2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351523 بازدید | 2167 پست

سلام کسی میدونه از زمان ورود hpv به بدن نوع ۱۶ تا زمانی که cin1 بشه چه مدت این اتفاق میفته؟یعنی اگه ویروس بعد دو سال از بدن دفع نشه تبدیل به cinمیشه یا ممکنه همون سال اول هم این اتفاق بیفته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سلامخواهش میکنم یکم بیشتر توضیح بدین تو چند ماه دفع کردین؟رژیم غذایی چی بود؟ تا الان که ۱۴۰۳ هستیم ب ...

من کرج هستم...پیشه مریم فیضی رفتم...برام فقط قرص ایمینوس تجویزکرد...تاجایی که یادم میاد۶ماه مصرف کردم روزی یدونه قرص میخوردم...بعدازاینکه ویروس ازبدنم رفت سالی۱بار پاپ‌اسمیرانجام‌میدم...تست hpvهم هر۳سال انجام‌میدم...

من باردارم ، امروز متوجه شدم که hpv مثبت نوع ۵۱ ، تست پاپ اسمیرم خوب بوده ، دکتر گفتش یک سال بعد بیا دوباره تست بدی ، ۹۰ درصد بعد ۱ سال منفی میشن ، الان سوالم اینه که من از همسرم گرفتم ، ایا میشه رابطه جنسی داشت یا نه ؟ تو مردها درمان داره؟

من کرج هستم...پیشه مریم فیضی رفتم...برام فقط قرص ایمینوس تجویزکرد...تاجایی که یادم میاد۶ماه مصرف کرد ...

عزیزم بعد از اولین بار که hpv منفی شد ،چند سال گذشته و همچنان منفی هستین خداروشکر؟ 

خواهش میکنم منو راهنمایی کنید

سلامممممممجواب ازمایشم امد ویروس کوفتی رو دفع کردم خوشحالم و از صمیم قلم ارزو دارم تک تکتون دفعش کنی ...

عزیزم میشه منو راهنمایی کنی، بعد اینکه ویروس رو دفع کردی تا الان که چند سال گذشته اوکی هستی؟ منفی هستی؟

بعد اینکه دفع میشه ، رابطه با همسر باید به چه صورت باشه؟

هیچ لذتی نمیتونم ببرم،کل زندگیم شده استرس

عزیزم شما بچتون به دنیا اومد؟ من دقیقا شرایط شما رو دارم. تو بارداری متوجه شدم که hpv مثبته . چی کار کردین ؟ منفی شدین؟ بچه گلتون چطوره؟ 

2810