خواهشمیکنم عزیزم
گلم من تو تستی که تازه دادم و پاپ اسمیر دادم و رو همون نمونه تست اچ پی وی هم دادم ،گد اچ پی وی ام کاملا منفی شده و پاپ اسمیرمم کاملا خوب بود البته دفعات قبلم من همیشه پاپ ام خوب بود ولی وقتی تست hpv دادم و مثبت شدم دکتر زنان ارجاعم داد به انکولوژیست که اونجا تو بیوسی تغییرات نشون داد
حالا چون تازه زایمان کردم تازه رفتم واسه پاپ اسمیر و اچ پی وی ام اگه بشه قبل عید یه سر برم پیش انکولوژیست اابته از یکم قبل بارداریم رفتم تحت نظرِ دکتر پاکروش شتید اسمش رو شنیده باشی، خیلی دکترِ حاذقیِ
تو معاینه ای که ازم کرد بعد از نمونه برداری بهم گفت نیازی به کولپو ندارم ولی اگه بشه قبل عید یه سر میرم که خیالم راحت شه
اگر نیاز به سرکلاژ داشتی اصلا نترس مساله ای نیست
من بخاطرِ ضهفِ دهانه ی رحم و جفت پایین تو هفته ی ۱۵ سرکلاژ شدم و زمان سزارینم تو بیمارستان باز کرد دکتر چیز سخت و نگران کننده ای نیست آدم خیالش هم راحت میشه البته نارساییِ دهانه ی رحم من ربطی به اچ پی وی و سین نداشت ولی خب لازم بود که سرکلاژ بشم دیگه ، دکتر میگفت بخاطر سقطی که تو ۵ ماهگی داشتم دهانه ی رحمم آسیب دیده،
از زگیل هم نترس ،زگیلا همیشه واسه اون تایپهای کم خطر و بیخطر اچ پی وی ان ، تایپهای ۱۶ و ۱۸ و پرخطرها اصلا زگیل و اینا ندارن ،
ایشالله که هیچ مشکلی نیست و به زودی میتونی واسه یه کوچولوی خوشمزه اقدام کنی، ایشاللا که من بعد هرچی اتفاقِ خوبِ واسه تو باشه عزیزم،