2777
2789

چیکارا میکنین 

من خودم چیزایی که به ذهنم رسید:

1. تا میتونم غذا سفارش میدم غذاهای جدید و میخورمشون

2. ببخشیدا ولی دوس دارم رابطه ج رو تجربه کنم پس چون هیچ دوس پسری ندارم و مردی هم تو زندگیم نیس مجبورم برم یکیو هویجوری پیدا کنم 

3. سرکار نمیرم دیگه خخخ

4. وصیت نامه مینویسم 

5. میرم آدمایی که دوس دارم رو بغل میکنم و بهشون میگم چقدر دوسشون دارم 

6.اگر رو کسی کراش داشتم (همون علاقه قلبی) بهش صادقانه میگم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وصیت نامه

نرفتن سرکار

کل وقتمو با خونوادم،ی چن روزشو میریم بیرون طبیعت میمونیم 

ژیانی من ئێستە وەکوو خۆری دەمی زەردەپەڕە...بعداز ما شاید باران ببارد،مایی که جز آرامش هیچ چیز دیگری از این سرزمین طلب نکردیم...
وصیت می‌نویسم و اموالم رو به فقرا میدمتا میتونم غذا میخورمحلالیت می‌گیرمشهربازی میرم

اموالت رو به خونوادت بدی بهتر نیس؟ 

همون بحث چراغی که به خونه رواست به مسجد حرامه و این حرفا 

شهربازی رو موافقم 

اصلا هر تجربه جدیدی و نه صرفا شهربازی 

اینکه کسی تو موقعیتی که نزدیکی به مرگ رو احساس کنه باز هم  راز و نیاز و تضرعی با خدا نکنه؛ و باز هم ذهنش مثل یک چهارپا فکر چریدن باشه! به نظرم نیازمند ضلالت و تاریک‌دلی تمام و کماله!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

یخه دل سیر از آدم هایی که دوسشون دارم خدافظی میکنم

از هرکی در حقش بدی کردم عذر خواهی میکنم

هرچی دارم و ندارم و پول میکنم برا کسایی که لازمه بهشون ببخشم

یه روزش و حتما میرم شده با کتک شده با زور شده حتی به مرگمم راضی شم قهرمان زندگیم و میبینم

شاید یه روز تو بیمارستان برم و آرزوم رو نگا کنم 

وصیت نامه مینویسم 

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

تمام هفته رو با دخترم و همسرم خوش میگذرونم با خودم یبرمشون سر کار زنگ تفریح باهاشون وقت بذرونم، بهترین بهترین روش تدریسامو اجرا میکنم، به آدمایی که دوس دارم سر میزنم نقاشی میکشم، بدون چتر میرم زیر بارون ، برا دخترم تا ۱۸سالگیش

نامه مینویسم و کادوی تولد میخرم، برا هیچی غصه نمیخورم بیشتر از ۵ساعت نمیخوابم، همه ی پولمو خرج میکنم، شاید روز آخر یکم گریه کنم

🌸روزی که مامان شدم بهترین روز عمرم بود🌸از سال ۹۷عضو بودم یه مدت خواننده خاموش بودم الان که نی نی دار شدم اومدم دوباره عضو شدم🤰یه خانوم معلم مهربون که عاشق شغلشه💕یه بچه ی مظلوم وسط🤧هوای بچه های وسط خونواده رو بیشتر داشته باشید 

وصیت نامه

بغل کردن عزیزانم

رمانم رو تکمیل میکنم

میرم با پولم غذا هایی که دوست دارم میخرم و تا میتونم طبیعت گردی میکنم 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
2810