2777
2789
عنوان

آشپزی و شیرینی پزی مامانای بهار 90 (کدبانوها بشتابین)

| مشاهده متن کامل بحث + 38680 بازدید | 732 پست
شارلوت اگر اشتباه نکنم . مرسی غزاله . عالییییییییییییی بود .

آپلود عکس رایگان و دائمی

هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
آشپزی از آن هنرهایی است که اگر کمی خلاقیت هم چاشنی آن شود، لقب �کدبانو� را برای خانم خانه همراه می‌آورد

تصحیح می شود

آشپزی از آن هنرهایی است که اگر کمی خلاقیت هم چاشنی آن شود، لقب �کوکب خانوم� را برای خانم خانه همراه می‌آورد
هر هدف رویایی است با مهلتی محدود. باید برای رسیدن به آن طرح ریزی کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هانی من شکموووووووووووووو
دلم عدسی خواست

کوکب خانوم
عجب شارلوتی ساختی آفرین

خوشمزه بود؟ دوست داشتید؟
برای منم همینطوری میشه
با اجازه.
قبول سفارش بافتهای زیبا برای کوچولوهای نازنازی
http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=23038&ChatDate=29-5-1392
http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=28633&login_time=5/27/2014%202:44:18%20AM قبول بافت انواع لباس و سیسمونی دستبافت برای سفارش به شماره 09357062510 اس بزنید.
چرا هیچ کدومتون عکس غذاهای که درست میکنین رو نمیذارین؟
.
.
.
.
.
آهاننننننننننن . کلاً غذا درست نمیکنین . فقط منو متین تو آشپزخونه میریم .
بابا دمتون گرمممممممممم . بیاین به ما دو تا هم یاد بدین چه جوری تو آشپزخونه نمیرین !!
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
میخواهی ببینی ما تو آشپزخونه میریم چه گندی میزنیم؟

پس خوب ببین

این بندری در خونه خواهر جان با تزئین بی تزئینی و روبرویی با قبیله گرسنه ها
آپلود عکس رایگان و دائمی

اینم پیراشکی مرغ که طعمش فوق العاده بود . به جرات میتونم بگم بهترین پیراشکی بود . شاید ظاهرش به دلیل عدم استفاده از سرخ کن خوب نشده باشه اما فیلینگ کار شوهر خواهرم بود و عالی بود
از این به بعد از گوشت استفاده نمی کنم به نظرم مرغ بهتره

آپلود عکس رایگان و دائمی

ححالا شماها بگید چی کار می کنید پیراشکیتون خوشگل میشه؟
من در مورد این بند سوال دارم

آیا واقعا خوب میشه؟
کسی امتحان کرده؟
آب سیب + کتلت: اگر می‌خواهید طعم کتلت شما با تمام کتلت‌های تمام دنیا متفاوت باشد، به جای پیاز رنده شده، از آب سیب غلیظ در تهیه مواد اولیه آن کمک بگیرید. افزودن کمی نان خشک خردشده به مواد اولیه کتلت می‌تواند شلی حاصل از افزودن آب سیب را نیز برطرف کند.
آفرین غزالهههههههههه

وای غزاله نقطه ضعف من بندریهههههههههههه . عاشقشمممممممممم

فیلینگ پیراشکیه چی بود؟

وای من حتی حاضر نیستم امتحانش کنم
من تاحالا پیراشکی درشت نکردم . همیشه بورک درست کردم .

ولی مامانم با اسفناج و عدس و پیازداغ فراوون و فلفل یه چیزی به اسم خطاب(ختاب) درست میکنه که عالیههههههههههه

آره بابا
ایول . به نظرم توی بورک هم این فیلینگ خوب میشه