2777
2789
عنوان

با خواستگاری با این شرایط چیکار کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 92 پست

به نظر منم خونه مستقل داشتن خیلیییی مهمههه مخصوصا که مادرش فوت کرده کارا میفته گردن تو متاسفانه.که مهمون داری کنی و مراقب پدرشوهر باشی و رفت و امد زیااا 

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه خواهراش مجرد بودن خوب نبود. پدرشون هن اگر پیر و از پا افتاده و مریض نیست که مشکلی نداره. خورش از ...

الان خوبه فردا که مریض شد چی

هروقت حوصله اش سربره میگن عروس هست بره بهش برسه

بله درسته جنگ اول به از صلح آخر منم دارم درس میخونم صد در صد قراره شاغل بشم من نمیدونم فردا قراره ...

پدرشون نیاز ب مراقبت داره یا نه روپاست؟؟

اگه همه ی شرایطش اوکی هست باهاش حرف بزن همین اول و بگو ک من فردا شاغل میشم و شاید حتی نتونم زیاد ب خونه خودمون رسیدگی کنم پس از من توقع رسیدگی ب کسی دیگه رو نداسته باشین 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
الان خوبه فردا که مریض شد چی هروقت حوصله اش سربره میگن عروس هست بره بهش برسه

دقیقااا.تو خونه مستقل بخواه.بگو اونجاهم میتونن اجاره بدن!

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
خب بالاخره سختی داره   شاید مسافرت دو نفره نتونی  بری مجبور بلشی همیشه غذا درست کنی   ...

منم از اینش میترسم

پسره 30 سالشه وضع مالیشم خوبه صد در صد توانایی اینو داره که خونه جدا بخره ،اما قراره تو یه ساختمون با پدرش باشه اینه نگرانم میکنه

همم دلم نمیاد پسر مردم واز بابای پیرش جدا کنم که آه پیرمرد منو میگیره برا همین نمیدونم پی جواب بدم

به نظر من خونه مستقل خیلی مهمه.بنابر این اگه من جای شما بودم یا خونه مستقل درخواست میکردم یا جواب منفی میدادم

دل مرنجان که ز هر دل به خـدا راهی هست🍁🍁هر که را هیچ به کف نیست، به دل آهی هست...😊💔