه سالم و صالحشو بهت بده دوست خوبم🙏🏼❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم مرسي از راهنمايي و دلگرميت🙏🏼♥️ اره قصدشو دارم بعد ازينكه تكليف اين مشكلم روشن بشه حالا عمل ب ...

خواهش میکنم عزیزم کارِ خاصی نکردم باز اگه نیازی بمن بود واسم پیام بزار من معمولا هفته ای یکی دوبار به اینجا سر میزنم،

درستِ حق داری ولی از من به تو نصیحت هرچی زودتر بچه دار شی بهترِ هم از نطرِ وضعیت بدنی هم حوصله من الان نزدیک به ۳۴ سالمه و یه پسرِ سه ماهه دارم هم بارداری خیلی خیلی سختی داشتم هم الان واقعا جسما و روحا کم میارم و واقعا پشیمونم که همون ۲۵ سالگی که ازدواج کردم کاش بچه دار میشدم 

امیدوارم به زودی زود همه چی واست اوکی شه و تیکر بارداریت رو هم روشن کنی😘😘😘😘😘

خواهش میکنم عزیزم کارِ خاصی نکردم باز اگه نیازی بمن بود واسم پیام بزار من معمولا هفته ای یکی دوبار ب ...

گلم مرسي از دعاي قشنگت😍😘 سخت نگير عزيزم قشنگي زندگي گاهي به همين سختياشه ، منو همسرمم زمزمه شو داشنيم ايشالا يكم خيالم راحت بشه اقدام ميكنم، آناد جون شما الان دفع كردي؟ سينت خداي نكرده پيشرفت نداشت؟ 

منم دعا ميكنم پيشرفت نكرده باشه كه بعدا مجبور ب سركلاژ نشم ولي شده باشه هم ديگه اين روند بيماريه

فقط نگرانيم اينه كه اين زگيلاي دهانه واژنمم خطر ساز بشه و پخس بشه تو واژنم 

خواهش میکنم عزیزم کارِ خاصی نکردم باز اگه نیازی بمن بود واسم پیام بزار من معمولا هفته ای یکی دوبار ب ...

ممنون كه باوجود مامان بودنت و گرفتاريت انقدر باحوصله جوابمو دادي💐🦋💋♥️

گلم مرسي از دعاي قشنگت😍😘 سخت نگير عزيزم قشنگي زندگي گاهي به همين سختياشه ، منو همسرمم زمزمه شو داش ...

خواهشمیکنم عزیزم

گلم من تو تستی که تازه دادم و پاپ اسمیر دادم و رو همون نمونه تست اچ پی وی هم دادم ،گد اچ پی وی ام کاملا منفی شده و پاپ اسمیرمم کاملا خوب بود البته دفعات قبلم من همیشه پاپ ام خوب بود ولی وقتی تست hpv دادم و مثبت شدم دکتر زنان ارجاعم داد به انکولوژیست که اونجا تو بیوسی تغییرات نشون داد

حالا چون تازه زایمان کردم تازه رفتم واسه پاپ اسمیر و اچ پی وی ام اگه بشه قبل عید یه سر برم پیش انکولوژیست اابته از یکم قبل بارداریم  رفتم تحت نظرِ دکتر پاکروش شتید اسمش رو شنیده باشی، خیلی دکترِ حاذقیِ 

تو معاینه ای که ازم کرد بعد از نمونه برداری بهم گفت نیازی به کولپو ندارم ولی اگه بشه قبل عید یه سر میرم که خیالم راحت شه

اگر نیاز به سرکلاژ داشتی اصلا نترس مساله ای نیست 

من بخاطرِ ضهفِ دهانه ی رحم و جفت پایین تو هفته ی ۱۵ سرکلاژ شدم و زمان سزارینم تو بیمارستان باز کرد دکتر چیز سخت و نگران کننده ای نیست آدم خیالش هم راحت میشه البته نارساییِ دهانه ی رحم من ربطی به اچ پی وی و سین نداشت ولی خب لازم بود که سرکلاژ بشم دیگه ، دکتر میگفت بخاطر سقطی که تو ۵ ماهگی داشتم دهانه ی رحمم آسیب دیده،

از زگیل هم نترس ،زگیلا همیشه واسه اون تایپهای کم خطر و بیخطر اچ پی وی ان ، تایپهای ۱۶ و ۱۸ و پرخطرها اصلا زگیل و اینا ندارن ،

ایشالله که هیچ مشکلی نیست و به زودی میتونی واسه یه کوچولوی خوشمزه اقدام کنی، ایشاللا که من بعد هرچی اتفاقِ خوبِ واسه تو باشه عزیزم،

ممنون كه باوجود مامان بودنت و گرفتاريت انقدر باحوصله جوابمو دادي💐🦋💋♥️

خواهش میکنم عزیزم تمامِ تایمِ خاایِ من واسه وقتاییِ که پسرم میخوابه که خیلی هم کم و بد میخوابه چون رفلاکس داره و این خیلی بی قرارش میکنه،

ایشالله که به زودی زود مامان میشی و انقدر روزات شلوغ میشه که کلی فکرت آزاد میشه

خواهشمیکنم عزیزم گلم من تو تستی که تازه دادم و پاپ اسمیر دادم و رو همون نمونه تست اچ پی وی هم دادم ...

واي تو چقدر خوبي عزيزم😍💐♥️♥️♥️🙏🏼🙏🏼 منم عزيزم با سركلاژ مشكلي ندارم فقط اون مشكل حل بشه عيب نداره... تو هم وقتي دفع كردي كه اصلا نگران نباش مطمئن باش كه خوب شدي و اگه لازم بود خود دكتر پيشنهاد كلپو ميداد 

خواهش میکنم عزیزم تمامِ تایمِ خاایِ من واسه وقتاییِ که پسرم میخوابه که خیلی هم کم و بد میخوابه چون ر ...

اميدوارم عزيزدلم خيلي بهم روحيه دادي و كمكم كردي ازت ممنونم، واست درخواست دوستي دادم اگه قبول كني خوشحال ميشم🌹💋❤️ موفق باشي مامان دوست داشتني

واي تو چقدر خوبي عزيزم😍💐♥️♥️♥️🙏🏼🙏🏼 منم عزيزم با سركلاژ مشكلي ندارم فقط اون مشكل حل بشه عيب ندا ...

تو خودت خوبی عزیزم واسه خاطرِ اون نگاهت مثبتِ،

حتما حل میشه گلم نترس همینکه میدونی و کنترلش میکنی کلی جلویی اونم به مرور دفع میشه اصلا نگران نبلش دیگه واکسنم زدی بهترِ چون ایمنی بدنت قوی تر میشه و زودتر هم خوووب میشی😘😘😘😘😘😘 

اميدوارم عزيزدلم خيلي بهم روحيه دادي و كمكم كردي ازت ممنونم، واست درخواست دوستي دادم اگه قبول كني خو ...

خوشحالم که کارِ کوچولوای تونستم واست انجام بدم 

ازت واسم درخواسنی نیومده دخترِ خوب،

خوشحال باش و ببین چقدر خدا دوست داره و خیرت رو خولسته که تو مسیری افتادی که این مساله رو فهمیدی 

توام موفق باشی عزیرم 😘😘😘😘

2810