2777
2789
عنوان

قدم خیلی خیلی کوتاهه

| مشاهده متن کامل بحث + 2771 بازدید | 127 پست
الان۱۳۰

۱۳۰ کیلویی😱

خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم              تو آن گونه ای که من دوست دارم                              پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری              سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️

ربطی به ۶ماهه نداره داداش اخری منم ۶ماهه دنیا اومده حتی یع هفته ام کمتر از ۶بود خیلیییی ضعیف بود حتی مو ابرو مژه نداشت  الان ۱۸سالشه یه کم لاغره ولی قدش بلنده 

ارثیه 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نارسی من فرق داره میگفتن احتمال مرگش زیاده شانس نی که

داداش من یه بار مرد بعد دوباره زنده شد

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

سلام اگه سنت کمه با ورزش های بپر بپر میتونی یکمی بلند تر بشه. پیله نکن به قدت بختت بلند باشه انشاالله. من اینایی که دیدم 6 ماهه دنیا اومدن جثه ی ریزی دارند اونقدر وروجک و بلا هستند با بختای سفید😍😍😍

همونطور که دوستان گفتند قد بیشتر ژنتیک هست و تغذیه

ربطی به ۶ماهه نداره داداش اخری منم ۶ماهه دنیا اومده حتی یع هفته ام کمتر از ۶بود خیلیییی ضعیف بود حتی ...

چی بگم اره مامان و بابام هم‌کوتاهن اما نه در این حد من بد بخت

2810