2777
2789
عنوان

قدم خیلی خیلی کوتاهه

| مشاهده متن کامل بحث + 2771 بازدید | 127 پست
واا لابد جاریت یه هنری داره رمز موفقیتو بگو،

جاری من بین خاهراش از همه زشت تر .چشای ریز موی قرمز کوتاه و چاق و.. 

خودش میگه همیشه از بچگی به خاطر موهای قرمزش تمسخر می شد 

برادر شوهرم قبل جاریم با یه دختری عقد کرده بود که یه سال بعد بهم زدن .بعد می خاستن واسه رو کم کنی اون دختر واسه برادر شوهرم زن بگیرن .دیگه اصلا نگاه نکردن ببینن چه شکلیه و.....

الان خوشبخت هستن به تمام معنا 

یعنی خدا برای جاری من جبران کرده 

حالا خاهرای جاریم چشای درشت ،قد بلند 

یکیشون ازدواج کرده با بدبختی می گذرونه 

دو تا خاهراش بالای سی سال شدن و خواستگار ندارن 

مامانم با سزارین زایمان کرد بعد یه هفته اومدن خونه بچه حالش خیلی خوب بود بااینکه ضعیف بود ولی ...

آخی قربون بزرگیش برم  . نوه ی عموی من ۱۷۰۰ بود

می گفتن زنده نمی مونه با قاشق شیر میدادن بهش.

بیشتر دلم بحال مادرش می سوخت خوراکش گریه بود.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جاری من بین خاهراش از همه زشت تر .چشای ریز موی قرمز کوتاه و چاق و..  خودش میگه همیشه از بچگی ب ...

اخی خداروشکر که الان خشبخته

هروقت خواستی کسی رو قضاوت کنی به این فکر کن که اون ادم به اندازه تو خوش شانس نبوده امکانات تورو نداشته ... امکانات شامل تمام چیز هایی میشه که توداری خانواده ،تربیت، سواد ،دوستان، تفکر و...
پس هنوز جا داری  من ۹سالگی پری شدم هیچیم نمیدونستم کوشولو موندم چند سال پیش رفتم دکتر گفتش دیگ ...

من پریودمو عقب انداختن مثلا والا فکر کنم اگه عقب نمینداختم مثل تو نه سالگی میشدم

من پریودمو عقب انداختن مثلا والا فکر کنم اگه عقب نمینداختم مثل تو نه سالگی میشدم

خب همه تلاشت رو بکن ان شاءالله بلند میشی 

ولی اگرم نشدی میدونی و خیالت راحته که حداقل تمام تلاشم رو کردم 

خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم              تو آن گونه ای که من دوست دارم                              پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری              سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️