2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351573 بازدید | 2170 پست
من خیلی استرسیم خودم از دست خودم کلافه ام هیچی حالمو خوب نمیکنه خندهام از ته دل نیست😔😔 آزمایشات قب ...

پس اوقات خودتو واس هیچی تلخ نکن. و به پیشواز بیماری نرو. اگرم باشه بخدا انقد ترسناک نیست که تو زندگی قشنگتو بخاطر یه ویروس که میاد و خودشم میره تلخ کنی. 

پس اوقات خودتو واس هیچی تلخ نکن. و به پیشواز بیماری نرو. اگرم باشه بخدا انقد ترسناک نیست که تو زندگی ...

چقد قشنگ حرف میزنی حرفات آرامش میده انشاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده همیشه تنت سالم باشه عزیزم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد قشنگ حرف میزنی حرفات آرامش میده انشاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده همیشه تنت سالم باشه عزیزم&nb ...

آخه عزیزم من ویروسو دارم همش شب و روز گریه میکردم بعد فهمیدم گریه چرا؟ عمل کردم الانم ورزش میکنم و غذا سالم میخورم و تصمیم گرفتم بجا غصه خوردم زود از بدنم دفعش کنم. شما که همه چیزت خوبه دلم نمیخواد اینجوری غصه بخوری که اگه داشتی هم غصه نداشت چاره داشت. پس دیگه غصه نخور.😉😉😉😉😘😘 

من ندارم اینجوریم اگه داشته باشم که دیوونه میشم انشالله که شما هرچی زودتر دفع کنی شما چند وقته این ویروس لعنتی رو دارین ؟برام سواله شوهرم سیستم دفاعی بدنش خیلی پایینه  یه سال سیگارشو ترک کرد دهنش پر از آفتهای دردناک میشد این یک سال همش درد کشید دکتر گفت دفاعی بدنت پایینه که اینجوری آفت میزنی مجبور شد بعد یک سال سیگار رو شروع کنه ازبس که درد کشید الان دیگه آفت نمیزنه چون سیگارو شروع کرد بعضی وقتا خیلی ریز میزنه سیگارم ضد سیستم دفاعی بدن برا همین سیستم دفاعی شوهرم اینقد پایینه ولی با این وجود جااش در نیومده اگه زگیله با این سیستم دفاعی پایین  باید کل بدنش پر زگیل باشه ولی عود نداشته دکترپوست هم که گفت جاش درنیومد زگیل نیست ولی نمیدونم چرا بار سوم گفت زگیل بوده خب بود چرا اول نگفتی شاید منم آدم پیگیری نبودم همون یبار که گفت نیست دیگه پیگیری نمیکردم اون وقت چی میشد 😏😏 

2805
من ندارم اینجوریم اگه داشته باشم که دیوونه میشم انشالله که شما هرچی زودتر دفع کنی شما چند وقته این و ...

خب باشه اصلا زگیل باشه چه مشکلی هست؟ خب هر ویروسی یه مدت داخل بدنه بعد میره دیگه بعضی هام مثل مال من یه کوچولو خراب کاری میکنن بعد میرن بعضی هام اصلا نمیفهمی ک داری و بعد میره .غصه نداره که از کرونا و ایدز بدترم داریم مگه.. 

خب باشه اصلا زگیل باشه چه مشکلی هست؟ خب هر ویروسی یه مدت داخل بدنه بعد میره دیگه بعضی هام مثل مال من ...

چی بگم والا برج 4سال دیگه دوباره پاپ اسمیر دارم باید بگم دوباره برام hpvبنویسه ؟ بعد کسی که hpv داره آخرش چی میشه اگه دفع نشه چی?? 

چی بگم والا برج 4سال دیگه دوباره پاپ اسمیر دارم باید بگم دوباره برام hpvبنویسه ؟ بعد کسی که hpv داره ...

اره اگه نگرانی دوباره بده .چیزی نمیشه مثل من ی جراحی ساده انجام میده😄 و بعد با تقویت خودش خوب میشه

اره اگه نگرانی دوباره بده .چیزی نمیشه مثل من ی جراحی ساده انجام میده😄 و بعد با تقویت خودش خوب میشه

انشالله همیشه تنت سالم باشه ممنون ازوقتی که برام گذاشتی واقعا حرفات به ادم دلگرمی میده 😘😘😘

سلام دوستان من تازه عضو شدم  من هم پارسال متوجه شدم ويروشhpv16  دارم با اينكه هيچ علائمي ...

عزیزم منم مشکل چندسال پیش شما رو دارم . اگه هستی میشه درخواست دوستیمو قبول کنی چندتا سوال ازت بپرسم. خیلی به کمکتون احتیاج دارم

مدرس گيلاني خوبه به نظرم ،من عمل ليپ انجام دادم پيشش و قرار هست دوباره بهمن براي كولپوسكوپي برم ،خوب ...

سلام عزیزم. از پستت چندسال گذشته.. ایشالا که حالت خوب باشه. منم باید عمل لیپ انجام بدم .میشه درخواست دوستیمو قبول کنی؟

2810