2777
2789
عنوان

چه قصه هایی میگین برای بچه هاتون؟

1136 بازدید | 23 پست

برای بچه های ۵-۶سال....

من بجز قصه های من درآوردی 😁چوپان دروغگو. کدو قل قل زن.جوجه اردک زشت. جک و لوبیای سحر امیز. ....خاله پیرزنی که یه شب طوفانی مرغ و خروس و پیشی و گاو و گوسفند اینا میرن خونش بمونن......

اینا رو میگم...شمام بیاین بگین چه قصه هایی میگید من یاد بگیرم ❤❤❤

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اینترنت متن قصه ها رو سرچ کن 

یه بارسرچ کردم چیز دندونگیری پیدا نکردم برای این سن😁

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 

من که مجردم ولي از وقتي این تیکه از کتاب داستانو خوندم کرك و پر واسم نمونده😐مواظب بچه هاتون باشین نخونن اینارو 

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

یه سری کتاب هست به اسم مهارتهای زندگی داستانهای ایلیا و کیمیا خیلی آموزنده ان و با شعر هستن بچه ها ...

😘😘😘

سلام ، قصه مرغ تخم طلا ، بزبز قندی ، خرس تنبل ، شیر و خرگوش باهوش.

از اینایی که گفتی فقط بز بز قندی رو بلدم...بقبه شون تو نت هست سرچ کنم؟