2777
2789
عنوان

قدم خیلی خیلی کوتاهه

| مشاهده متن کامل بحث + 2771 بازدید | 127 پست
زدم روم اثر نداشته برای بعضیا اثر نداره از شانس کجم  منم یکی از همون کسایی هستم که روم‌اثر ندار ...

سعی کن حداقل ۱۰سانت تا ۱۸سالگیت بلند شی. فقط شیر و ورزش

خدایاااا،توکل ب خودت ! نه به بنده های بی خودت😒     خدایا کمکم کن تا تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹سرکاربرم.همیشه پشتم بودی اینبارم کمکم کن🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خوب تا 18 سالگی جا داری برای وزنت. به حرف دکترا گوش نده تغذیه ات رو درست کن.طناب زیاد بزن.وزنتم اشتباه نوشتی که خانوما میگند سرکارشون گذاشتی وگرنه قدت برای سنت همچین کوتاهم نیست

شایدتویکدفعه رشدکنی ...توحداقل ۸سانت دیگه بلندمیشی بشی ۱۵۰ دوست داری؟

از خدامه به خدا اما کو ۱۵۰؟؟

من بیشتر از این میترسم که کتوله بشم اخهدکسایی که قدشون از ۱۴۷کوتاه تره کتولن😭

خوش شانسی

تنها من نیستم کلا قد کوتاه ها خوش شانسن😝😝

خدایاااا،توکل ب خودت ! نه به بنده های بی خودت😒     خدایا کمکم کن تا تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹سرکاربرم.همیشه پشتم بودی اینبارم کمکم کن🙏
وزنم اشتباه شد به کی بگم‌؟؟بابا من ۳۰کیلو ام 

بجان خودم اگ جای تو بودم کلا فعالیت روزانمو قطع میکردم فقط ورزش و والیبال و ...غذایی مقوی تمام روز. حیف من دیر فهمیدم ورزش نکردم😞

از اونجایی که سرکاریه  ایشالله هم رشد نکنی هم وزنت بشه ۱۳۰  اه امشب چرا من انقد عصبی شدم ...

بابا میگ ۳۰کیلوام

از اونجایی که سرکاریه  ایشالله هم رشد نکنی هم وزنت بشه ۱۳۰  اه امشب چرا من انقد عصبی شدم ...

گلم سر کاری هم نیست همشم حقیقته اصلا مهم نیست مثل همیشه حالم بد تر از قبل شد اخه کی میاد همچین داستانی میسازه که سر کار بزاره ملت و 

استارتر پریود میشی میگن تا دو سال بعد ا ز شروع اولین پریود هنوز صفحات رشد بازه،پس حسابی ورزشای کششی انجام بده و زیر نظر دکتر مکمل مصرف کن

من ساده ام ،ساده ساده ساده.من آگاهانه سادگی را برگزیده ام نه از روی بیچارگی ،برعکس سادگی عین چاره من است چاره رهایی ام از بنده مشغله های ریزو درشت مادی،سادگی پناه بردن به قاصدکی در دشت که اجازه میدهد پرهایش را به دست باد بسپارم و در ذهنم سرنوشت هر کدام را داستانی کنم و همراه با پرورش آنها در دشتهای دور تر داستانم را بارور تر کنم و سادگی اینکه در باغچه نعنای مادرم رد حلزونها را بگیرمو ساعت ها به رفت و آمدشان نگاه کنم و از خانه به دوشیشان احساس قوی بودن بگیرم. من آگاهانه ساده ام.ساده ساده ساده...

گف اشتباه شده ۳۰کیلو قدشم ۱۴۲

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
2810