2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351578 بازدید | 2170 پست
لطف داری مهربون  خودم باورم نمیشد که انقدر زود دفع بشه  الهی همه دفعش کنید ❤️❤️❤️❤️❤️

اینم اضافه کنم من آخر آبان کلپوسکوپی کردم، و به من گفتم دکترم که برو دوازده ماه بعد بیا

این مشکلی که این چند روز درگیرش شدم نمیدونم چیه، همش استرس دارم

مینا جان من تقریبا یک سال و نیم پیش پاپ اسمیرم بد بود ولی کلپوم سالم بود ولی ویروس 18 رو داشتم. 6 ما ...

آزاده ی عزیز سلام امیدوارم حال خودتون و نی نی خیلی خیلی خوب باشه، خیلی منتظر بودم که بیاین و خبر سلامتی تون رو بدین

انشالله برای همه دوستان خود به خود ویروس دفع بشه و تن تون سالم باشه همیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
لطف داری مهربون  خودم باورم نمیشد که انقدر زود دفع بشه  الهی همه دفعش کنید ❤️❤️❤️❤️❤️

سلام عزیزم میشه بگی چجوری دفعش کردی؟؟؟خیلی خیلی استرس دارم تو این وضعیت کرونا و تعطیلات نمیدونم چیکار کنم

[QUOTE=127440125]لطف داری مهربون  خودم باورم نمیشد که انقدر زود دفع بشه  الهی همه دفعش کنی ...

عزیزم من ۳۷ سالمه پرخطر داشتم تایپ۳۱

پیشرفت کرده بود cin3 شده بودم عمل کردم بافت الوده رو برداشتن (ابان ماه) 

پاور فیت خوردم و هنوز میخورم

یه دوره ۳ ماهه ایموبلند خوردم

روزی یه دونه سنترم(مولتی ویتامین)

یه دونه امگا ۳ هر روز

ماهی یه دونه قرص ویتامین د

زینک پلاس

تغذیه مو سالم کردم غذای بیرون اصلا نخوردم

میوه و سبزیجات زیاد خوردم

سیاه دونه و عسل تقریبا هر روز

شکر رو حذف کردم 

روغن رو به حد اقل رسوندم 

استرسمو خیلییییی کنترل کردم 

رفتم پیش روانپزشک بهم روزی یه دونه آسنترا داد که استرسم کمتر بشه

سیگاری هستم و سیکارمو کمه کم کردم 

روزی حد اقل ۲۰ دقیقه پیاده روی کردم

هر روز مدیتیشن

مشروب نخوردم فقط تک و توک شراب خوردم شاید دو سه بار کلا 

با همسرم هم در طول شش ماه فقط یکبار رابطه داشتیم

عزیزم من ۳۷ سالمه پرخطر داشتم تایپ۳۱ پیشرفت کرده بود cin3 شده بودم عمل کردم بافت الوده رو برداشتن ( ...

تنت سلامت منک درم دیوانه میشم چند روزه اطراف وا.. ی جیزایی مثل زگیل دیدم باتوجه به خیانت های همسدم مطمئنم ک مبتلا شدم.... نمیدونم باوجود کرونا بعد از تعطیلات برم بیمارستان با صبر کنم

تنت سلامت منک درم دیوانه میشم چند روزه اطراف وا.. ی جیزایی مثل زگیل دیدم باتوجه به خیانت های همسدم م ...

تو هم عزیز من الهی همیشه سلامت باشی

ببین اول از همه استرس نداشته باش

یه نطلب خیلی مهم که یادم رفت برات بنویسم خواب هست

خواب اگر به اندازه نباشه سیستم ایمنی ضعیف میشه 

الان همه تمرکزت روی سیستم ایمنیت باشه 

هر چقدر ایمنی بدنت بالا بره زودتر دفعش میکنی 

خیلی مواظب باش مریض نشی چون حتی یه سرما خوردگی ساده سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه

اي بابا ،، همسر داريد ، خب الان درمانتون به چه شكل داريد انجام ميديد چه روشي براتون انتخاب كردن بعد ...

بعد عمل درمان خاصي نداره فقط تغذيه سالم ورزش كردن بالا بردن سيستم ايمني ،خودم يه سري قرص ahcc واسه تقويت سيستم ايمني از امازون سفارش دادم چون ايران نيست، ولي هزينش خيلي بالاست يه بسته ٦٠ تاييش حدود ١ ميليون ٢٠٠ ميشه

چطور از سين ١رسيده به ٣ منو خيلي نگران كرديد الان دارم ميميرم از نگراني 

نميدونم چجوري ولي خيلي زود رسيد،نه جاي نگرانينيست منم اوايل خيلي ميترسيدم و حالم بد بود ولي گذر زمان درستش ميكنه ،اگه رسيدگي كنيم به اميد خدا مشكلي پيش نمياد 

2810