2777
2789
عنوان

چه قصه هایی میگین برای بچه هاتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 23 پست
من که مجردم ولي از وقتي این تیکه از کتاب داستانو خوندم کرك و پر واسم نمونده😐مواظب بچه هاتون باشین ن ...

اره اتفاقا اینو تو تل دیده بودم 😐😐😐

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
بزن کتابخانه قصه کودک ببین قصه هارو

چشم عزیزم ممنون 

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من واسه آبجیم کوچیک بود قصه پرنسس هارو میگفتم مثلا دیو و دلبر سیندرلا و... (البته با سانسور تعریف می ...

اینا رو نمیتونم بگم...مدام میپرسه اینا چرا مامان ندارن یا چرا مامانشون مهربون نیست بدجنسه.....

بخوام در باره نامادری یا فوت مادر توصیح۶بدم استرس بهش وارد میشه

اره اتفاقا اینو تو تل دیده بودم 😐😐😐

پشمانم از ریشه درد گرفت😂

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

پشمانم از ریشه درد گرفت😂

مملکت نیست کع دیوونه خونه ست 😐چطوری مجوز گرفته 😐

من دخترام عضو کتابخونه ان،نفری ده تا کتاب قصه میارن هر دو هفته میخونم براشون تا چهارده روز بعد البته ...

کارت کتابخونه واسه ما فقط 5تاکتاب اجازه میدن چرا؟  ولی کارت‌ها سراسری یعنی ازهرشهری باهمون کارت میشه کتاب گرفت

سلام بچه ها 

یه سایت هم هست که هر هفته قصه صوتی مناسب برای بچه ها میزاره. قصه هاشم خیلی جالبه. دختر من خیلی دوس داره و جالبه که میشینه با قصه ها نقاشی هم میکشه  

اگه دوست دارید میزارم ببینید. اسم سایتش شهر نقاشی هست. تا حالا 60 تا داستان گذاشته . بزنید رو دکمه پایین میرید تو صفحه داستاناش. اگه خوشتون اومد بیاین اینجا بم بگید  

قصه و داستان صوتی