2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351689 بازدید | 2171 پست
اها اینم بگم برای من تایپ ۱۶ و ۱۸ هر دو مثبت بود هزینه عمل دومم بیمارستان اتیه حدود ۴ میلیون شد&nbs ...

مرسی که تجربیاتتون راگفتید.منم پنجشنبه عمل دارم با اچ پی وی۱۶. اما ازعود خیلی میترسم.یعنی قراره اخر سر سرطان بگیذیم ماهایی که اچ پی وی پرخطرداریم؟

راستی دکتر یارندی بعد از عمل دومم ویزیتم کرد گفت برو باردار بشو لازم نیست عمل ریکونوزاسیون انجام بدی ...

یعنی شما میگید هیچوقت این ویرووس دفع نمیشه؟وفقط گاهی اوقات دوره پنهان داره؟؟؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان hpvنوع پرخطرازایدزبدتره

ما همینجوری خیلی نگرانیم به نظرتون مطرح کردن این جمله اینجا درسته؟البته که به نظر من اصلا هم جمله درستی نیست.امیدوارم همه مون بتونیم دفع کنیم ویا حتی اگه دفع نکنیمم با پیگیری مستمر میشه جلوی سرطانی شدنش رو گرفت.

یعنی شما میگید هیچوقت این ویرووس دفع نمیشه؟وفقط گاهی اوقات دوره پنهان داره؟؟؟؟؟؟

عزیزم ممکنه مدت های طولانی ویروس بره توی حالت خاموش و هیچ فعالیتی نداشته باشه و توی ازمایش اچ پی وی هم جواب منفی بیاد و بعد از چند سال هم باز برگرده اینکه ویروس توی بدنمون هست اصلا نگران کننده نیست همینکه بتونیم با پیگیری مهارش کنیم و جلوی پیشرفتش رو بگیریم کافیه 

مثلا خیلی موقع ها سین ۱ خودبه خود از بین میره دلیلش همین تقویت سیستم ایمنی هست و حتی کلپوسکپی که دکتر برامون انجام میده جدا ازینکه حالت تشخیصی داره به درمان و پسرفت بیماری هم کمک میکنه 

کلا نگرانی رو باید کنار گذاشت من اوایلی که فهمیدم سین۳ هستم به حدی افسرده و‌داغون شدم حدود ۷ کیلو لاغر شدم دکتر روانپزشک رفتم کلی قرص گرفتم ولی بعد از چند ماه از دکترم پرسیدم بلاخره این ویروس قراره با من چی کار کنه گفت ببین تو تا اخر عمر باهاش زندگی میکنی ولی اصلا نگران نباش باهاش باردار میشی حتی زایمان طبیعی میکنی در اخر احتمال حدود ده درصد وجود داره که بعد از عملی که انجام دادی باز تغییرات سلولی برگرده و به سین ۳ برسی که در اون صورت اگر زایمان کرده باشی و دیگه بچه نخواهی رحم رو برمیداریم منم سعی کردم باهاش کنار بیام اگر ده سال دیگه هم بهم زمان بده خیلی خیلی ازش ممنون میشم😁 

مرسی که تجربیاتتون راگفتید.منم پنجشنبه عمل دارم با اچ پی وی۱۶. اما ازعود خیلی میترسم.یعنی قراره اخر ...

نه عزیزم تو کامنت قبلیم هم توضیح دادم توی تمام رفرنس های زنان هم اومده دکتر هم همینو بهم گفت که احتمال راجعه تغییرات سلولی بعد از عمل لیپ حدود ده درصد هست اونم نه به این زودی پس نگران نباش زندگی عادیتو بکن 

نه عزیزم تو کامنت قبلیم هم توضیح دادم توی تمام رفرنس های زنان هم اومده دکتر هم همینو بهم گفت که  ...

ولی من ازدکترم پرسیدم یعنی نهایت بادراوردن رحم مشکل حل میشه؟گفت وقتی ویروس داخل واژن فعال باشه اونجا کارخودشامیکته پس دراوردن رحم راه حل مشکل نیست.  

ولی من ازدکترم پرسیدم یعنی نهایت بادراوردن رحم مشکل حل میشه؟گفت وقتی ویروس داخل واژن فعال باشه اونجا ...

دوستانی که تحربه دارن لطفا ازتجربیات بعدازعملشون بیان اینجابگن.که ویروس راباتقویت دفع کردن یابعدازدوسه سال بازفعال شده.

ولی من ازدکترم پرسیدم یعنی نهایت بادراوردن رحم مشکل حل میشه؟گفت وقتی ویروس داخل واژن فعال باشه اونجا ...

اگه رحم و در بیاریم وقتی ویرووس توی واژن هست به چه سرطانی تبدیل میشه؟

من همه ی امیدم این بود که بعد از بارداری پیگیر باشم و بتونم دفعش کنم الان که اینارو خوندم کلا ناامید شدم یعنی ما قراره تا آخر عمرمون استرس بکشیم؟

اگه تو گوگل بزنی اچ پی وی باعث چه سرطان هایی میشه یک لیست بلند از انواع سرطان ها میاره که حالا بنویسمشون باعث نگرانی بقیه میشه یکیش همین سرطان واژن هست ولی احتمالش خیییلی کمه عزیزم بیشترین احتمال برای سرطان دهانه رحم هست بعد از اون سرطان مقعد و روده برای کسایی که رابطه مقعدی داشتن و بعد دهان که باز احتمال همین ها هم خیلی کمه چه برسه به سرطان واژن 

اینه که نهایت نهایت دکترا دراوردن رحم رو پیش بینی میکنن من خیلی تو مطب دکترا مریض دیدم باهاشون حرف زدم هیچ کردم مشکل دیگه ای براشون پیش نیومده بود خدا رو شکر

اگه رحم و در بیاریم وقتی ویرووس توی واژن هست به چه سرطانی تبدیل میشه؟

دکترتون احتمالا انکولوژیست نیست دکترهای زنان اطلاعاتشون در مورد اچ پی وی در حد انکولوژیست ها نیست مطمین باش اگه از متخصص یا فوق تخصص سرطان زنان سوال کنی بهت میگه لازم نیست نگران سرطان واژن باشی نهایت اگه خیلی نگرانی و رابطه دهانی داشتی عکس قفسه سینه بده (عین جوابی که دکترم بهم داد رو برات نوشتم)

2810