2777
2789
عنوان

بی بی چک عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 46 پست
عزیزمممم خوشحالم کردی حالا دیگه به سلامتی هردوتاتون میخونمش😍😅

واقعا ممنونم 

خدا فندق شمارم حفظ کنه 

به سلامت بغلش بگیری

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
از راه دور میخونم بازم این امکان رو داره؟البته یازدهم هستم

بله تا جایی که من میدونم

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واقعا ممنونم خدا فندق شمارم حفظ کنه به سلامت بغلش بگیری

خواهش میکنم عزیزم فقط اسمتون چیه؟

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بیشتر ببینید
بله تا جایی که من میدونم

ممنونم🫂🩵

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بیشتر ببینید
چشم عزیزم ازته قلبم دعاتون میکنم برای بارداری تون آیت‌الکرسی میخونم انشالله در سال جدید دامن شما هم ...

حتما در مورد تاثیر دعا بر روی خوراکیها و حتی آب شنیدید. یکی از مهمترین زمانهایی که مخصوصا خانمها باید به این مساله توجه کنن دوران بارداریشونه. چون علاوه بر تمام اعمال و رفتار و حتی ذهنیات مادر که روی بچه اثر می ذاره خوراکیها هم تاثیر زیادی دارند.حفظ جنین از سقط شدن و زیبایی فرزند شما تاثیر زیادی دارد. من سعی کردم اینجا به صورت خلاصه چیزهایی که بدست آوردمو براتون بذارم تا هم من و هم شما بدونیم که کی چی بخوریم و چطوری بخوریم که بهترین نتیجه رو بگیریم ان شالله:

برنامه ماهانه:

ماه اول هر روز یک یا دو عدد رطب با سوره قدر

ماه دوم هر روز عناب با سوره توحید

ماه سوم هر روز سیب با آیت الکرسی

ماه چهارم هر روز انجیر با سوره تین

ماه پنجم هر روز تخم مرغ با سوره حمد

ماه ششم هر روز انار با سوره فتح

ماه هفتم هر روز به با سوره ی یس

ماه نهم هر روز شیر و خرما با سوره دهر یا انسان

(تمام موارد بالا مطابق خواندن دعا بر میوه ها انجام بشه)

حتما در مورد تاثیر دعا بر روی خوراکیها و حتی آب شنیدید. یکی از مهمترین زمانهایی که مخصوصا خانمها بای ...

ممنونم عزیزمممم🩵

بیشتر ببینید

@niniyar  

@ازسارابپرس  

چرا نمیتونم تیکر بزارم میگه باید وضعیت در اقدامم رو حذف کنید لطفا رسیدگی کنید

بیشتر ببینید
مبارک باشه ، همون یکی دوتایی ک اول زدی هم مثبت بود ، برای منم دعا کن ، بی بی چک ها برای چه روزایی هس ...

ممنون عزیزم حتما

اولی از بالا یک روز بعد از تاخیر دومی ۳ روز سومی ۴ روز روز پنجم هم رفتم آز چهارمی دیشب پنجمی هم صبحی

بیشتر ببینید
@niniyar @ازسارابپرس چرا نمیتونم تیکر بزارم میگه باید وضعیت در اقدامم رو حذف کنید لطفا رسیدگی کنید

سلام

این قسمت الان چندین ماهه که خرابه.

اگر کسی اول وضعیت در اقدام بگذاره بعد بخواهد تیکر بگذاره خطا میده و نمی تونه ❗️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بیشتر ببینید
سلاماین قسمت الان چندین ماهه که خرابه.اگر کسی اول وضعیت در اقدام بگذاره بعد بخواهد تیکر بگذاره خطا م ...

یعنی هیچ راهی نداره؟

بیشتر ببینید
یعنی هیچ راهی نداره؟

نمی دونم.

از  niniyar باید سوال کنین.

این مشکل خیلی ها شده.

تازه قسمت فرزندان هم خراب شده. امکان حذفش مثل گذشته نیست.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بیشتر ببینید
نمی دونم.از niniyar باید سوال کنین.این مشکل خیلی ها شده.تازه قسمت فرزندان هم خراب شده. امکان حذفش م ...

چرا هر وقت ی قسمت از سایت رو درست میکنن دوباره ی قسمت دیگش رو خراب میکنن ای بابا شوق تیکر گذاشتن داشتیم سایت هم خرابش کرد☹️

بیشتر ببینید
چرا هر وقت ی قسمت از سایت رو درست میکنن دوباره ی قسمت دیگش رو خراب میکنن ای بابا شوق تیکر گذاشتن داش ...

حالا به niniyar بگین شاید با فنی حرف زدن درست کردن.

بیشتر ببینید