2777
2789

دوستان یه خواستگاری اومده که شرایطش وبگم

فوق لیسانسه،تایم صبح تو بخش اداری بیمارستان کار میکنه

تایم عصر تو دفتر شرکت

5 تا خواهر برادرن که مادرشون فوت کرده تو خونه دوطبقه قراره زندگی کنن که طبقه پایینش برای پدرشونه و طبقه بالا ایشون قراره زندگی کنند

وضع مالی شون خوبه 

چیزی که منو خیلی دودل کرده اینه که طبقه پایین پدرشون قراره زندگی کنه و تو آینده معلوم نیست چی پیش بیاد و همم تعداد اعضای خانواده شون زیاده و این آقا آخرین مجردشونه

شما بودین جای من چی کار میکردین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی شما از این میترسی ک باید ب پدرشون رسیدگی کنی یا این ک اگه مهمون بیاد برا پدرش شما باید بری کارهارو کنی؟؟؟

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

وضع خودتو باید ببینی 

شاید برا یکی، این آقا مرد رویاهاشه

یکی دیگه ب نظرش گزینه های بهتری هم هست 

خودتم باید ببینی

ولی طبقه بالای پدرشوهر رو نمیدونم مشکله یا ن. 

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم

هنوز به اون مرحله نرسیدم  منتظرن جواب بدم تا باهاشون صحبت کنم فعلا موندم اجازه بدیم دوباره بیا ...

خب اجازه بده بیان. تا با دید بازتری انتخاب کنی

۵ تا بچه بودن ک مشکلی نداره.

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم

یعنی شما از این میترسی ک باید ب پدرشون رسیدگی کنی یا این ک اگه مهمون بیاد برا پدرش شما باید بری کاره ...

بله درسته

جنگ اول به از صلح آخر

منم دارم درس میخونم صد در صد قراره شاغل بشم

من نمیدونم فردا قراره چی پیش بیاد بگن بیا مراقب بابامون باش نهار شامش با تو مهمون اومد خونشون با تو و.....

خب بالاخره سختی داره   شاید مسافرت دو نفره نتونی  بری مجبور بلشی همیشه غذا درست کنی    ولی بستگی به اخلاق و شعورشونم داره      اما خب خواه ناخواه همه انتطار پیدا میکنن ازت

😐😐😐