2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید عزیزم من به رفتارای خانواده همسرت کار ندارم ولی بعضی مواقع زردی ممکنه به خاطر شیر مادر باشه که البته به تشخیص پزشک چون من زردی دخترم با هیچ درمانی پایین نمیومد که دکترش گفت برای 48ساعت بهش شیر خودت رو نده و فقط شیرخشک بده که بعد از اینکار سریع زردیش اومد پایین و منم مجددا بهش شیر خودم رو دادم
2805
یعنی حاضره هفته ای فلانقدر بابت شیر خشک بده اونم شیری که معلوم نیست چیه؟!!!! واقعا باعث تعجبه شوهر من از خداش بود من شیر خودم رو به بچه بدم میگفت یر خودتو بده من قول میدم سینه هات خراب شدن پول عملشو بدم فقط بخاطر اینکه شیر مادر سالمتره تو هم باید از همین طریق وارد بشی
من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   
هر کی بهت حرف میزنه چشاتو گرد کن با تعجب در کمال احترام زیر سوال ببرش بگو همه از خداشونه بچشون شیر مادر بخوره باهوشتر بشه شما برعکسش رو میگید! اونوقت تو خلوت شوهرتو بپز که نکنه از حسودیشونه میخوان بچه تو رو خنگ بار بیارن که میگن شیر خشک، اگه بچه خودشون هم بود شیر خشک میدادن؟ یا بگو من که از خدامه بچه شیر خشک بخوره اینطوری سینه هام خوش فرمیشون رو از دست نمیدن و خوشگل میمونن اونوقت بخاطر اینکه زشتشون کنن حتی دکتر بگه شیر خشک اینا میگن شیر مادر بسکه حسودن
خودت باید حرف پیدا کنی که تو اون موقعیت برات اثربخش باشه اصلا هم توهین امیز صحبت نکن یجور توپو بنداز زمین اونا بزار اونا حرص بخورن تو برا خودت اروم باش و شوهرتو بکش سمت خودت الان تو یه برگ برنده داری اونم بچه هست شوهرت هر جا بچه باشه میاد همونجا