2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351584 بازدید | 2170 پست
سلام عزیزم دکتر نگفته جراحی کنی؟

مریم جون تازه جواب پاپ اسمیرم گرفتم حالا باید برم کلپوسکپی اگه اونم تایید کنه حتما باید جراحی کنم خیلی نگرانم میترسم

عزیزم شما دیگه خوب شدین؟؟

علایمتون چی بود قبل از درمان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی تو پاپ اسمیرم زده تغییرات سلولی شدید. شما پاپ داده بودی نیلی جان؟ شما CIN3 بودی؟ من قراره برم م ...

سلام خیلی وقت گذشته منم مشکل شمارو دارم میخواستم ببینم درمان کردین الان وضعیتتون چجوریه؟

2805
سلام عزیزم  بله خوبم خدارو شکر ، فقط مقداری از دهانه رحمو برداشت و هر کار کردم قبول نمردن رحمو ...

خدارو شکر واستون خوشحال شدم منم مشکل شمارو دارم میشه درخواست دوستیمو قبول کنین راهنمایی میخوام خیلی نگرانم 

مریم جون تازه جواب پاپ اسمیرم گرفتم حالا باید برم کلپوسکپی اگه اونم تایید کنه حتما باید جراحی کنم خی ...

عزیزم من زخم دهان رحم داشتم ک اصلا خوب نمیشد و عفونت .اوایل زگیلم داشتم اصلا نگران نباش عملش ک مثل آب خوردنه بعدشم با تقویت سیستم ایمنیت همه چی حل میشه . 

عزیزم من زخم دهان رحم داشتم ک اصلا خوب نمیشد و عفونت .اوایل زگیلم داشتم اصلا نگران نباش عملش ک مثل آ ...

عزیزم شما چقدر وقته عمل کردین ؟

الان دیگه کاملا خوب شدین؟؟

واسه منم دعا کنین فردا کلوپوسکپی دارم یه مقدار نگرانم

عزیزم شما چقدر وقته عمل کردین ؟   الان دیگه کاملا خوب شدین؟؟ واسه منم دعا کنین فردا کلوپوسکپی ...

من ۲ماه عمل کردم. باید آخر ماه برم پیش دکتر فعلا نمیدونم کامل خوب شدم یا ن 😄فعلا دارم سیستم ایمنیمو تقویت میکنم. حالا منم باید دوباره هرسری کلو بشم و منظم پاپ بدم تا مطمئن بشن مشکل حل شده.اما واقعا تغییرو بعد عمل حس میکنم. بعد مدتها عفونتهای موندگارم رفع شدن

من ۲ماه عمل کردم. باید آخر ماه برم پیش دکتر فعلا نمیدونم کامل خوب شدم یا ن 😄فعلا دارم سیستم ایمنیمو ...

خدارو شکر عزیزم بهمون خبر بده منم هر کار کردم میام میگم شاید به درد کسی خورد

خدارو شکر عزیزم بهمون خبر بده منم هر کار کردم میام میگم شاید به درد کسی خورد

در مورد رابطه با همسر منم همسرم نميتونه كاندوم استفاده كنه و تحقيق كردم تو وبسايت هاي خارجي گفته بود افراد تك پارتنري كه به مدت طولاني باهم هستند نيازي ب استفاده كاندوم نيست چون مطمئنا هر دو ويروسشون مشتركه و به يه نوع ويروس دوبار چار نميشيم مگه اينكه يكي از اونا بازم رابطه پرخطر داشته باشه كه نوع جديدي بهت بده پس بهتره واكسنم بزنيد و اگه بهم مطمئنيد كاندوم نميخاد، فقط  اوراال سكس نكنيد فعلا تا دفعش كنيد 

سلام عزيزم جانم بگو در خدمتم

سلام میشه یکی به سوالام جواب بده من تا حالا رابطه کامل نداشتم( باکره )یبار پارسال تماس جنسی داشتم در طول این یه سال هم ضایعه نداشتم از کجا باید درمورد اچ پی وی مطمین بشم؟ 

2810