2777
2789
عنوان

قدم خیلی خیلی کوتاهه

| مشاهده متن کامل بحث + 2771 بازدید | 127 پست
گفتم نه۱۴۲

بابا نگراااان نباااش  از الان اینا واسه خودت غصه نکن عزیزم قدت به ۱۶۰ حداقلش میرسه ک نرماله حالا حالا قد میکشی 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا نگراااان نباااش  از الان اینا واسه خودت غصه نکن عزیزم قدت به ۱۶۰ حداقلش میرسه ک نرماله حال ...

دکتر بهم گفته سالی نیم ساعت رشد میکنی تا ۱۸سالگی میشی۱۴۵😭😭

منم مسخره میکنن بهم میگن کتوله دلم میخواهد بزنم تو دهنشون

غلط میکنن هرجور باشی یه چیزی پیدا میکنن ک مسخره ات کنن  اصلا اهمیت نده بهشون من درکت میکنم میدونم خیلی ناراحت میشی ولی اهمیت نده 

دکترو ولش کن طناب زیاد بزن  ورزشای بپر بپری قد رو بلند میکنه والیبال ثبت نام کن تابستونا برو قدتم کوتاه باشه باز کمکت میکنه بلند تر میشه 

ناراحت نباش از قدتت. من ۱۵۵هستم. مامان و بابامم قد بلند فقط من کوتاهم. ولی بیا شانسمو ببین. شوهرم ۱۸۹خوشگل و خوشتیپ. فقط از اطرافیانم حرف میشنونم. ک چیشد اون اینو گرفته😐😐منم 😁😁

خدایاااا،توکل ب خودت ! نه به بنده های بی خودت😒     خدایا کمکم کن تا تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹سرکاربرم.همیشه پشتم بودی اینبارم کمکم کن🙏
2810