2777
2789
بنظر من عزیزم بایددد یه کم منطقی تر و بیخیالانه تر رفتار کنی... هر کی هر رفتاری داشته چه اهمیتی داره مهم اینه که خدا هفت روزه بهت بهترین هدیه اشو داده و بجای خوشحالی و شکر آرزوی مرگ خودتو میکنی.. آروم باش گلم و فقط به آرامش و تغذیه خودتو بچه ات فکر کن.. وقت واسه غصه زیاده
 اجازه ندهید ذهنتان به بهانه ناراحتی فعلی تان از شما یک مظلوم و قربانی بسازد. احساس تاسف برای خود و بازگویی ماجراها برای دیگران،شما را در چرخه تکرار،اسیر نگه می دارد… #عزت_نفس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
شوهرم باز انگار دیوونه شده بعم گفت دوس نداری خوش اومدی اززندگیم جلو مامانم اخه خونه مامانم می مونم قرار بود پنج شنبه مراسم دهمم باشه داشتم براش تدارک میدیدم همیشه زندگی مو تلخ کردن منصرف شدم مهم نیست
ببین اگه میخای زندگی کنی یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه هر کی هرچی گفت فقط نگاش کن یا همونجا جوابشو بده بعدش دیگه نه کشش بده نه در موردش با کسی حرف بزن مخصوصا شوهرت شوهرتم اگه چیزی گفت جوابشو نده هیچب نگو تو کار خودت رو بکن.بدون بحث و سروصدا صبح تا شب که کنارت نیست.تو کار خودت رو انجام بده بگو شیر خشک دادم نخورد یا دلدرد میگیره چمیدونم اونکه انقد دهن بینه تو هم یه چیزی بنداز این وسط دیگه
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
هر لحظه زنگ میزنن به شوهرم می گن بچه رو فلان جوربخوابون فلان چیز بده در حالی که بچه 7روزه هست نه یه ادم. 20 ساله اخه فقط می خداستن حرصم بدم بینمون دعوا راه بندازن موفق شدن
2810