2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351710 بازدید | 2171 پست
آزاده جون من سالهاست که درگیر زخم دهانه ی رحم هستم و یه عفونت سمج که دست از سرم برنمیداره دوبار زخم ...

سلام ،میدونید بعد از فریز تا چند سال بعد میشه به جواب پاپ و کولپو اعتماد کرد؟

من چند سال پیش بدون پاپ اسمیر و نمونه برداری فریز کردم خیلی نگرانم

نه من زگیل نداشتم ولی نوع خفیف این ویروس زگیل هست،برای من حالت پیشرفته هست که سلول های دهانه رحم رو ...

سلام من چند سال پیش یه دکتر بی سواد برام فریز کرد و الان به جواب پاپ اسمیر و کولپو که جفتشون سالمه نمیتونم اعتماد کنم ،میترسم به خاطر فریز جواب ها کاذب باشه شما میدونید چند سال بعد از فریز جواب کولپو قابل اعتماد هست؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزاده جون من سالهاست که درگیر زخم دهانه ی رحم هستم و یه عفونت سمج که دست از سرم برنمیداره دوبار زخم ...

نگران نباش شماره 53 خطرناک نیست و احتمال بالاتر رفتن درجه سین 2 و 3 برات خیلی کمه مخصوصا که واکس زدی. اقدام کن به بارداری بدون استرس . بعد زایمان باز کولپو بده. احتمال پاک شدن کامل وجود داره بستگی به سیستم ایمنی بدنت داره. دوستم با سین 3 و جراحی لیپ بعد از دو سال هم کولپوش سالم شد هم تست اچ پی وی اش منفی شد. ایشالا که واسه ما هم بشه. 

احتمال عود وقتی هست که تو بایه ادم دیگه رابطه جنسی داشته باشی که ممکنه اون داشته باشه و تو بگیری ازش یه نوع جدیدشو. ولی اونایی که تو واکسن هستو هیچ موقت نمیگیری. اگر به جز شوهرت با کسی رابطه نداشته باشی و شوهرتم با کسی به جز تو رابطه نداشته باشه قطعا دیگه عود نمی کنه. 

نگران نباش باردار شو زودتر یکماه بعد از اتمام اخرین دوز  واکسنت.

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...
سلام ،میدونید بعد از فریز تا چند سال بعد میشه به جواب پاپ و کولپو اعتماد کرد؟ من چند سال پیش بدون پ ...

سلام گلم ببین من به دکتر وحیدی گفتم که فریز کردم دوبار 

اونم با علم به این قضیه من رو کولپوسکوپی و بیوپسی کرد و چیزی هم راجع به این قضیه بهم نگفت

ولی خب این دغدقه ی خود من هم بود 

چون من قبل از اینکه برم پیش دکتر وحیدی رفتم پیش دکتر خودم  و اون همینکه معاینه کرد گفت وضعیت زخمت خیلی بد و بهم آنتی بیوتیک و کلی دارو داد 

بعد که رفتم واسه کولپو دکتر وحیدی بهم گفت که شرایط زخم به اون بدی نیست و ظاهر دهانه ی رحم خیلی خوب

حالا من چون فکر میکردم که ممکن وضعیتم به خاطر دارو ها پنهان شده باشه بهش گفتم که گفت اصلا تاثیری نداره و چون بیوپسی شدی تا عمق زیادی از بافت ریمو شده که نمیتونه با دارو یا فریز متاثر شده باشه

نگران نباش شماره 53 خطرناک نیست و احتمال بالاتر رفتن درجه سین 2 و 3 برات خیلی کمه مخصوصا که واکس زدی ...

نه خب آزاده جان ما که کاملا بهم متعهد هستیم 

ولی 53 تو ریپورت آزمایشگاه دنا واسم زده که پر خطر 

از طرفی خب زخمم اصلا خوب نمیشه هی عفونت میکنه و هی دهانه ی  رحمم التهاب داره 

حالا علاوه بر پاور فیت دکتر یه ژل اکتی ژل هم بهم داد 

که دارم اون رو هم استفاده میکنم 

گفتم برم ژل بتادین هم بگیرم و واژینال استفاده کنم شاید تاثیر داشته باشه

خدا کنه این 6 ماه هم هرچه زودتر بگذره و من برم دکتر و بهم بگه وضعیتم خوب شده که تو دوران بارداری هم نگرانیم کمتر باشه 

چون من کلا خیلی آدم مضطربی هستم 

و خیلی زود استرس میگیرم

هی فکر و خیال میکنم

راستی عزیزم بهت درخواست دوستی دادم اگه بشه قبول کنی که باهم بیشتر در ارتباط باشیم

سلام گلم ببین من به دکتر وحیدی گفتم که فریز کردم دوبار  اونم با علم به این قضیه من رو کولپوسکو ...

ممنون عزیزم جوابمو دادی خیلی نگرانم عفونت و درد و سنگینی و فشار دارم مدام ،بعد از مصرف دارو بلافاصله بر میگرده من پاپ و کولپو دادم اما حدود ۱۴ سال پیش فریز کردم و خیلی آدم استرسی و مضطربی هستم ،مدام فکر میکنم مشکلی دارم که به خاطر فریر تو تمام این سالها خودشو نشون نداده و الان خیلی پیشرفت کرده و دیگه کارم تمومه ،اعتمادم رو به دکتر ها از دست دادم هرچی میگن چیزیت نیست باور نمیکنم

ممنون عزیزم جوابمو دادی خیلی نگرانم عفونت و درد و سنگینی و فشار دارم مدام ،بعد از مصرف دارو بلافاصله ...

کاملا حالت رو درک میکنم تا حالا بیوپسی شدی؟

ببین منم مشکل شمارو دارم که عفونتم خوب نمیشه؟

بهداشت جنسیت رو رعایت میکنی؟

من خیلی رعایت هم میکنم و و هی هم عفونت میگیرم این دفعه که رفتم پیش دکتر شیوا وحیدی بهم یه دارو داد به اسم اکتی ژل که دو شب درمیون شبا یکم توی واژن استفاده میکنم 

خیلی عالیِ

به شما هم توصیه میکنم که بگیرید و مطمئن باش اگه مشکلی بود حتما تا حالا مشخص شده بود 14 سال خیلی زمان زیادی که از رو فریز گذشته به نظر من یه سر مطب شیوا وحیدی برو خیلی دکتر خوبی و خیلی منطقی باهات حرف میزنه

منم مثل شما خیلی مضطربم کلا

همش استرس دارم ولی سعی میکنم که رو خودم کار کنم یه دارو هم بهتون میگم اگه دوست داشتین بگیرین و بخورین 

واسه این حالتهایی که میگین دارین 

واسه استرس و اضطراب و اینا

چون واسه من خیلی شدید بود و وقتی رفتم مشاور واسم وسواس فکری تشخیص داد 

و بهم دارو داد 

حالا تو یه دور ها یی این دارو رو میگیرم و میخورم و بهم خیلی کمک میکنه 

فک میکنم شما هم یکم به همین مشکل مبتلا هستین

کاملا حالت رو درک میکنم تا حالا بیوپسی شدی؟ ببین منم مشکل شمارو دارم که عفونتم خوب نمیشه؟ بهداشت ج ...

کوپوسکوپی تازه دادم یه ماهی میشه ،دکترم گفت لازم نیست ولی انقدر مضطرب بودم حال منو که دید گفت انجام میدم برات ۵ تا نمونه گرفت ازم که تو همشون نوشته سرویسیت وسه بار تو ۳ ماه پشت سر هم پاپ اسمیر دادم و یه اچ پی وی هم دادم ،آخرش دکتر آزمایشگاه منو دید گفت مشکلت چیه این همه آزمایش میدی چیزی نیست دوباره میدی چند بار میخوای پاپ اسمیر بدی؟🤔

من تا حالا عفونت اینطوری نداشتم خیلی اذیتم کرد بیشتر اعصابمو داغون میکنه ،دهانه رحم هم درد دارم خیلی رو مخمه 

کوپوسکوپی تازه دادم یه ماهی میشه ،دکترم گفت لازم نیست ولی انقدر مضطرب بودم حال منو که دید گفت انجام ...

نه محالِ که نشون نده ببین من یه بار سال 92 و یه بار هم سال 95 زخم دهانه ی رحمم رو فریز کردم 

ولی الان هم اچ پی وی ام رو نشون داد و هم با کولپو تغییرات دهانه ی رحمم معلوم بود 

نگران نباش 

ببین فریز کردن رو جواب کولپوسکوپی تاثیر نداره رو جواب پاپ اسمیر تاثیر داره

یعنی ممکن هست مثل من دهانه ی رحمم با کولپو cin 1 باشه ولی تو پاپ اسمیر فقط التهاب نشون بده که واسه خیلی ها نشون میده

وگرنه با توجه به وسعت خیلی کم دهانه ی رحم نمونه ای رو که ورمیدارن انقدر بزرگ هست که حتی اگه فریز سطح رو سالم جلوه بده تا اون عمق اون نمونرو محال که بتونه نشون نده

رو این حساب نگران نباش تازه شما میدونی 14 سال پیش اینکاررو کردی تا حالا تاثیرش از بین رفته عزیزم

نگران نباش 

به نظر من مشکل شما بیشتر همونی هست که من گفتم که من خوددمم دچارم 

همون وسواس فکری

نه محالِ که نشون نده ببین من یه بار سال 92 و یه بار هم سال 95 زخم دهانه ی رحمم رو فریز کردم  و ...

آره من وسواسی مجبور هستم از بچگی ،ممنون عزیرم از توضیحات و دلگرمیت امیدوارم همیشه سالم باشی 😘

آره من وسواسی مجبور هستم از بچگی ،ممنون عزیرم از توضیحات و دلگرمیت امیدوارم همیشه سالم باشی 😘

واسه اون وسواس من خودم دارو میخورم و واقعا دارو بهم کمک کرده و یه سری ورزشهای ذهنی که واقعا واسم مفید هست

ممنونم عزیزم ایشالله که شما هم سلامت باشی 

واسم دعا کن که تو آذر که رفتم واسه کولپو شرایطم خوب باشه که بتونم اقدام کنم واسه بچه 

چون یه بچه ی مشکل دار هم داشتم که سقطش کردم و 33 سالمم هست خییلی میترسم که دیگه خیلی دیر شه واسم

ممنونم عزیزم ایشالله که شما هم سلامت باشی  واسم دعا کن که تو آذر که رفتم واسه کولپو شرایطم خوب ...

ان شاالله که یه روز بیایی برای اسم بچه ات نظر بخوایی عزیزم ،اصلا دیر نیست من بچه دومم ۳۵ سالگی آوردم

نه خب آزاده جان ما که کاملا بهم متعهد هستیم  ولی 53 تو ریپورت آزمایشگاه دنا واسم زده که پر خطر ...

53 پرخطره نه به اندازه 18 و 16

اگر بعد از نزدیکی خونریزی نداری زخم دخانه رحم مهم نیست چون خیلی ها دارن

اضطراب و بزار کنار بدون که با استرس این ویروس تشویق به فعالیت میکنی . ریلکس باش و اصلا نگران نباش . خیلی ها دارند ویروس و و خیلی ها هم نمیدونن دارن . پس تو که میدونی یه قدم جلوتری و حداقل پیگیری و چکاپ میکنی

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...
2810