2777
2789
عنوان

پیش به سوی دبستان

| مشاهده متن کامل بحث + 473590 بازدید | 4575 پست
سلام به همگی دوستان خوبم
تاپیک جدید مبارک آلیس جون بالاخره تاپیک جدید زدی :)
ما دیشب برگشتیم و امروز روز جشن مهد روناک بود
امیدوارم که همه کوچولوهای نازتون که امسال رفتن کلاس اول موفق و پیروز باشن و بهتون تبریک میگم
سلام خدمت الیس جوونم و بقیه مامانای گل
اول از همه میخواستم ازتون تشکر کنم
من از تاپیک قبلیتون خیلی استفاده کردم و با خوندن شماها و تحقیقات دیگه دخترم رو مدرسه ایین روشن پیش یک نوشتم ...
تا حالا که خیلی راضی بودم ازشون امیدوارم تا اخرش همینطور باشه...
سه شنبه هم روز اول مدرسه دخمل منه ...
امیدوارم که گلهای نازتون در تمام مراحل زندگیشون موفق باشن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی من هم خیلی نگرانی توالت رفتن دخترم هستم ...
اصلا بلد نیست از توالت ایرانی استفاده کنه !!! جیش رو هم گفتم فقط خودش رو خشک کنه بعد بیاد خونه دوش بگیره و عوض کنه...
نگرانی من بابت شماره 2 ...بچم چیکار کنه اگه دستشوییش گرفت؟ !!! خودش که نمیتونه خودش رو بشوره...
اگه راهکاری دارین ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام به ریحانه ی عزیزم.خوبی؟؟؟

خیلی خوشحالم که اینجا میبینمت.خوش اومدی گلم.من نمیدونستم آیین روشن پیش 1 هم داره.تبریک میگم عزیزم.امیدوارم هستی جونم همیشه موفق و سلامت و سربلند باشه.

آخه فکر کنم قبلا گفته بودی که امسال رو مهد کودک مینویسی.خوشحالم که از مدرسه اش راضی هستی.تو همین تاپیک آفتاب جون هم دخترش رو آیین روشن نوشته.البته حتما خودت میدونی .چون میگی تاپیک رو میخوندی.

پس از فردا دیگه مدرسه رفتن هستی هم شروع میشه.انشاالله به سلامتی.

خوشحال میشم بیشتر به این تاپیک بیای و با هم تبادل نظر داشته باشیم.
همه می خواهند بشریت را عوض کنند؛ولی دریغا،هیچ کس در این اندیشه نیست که خود را عوض کند.
مرسی لیلی جون.من نمیدونستم رفتید مسافرت.رسیدن به خیر.خوش گذشت؟؟؟
همه می خواهند بشریت را عوض کنند؛ولی دریغا،هیچ کس در این اندیشه نیست که خود را عوض کند.
دیروز برنامه ی هفتگی هلیا رو دادند.هفته ای 3 بار انگلیسی و بنویسیم و املا دارند.

علوم و قرآن رو هفته ای دو بار.

فرانسه و موسیقی و شنا و نقاشی و ژیمناستیک و کامپیوتر رو هفته ای یک بار.

ریاضی و بخوانیم رو هر روز.

به نظرم قرآن رو هفته ای یک بار هم داشتند کافی بود.و به جاش لگو رو میذاشتند.تا اونجا که یادمه ما اون موقع ها هفته ای یک بار قرآن داشتیم.

ولی از بقیه ی برنامه ی هفتگی راضی ام.

کلاس لگوی هلیا شده از ساعت 5 تا 6.15. همون یکشنبه ها.و موقع ی برگشت مسیر خیلی شلوغ میشه.ولی حیفم میاد که لگو رو نره.چون خودش هم عاشق کلاس لگوش هست.و خیلی با حوصله و دقت سازه هاش رو درست میکنه.
اگه مدرسه اش لگو داشت دیگه مجبور نمیشدم ببرمش لگوی خرد با اون ترافیک راه برگشت.
در ضمن مدرسه شون ساعت 2 تعطیل میشه.تابستون گفته بودند ممکنه 2.30 یا 3 تعطیل بشن.
سلام به همگی.ریحانه جون چه جالب که شمام آیین روشن هستین.کاش میدیدمتون.اون روز دوتا مامان نینی سایتی هم بودن که یکی اصلا عضو نبودن ولی منو میشناختن چون پیگیر تاپیک بودن.یکی از خانومهای دیگم اومدن و خودشون و معرفی کردن.امیدوارم بیشتر با هم آشنا بشیم.در موردد دستشویی رفتن هم اصلاا نگران نباش عزیزم.اونروز توضیح دادن که یه خانوم مستخدم مخصوص بچه های پیش هست.و پشت کلاسشون همیشه میشینه که اگه بچه ها خواستن برن دستششویی باهاشون بره.گفتن چه بچه بتونه بره چه نتونه حتما این خانوم همراهیشون میکنه.پس نگران نباش.در ضمن بچه های پیش از دستشویی فرنگی استفاده میکنن.
آلیس جونممممممممممممممممممممممم تو همیشه به من لطف داشتی

دیروز آقا مانی که از مدرسه اومد گفت مامان من و دوستم صدرا تو جیاط نشسته بودیم یه کلاس دومیه اومد گفت اینجا

تو سایه جای ماست کلاس اولی ها باید برن تو آفتاب بشینن این بیچاره ها هم بلند شدن رفتن تو آفتاب نشستن .....

میگه مامان آب شدم از گرما ............................................

اینم از گل پسر ما !!!!!!!
سلام مامانای کلاس اولی ها-از صبح دنبال یکی میگردم که باهاش درد دل کنم که تاپیک شمارودیدم
پسر من هم دیروز رفت کلاس اول-منم ز لحظه ورودش به مدرسه همینطور مثل ابر بهاری اشک میریختم اخه باورم نمیشد پسر کوچولوم اینقدر زود بزرگ شده باشه-یاد اولین روزی که به دنیا اومد افتاده بودم

امروزم خودم بردمش مدرسه-تو کلاس یکی جای دیروزش رو گرفته بود و به این میگفت تو برو میز اخر بشین-بچم خیلی مظلومه فقط همونجا واستاده بود و اروم اشک میریخت دلم خیلی سوخت ولی شوهرم گفت تو دخالت نکن بزلر خودش یاد بگیره حقش رو بگیره-منم که دلم پر بود اومدم خونه و حسابی گریه کردم یاد خودم افتادم منم بچگیم خیلی مظلوم بودم-دوست دارم یاد بگیره یکم پررو باشه
آغاز سال نو، با شادی و سرور
هم‌دوش و هم‌زبان، حرکت به سوی نور
آغاز مدرسه، فصل شکفتن است
در زنگ مدرسه، بیداری من است
در دل دارم امید، بر لب دارم پیام

هم‌شاگردی سلام، هم‌شاگردی سلام
مهر از افق دمید، فصلی دگر رسید
فصل کلاس و درس، ما را دهد نوید
شد فصل کسب علم، فصل تلاش و کار
دانش به نسل ما، می‌بخشد اعتبار
ای در کنار ما، آموزگار ما
چون شمع روشنی، در روزگار ما
روشن ز نور توست، کاشانه دلم
در کار من تویی، حلال مشکلم
فردا از آن توست، ای نسل چاره‌ساز
با یاری خدا، آینده را بساز

فردای روشن است، با وحدت کلام
از ما تو را درود، از ما تو را سلام

خب امروز به غیر از دیر اومدن سرویس اونم در حد فاجعه به لطف خدا همه چیز اوکی بود ...........50 دقیقه با گلپسر تو کوچه بازی کردیم و بدو بدو تا بلاخره سرویس اومد .......فقط خدا کنه همسایه ها ندیده باشنمون .......