2777
2789
عنوان

یکیو که دوست داشتم ناراحت کردم🥺

25 بازدید | 6 پست

چون ناراحتش کردم الان حال خودم خیلی داغون تر از اونه.

تو رابطه نبودیم اما همیشه پیام میداد، حرف خوبی بهش نزدم گفت دیگه به هم پیام ندیم که بحث هم نشه.

فکر کنم ناراحت شد.

(❤از خودت خشنود باش❤)سرور تنها معیار برای زندگی است،اگر زندگی ات سرورانگیز و سعادتمندانه نیست،پس بدان که داری اشتباه میروی.رنج کشیدن،معیار اشتباه بودن است،و سرور معیار درست بودن.تمام آنچه که نیاز است دیدن این است که اگر بیشتر و بیشتر مسرور میشوی،اگر سرورت عمیق تر و عمیق تر میشود تو داری در راه درست حرکت میکنی.و اگر رنج و درد و اضطراب رشد میکند پس تو در راه اشتباهی حرکت میکنی.❤ ..............✨بلاخره خواهی دید آن کسی را که زندگی مقدر کرده ببینی🌠

یکم باهام همدردی کنین باهام حرف بزنین حالم خیلی داغونه.

(❤از خودت خشنود باش❤)سرور تنها معیار برای زندگی است،اگر زندگی ات سرورانگیز و سعادتمندانه نیست،پس بدان که داری اشتباه میروی.رنج کشیدن،معیار اشتباه بودن است،و سرور معیار درست بودن.تمام آنچه که نیاز است دیدن این است که اگر بیشتر و بیشتر مسرور میشوی،اگر سرورت عمیق تر و عمیق تر میشود تو داری در راه درست حرکت میکنی.و اگر رنج و درد و اضطراب رشد میکند پس تو در راه اشتباهی حرکت میکنی.❤ ..............✨بلاخره خواهی دید آن کسی را که زندگی مقدر کرده ببینی🌠

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تنها همدردیم اینه که حقیقت تلخه

حالم خیلی بده

چی گفتید مگه؟؟؟ وابسته بشید بهش که بعدش چی بشه؟

وابسته نبودم.

نمیدونم چرا ته دلم یه کوچولو دوسش دارم.

یکم ازش خوشم میاد. اون اصرار داشت که همو ببینیم و میخواست بازم بک بزنه اما من از خیلی لحاظا بهش اعتماد نداشتم نخواستم وابستش شم پسش زدم اونم دوبار.

چیزی گفتم که فکر کنم به غرورش برخورد.

وابسته نبودم.نمیدونم چرا ته دلم یه کوچولو دوسش دارم.یکم ازش خوشم میاد. اون اصرار داشت که همو ببینیم ...

کار خوبی کردید 

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟