2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351689 بازدید | 2171 پست
عزیزم این نوع۱۸و۱۶ازکجامعلوم میشع؟منم مادرم cin1داده ولی هنوزجواب پاپش نیومده خیلی نگرانم

ازمايش اچ پي وي تايپينك، سين يك خطرناك نيست و معمولا خوب ميشه فقط بايد تقويت كنن و تحت نظر باشن سيگار مشروب قرص ضدبارداري و استرس هم نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون گلسرا جان ،فعلا کسی انکولوژی خوب نمیشناسه؟

عزیزم شما خودتون خواستید که آزمایش hpv روی نمونه پاپ اسمیر انجام بشه؟ یا تو نمونه پاپ اسمیر متوجه ویروس hpv شدن؟

عزیزم شوهر من دور آلت تناسلیش دانه های ریزی شبیه جوش زده که رنگ پوسته به خاطر همین پاپ اسمیر دادم که فقط التهاب و تغییرات سلولی و عفونت نشون داد. در مورد hpv چیزی ننوشته. نمونه پاپ اسمیر من را به روش conventional  گرفته ممکنه تو این روش ویروس hpv نشون داده نشه؟

ممنون میشم اگه اطلاعاتی داری بهم بگی

سلام وقت بخیر

منم درگیر این ویروس لعنتی شدم، تشخیص دکترم همون عمل مخروطیه، ولی مشکل بزرگ من اینه که بچه ندارم و گویا بعد از این عمل رحم توانایی نگه داشتن جنینو نداره، دکترم تصمیم نهایی رو به خودم سپرده و من هم تو دوراهی بزرگی گیر کردم تورو خدا اگه کسی مشابه مشکل منو داشته یکم توضیح بده، خیلی بهم ریختم

ممنون . . . 

سلام وقت بخیر منم درگیر این ویروس لعنتی شدم، تشخیص دکترم همون عمل مخروطیه، ولی مشکل بزرگ من اینه که ...

ن بابا کی گفته. منم عمل کردم .اگه کم برداره مشکلی پیش نمیاد اگرم پیش بیاد موقع بارداری سرکلاژ میکنن. منم بچه ندارم انجام دادم

سلام وقت بخیر منم درگیر این ویروس لعنتی شدم، تشخیص دکترم همون عمل مخروطیه، ولی مشکل بزرگ من اینه که ...

آخه این چه دکتریه ک به مریض اینو میگه دکتر من گفت اصن ربطی نداره من برات ب اندازه ۱سانت برمیدارم و اینکه دیگه خیلی برداره سرکلاژ میکنی و بار داری با استراحت مطلق. حتما باهاش صحبت کن بگو اگه فک میکنید نیاز نیست عمیق نگیرید. cin چندی؟ من ۳بودم دیگه یعنی آخرش باز ۱سانت گرفت. الان راضیم خداروشکر از دست زخم و عفونت همیشگیم راحت شدم . حالا فقط باید چک بشم همش تا دفع بشه ویروس

ن بابا کی گفته. منم عمل کردم .اگه کم برداره مشکلی پیش نمیاد اگرم پیش بیاد موقع بارداری سرکلاژ میکنن. ...

دکترم دکتر خوبیه ولی زیاد توضیح نمیده، خدا کنه با سرکلاژ مشکلم حل بشه

آخه این چه دکتریه ک به مریض اینو میگه دکتر من گفت اصن ربطی نداره من برات ب اندازه ۱سانت برمیدارم و ا ...

منم cin3 هستم، گفت بهتره عمل کنی واسه خودت ضرر داره ، خدا کنه همینطوری که میگین باشه عزیزم

بچه ها کسی اطلاعاتی در مورد مراقبتهای این بیماری داره؟؟

مثل نزدیکی با همسر، استخر و سرویس بهداشتی و ...

من شنیدم دیگه نمیتونی مثل سابق با همسرت عشقبازی بکنی !! ببخشید اینقد راحت حرف میزنم آخه دکترم زیاد توضیح نمیده واسم سواله خب... ممنون میشم کسی که اطلاعات داره کمی در این مورد صحبت کنه

بچه ها کسی اطلاعاتی در مورد مراقبتهای این بیماری داره؟؟ مثل نزدیکی با همسر، استخر و سرویس بهداشتی و ...

عزیزم وقتی یکی ازطرفین داشته باشه مطمئنا همسرشم داره پس اول ک عمل کن و نگران بچه نباش ک ربطی نداره. دوما ک همونجور ک سیستم ایمنی خودتو تقویت میکنی برای همسرتم بکن بهتره ک باهم دفعش کنید و اینکه فعلا با کاندوم نزدیکی داشته باشید بهتره 

عزیزم وقتی یکی ازطرفین داشته باشه مطمئنا همسرشم داره پس اول ک عمل کن و نگران بچه نباش ک ربطی نداره. ...

بعد عمل استرستو تموم کن و فقط ب خودتو شوهرت برس که ویروس دفع بشه😊  نگران نباش همه چی چاره داره

2810