2777
2789
عنوان

پیش به سوی دبستان

| مشاهده متن کامل بحث + 473590 بازدید | 4575 پست
به به تاپیک نو مبارکککککککککککک
آلیس عزیزم هزار هزار تا لایک برای اون دعاهای قشنگت ..........منم با تمام وجود میگم الهییییییییی آمین
امروز از صبح هر وقت یادم میفته که گلپسری دیگه رسما داره وارد مدرسه میشه اشک تو چشام جمع میشه ...و تمام جملاتی که گفتی دغدغه ذهنه منم هست
وقتی تازه بدنیا اومده بود یه روز حساب کردم و دیدم سال نود ایشالا باید بره کلاس اول اون موقعه فکر کردم اوووووووه هنوز خیلی راهه ............خدایا شکرت .

Friends18.com Orkut MySpace Hi5 Scrap Images
Friends18.com Picture Comments

اولین روز مدرسه به همه ی بچه های مدرسه ای مبارک.

سلام به همه ی دوستان عزیزم.صبح قشنگتون به خیر و خوشی.
همه می خواهند بشریت را عوض کنند؛ولی دریغا،هیچ کس در این اندیشه نیست که خود را عوض کند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مریم جون خوشحالم اینجا میبینمت.نگران نباش.همه ی مادر ها از این نگرانی ها دارند.من که برای دست شویی رفتن تو مدرسه یه هلیا گفتم به شلنگ مدرسه دست نزنه اصلا.چون خود اون خیلی آلوده هست.گاهی وقت ها بچه ها شلنگ رو میندازن زمین و نمیذارن سر جاش!!!

من براش دستمال مرطوب میذارم و بهش گفتم اگه تو مدرسه رفت دست شویی با دستمال مرطوب خودش رو تمیز کنه و وقتی اومد خونه لباس زیرش رو عوض کنه.اونم همین کار رو میکنه.

در مورد اذیت کردن بچه های بزرگتر نگران نباش.به هر حال ناظم مدرسه مواظبشون هست.
همه می خواهند بشریت را عوض کنند؛ولی دریغا،هیچ کس در این اندیشه نیست که خود را عوض کند.
مرسی ملیکا جون که خوشت اومد.منم همش اشک تو چشم هام جمع میشه.حتی از دیشب که دیگه رفت بخوابه.آخه انقدر ذوق داره که از ساعت 7 عصر همش میگفت خوابم میاد!!!الکی میگفت.میخواست زودتر بخوابه که زودتر صبح بشه. : )
ولی ما نذاشتیم زودتر از 8.30 بخوابه.وگرنه نصف شب میخواست بیدار بشه و همه رو زاورا کنه!!!
برای همه بچه ها آرزوی بهترین روزها رو دارم.ایشالا بلا از همشون دور باشه.و خدا پشت و پناهتون باشه.من که تا یاد 3 شنبه میوفتم که قراره دیگه بره مدرسه تپش قلب میگیرم.واقعا وقتی به دنیا اومدن فکر میکردیم حالا کو تا سال 90.مثل باد گذشت.
دنیای عزیز:

امروز پسرم رفتن به مدرسه را آغاز می کند وشرایط جدید تا مدتی به نظرش عجیب وغریب خواهد آمد. برای همین امیدوارم که تو با نرمش ومتانت با او رفتار کنی.

آخر می دانی، پسرم تا به امروز پادشاه لانه ی خود و رییس حیاط خلوت خانه بوده است. من هم همیشه دور وبرش بودم تا برزخم هایش مرهم گذارم و دردهایش را تسکین دهم.

اما اکنون همه چیز در شُرف دگرگونی است.

امروز صبح، او از خانه خارج خواهد شد، برایم دست تکان خواهد داد و ماجراهای بزرگ زندگیش را که شاید شامل مبارزه، غم و اندوه و تاسف خوردن باشد، آغاز خواهد کرد.

پسرم برای اینکه بتواند در این دنیا زندگی کند، باید ایمان قوی، عشق، جرئت وجسارت داشته باشد.

پس ای دنیا، امیدوارم که تو دست های کوچکش را بگیری و چیزهایی را که بایستی در زندگی بیاموزد و بداند به او یاد بدهی. او را آموزش بده، اما اگر می توانی، با ملایمت و محبت؛ به او یاد بده که در این دنیا در برابر هر آدم خبیث، فردی قهرمان هست؛ که در برابر هر سیاستمدار فاسد، رهبری فداکار و درست کردار و درمقابل هردشمن، دوستی مهربان وجود دارد. عجایب کتاب خلقت را به او بیاموز.

لحظاتی توام با آرامش به او ببخش تا در باره ی اسرار جاودانه ی پرندگان در آسمان، زنبورها در زیر نور آفتاب و گل ها در تپه های سرسبز تعمق کند. به او یاد بده که شکست خوردن بسیار افتخار آمیزتر از بکار بردن خُدعه ونیرنگ است.

ای دنیا، به پسرم بیاموز که به افکار و عقایدش ایمان داشته باشد؛ هرچند دیگران آن رانادرست پندارند. به او یاد بده که نیروی اندیشه و قدرت بازویش را به بالاترین خریدار عرضه کند، اما برای قلب و روح خود هرگز بهایی تعیین نکند.

به او بیاموز تا به عربده های اراذل گوش ندهد... و هرگاه تصور می کند حق با اوست، از خود ایستادگی نشان دهد و برای رسیدن به هدفش بجنگد.

ای دنیا، با ملایمت به او درس زندگی بیاموز، اما نازپرورده اش مکن، چرا که فولاد تنها در مجاورت آتش، آبدیده و محکم می شود.

این خواسته ی بزرگی است، دنیا، می دانم. اما ببین چه کار می توانی بکنی،

پسرک من، موجودی است کوچک و نازنین.

این متن قشنگ رو یاسمن جان یکی از دوستانم توی کلوپ گذاشته بود ...خیلی به نظرم قشنگ اومد گفتم شما هم بخونیدش .................
حرف دلهای ما مادرانی که فرزندی داریم کهامروز راهی مدرسه شده و به تنهایی کوله بار خودش رو باید بر دوشش بکشه
مرسی ملیکا و یاسمن جان
انشالله همه فرزندان ایران زمین موفق باشند
سلام به همه مامانای کلاس اولی ها :

منم خیلی نگرانم ، همش میگم اگه تو کلاس دستشوئیش بگیره ، اگه بچه های بزرگتر سر به سرش بزارن ، اگه

تشنش بشه ، اگه کلاس بالایی ها یه چیز بهش بگن بغضش بگیره و هزار تا اگه دیگه ...............

مامانم میگه مادر یعنی دلشوره حتی تو بهترین ساعات زندگی بچه هم آدم دلشوره داره .............

عجب چیزیه این میوه تلخ و شیرین !!!!!!!!
به به ببین کی اینجاست.سمیر عزیزم.

سمیر جون خیلی خوشحالم اینجا میبینمت.و خوشحال تر میشم اگه بازم به اینجا بیای و با هم تبادل نظر در مورد مدرسه هم داشته باشیم.

نگران نباش سمیر جونم.چون فقط تو نیستی که این نگرانی ها رو داری.همه ی مادر ها این نگرانی ها رو دارند.منم همینطور.دعای لا حول ولا قوت الا بالله العلی و العظیم رو بخون و راهیش کن.

بچه ها سمیر از دوستان خیلی خوب منه که با هم تو تاپیک بارداری هستیم و من خیلی دوستش دارم.

آفتاب جونم انقدر نگران نباش گلم.باور کن همه ی پدر ها و مادر ها این استرس رو دارند.فکر میکنی من این استرس ها رو ندارم!!!

چاره ای نیست.به هر حال بچه ها باید مدرسه برن و باید سوار سرویس بشن و الا آخر.من هر روز بعد از این که هلیا رو راه میندازم دعای لا حول ولا قوت الا بالله العلی و العظیم رو میخونم و راهی مدرسه اش میکنم.همین دعا بهم قوت قلب میده و آرامش میده.تو هم بخون.
شیدا مامان جون قبلا سابقه ی خون دماغ شدن داشته پسرت؟؟؟شاید به خاطر هیجان و استرس روز اول بوده.نگران نباش.درست میشه.