بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدونم چی میگی ادم بی اراده بشه از خودش بدش میادولییی پشت کنکور بودن واقعا فرسایشی و سخته اونم کنکور ...
من خدایی درصدام هست بزار برات بزارم
سر ریاصی خالم خراب شد کنوور ۱۴۰۰ دادم درصدام خوب بود ولی نشد ی چیز بهتر بیارم اگر ریاصی جواب میدادم حتما پزشکی میاوردم اما قسمتم نبود نمیدونم چیکار کنم
اصلا بگو نمیخوام شرکت کنمچرا درس نخونده شرکت میکنی اخه
از تابستون میخونم ولی این چند روز نخوندم
من نگفتم بهشون اصلا ولی دیگ خیلی مهمون اومد و من نرفتم دیگ یکهو فشار زیاد بود گفتم میخوام ارشد بدم و گرنه گفتم اصلا ب شما ربطی نداره ولی تو وحود خودمم میفهمم ک نتونستم ادامه بدم اینم بگم تو تاپیکهای ساعت مطالعه رو میزارم روزی ۹ ساعت هم میخونم اما این چند روز دیگ بریدم هیچی نخوندم البته دانشگاه هم کار آموزی داشتم امتحان داشتم خیلی فشار روم یود
کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...