2777
2789
عنوان

آشپزی و شیرینی پزی مامانای بهار 90 (کدبانوها بشتابین)

| مشاهده متن کامل بحث + 38680 بازدید | 732 پست
ستاره دریایی متن امضات چقدر قشنگه
دلم برای مامانم تنگ شد
آقا جان به انتظار تو نشستن اشتباه ماست ؛ به انتظار تو باید ایستاد فروشگاه اینترتی میکس کالا ، با محصولات متونع و جالب ..... www.mixkala.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پای سیب

آپلود عکس

اینم بافتش ، خیلی خوب بود ولی ای کاش سیبش رو بیشتر میذاشتم

آپلود عکس
آقا جان به انتظار تو نشستن اشتباه ماست ؛ به انتظار تو باید ایستاد فروشگاه اینترتی میکس کالا ، با محصولات متونع و جالب ..... www.mixkala.com
مانلی جون
وقتی مایع نون پنجره ایمو آماده کردم ، به تعداد رنگایی که میخواستم تقسیم کردم و تو چندتا فنجون ریختم ( من سه رنگ در نظر گرفتم ، سبز و زرد و قرمز )
تو هر فنجون مقداری از رنگ دلخواهمو به اندازه ای که به رنگ مورد نظرم برسم ، ریختم و خوب با قاشق مخلوطش کردم تا رنگش یک دست بشه
توی یه ظرف دیگه که به اندازه همه موادم جا داشته باشه ، مثل کاسه ، مواد داخل هر سه فنجونمو همزمان ریختم داخل کاسه
رنگ قرمزم تموم شده بود ، از آب لبو استفاده کردم
با اینکه گذاشتم غلیظ بشه ولی کلا رنگای طبیعی موقع سرخ کردن شفافیت رنگشونو از دست میدن
قالب کوچیکمو یه جوری تنظیم کردم که دو رنگ بشه
قالب بزرگمو تو مرکز قرار دادم که سه رنگ بشه
در کل دو رنگ هم راحت تره هم قشنگ تر
نه افسانه خیلی خوشمزس تو دهن آب میشه البیته خونگیاش خیلی خوشمزه تره ها..من چندینبار درست کردم فقط خیلی قلق داره خوشگل درآوردنش..داغ بودن رو غنش خیلی مهمه یکم کم وزیاد شه خرابش میکنه
دوستان هنرمند این شیرینی های خوشمزه رو که درست می کنید دل ما رو اب می کنید خو دستورشم بزارید دیگه ما چه گناهی کردیم بی هنریم
تقویم های شیک وفانتزی همراه با اشانتیون
http://journalkodak.blogfa.com/ وبلاگم

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=691490&PostID=27061178#27061178
تایپکم
مانلی جون
اینم دستور خاگینه گل نیلوفر

مواد لازم :
تخم‌ مرغ دو عدد
وانیل 1 قاشق مرباخوری
ماست پیمانه (190 گرم)
بیکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری (10 گرم)
روغن مایع 1 پیمانه (70 گرم)
آرد به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه شربت:
آب یک پیمانه
شکر دو پیمانه
آب لیمو یک قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
تخم‌مرغ و وانیل را با چنگال بزنید. ماست و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کنید و به تخم‌مرغ‌ها بیفزائید. روغن مایع را داخل مواد بریزید. در مرحله آخر آرد را به تدریج اضافه کرده تا حدی که خمیر به دست نچسبد و نرم و لطیف شود، سپس روی خمیر را با پارچه پوشانده به مدت یک ساعت در جایی نسبتا گرم قرار دهید.خمیر را به ضخامت سه تا چهار میلی‌متر باز کرده و با قالب‌زنی گرد در سه سایز بزرگ، متوسط و کوچک قالب بزنید. روی خمیر با چاقو، شش یا چهار برش ایجاد و وسط خمیر را مرطوب کنید. سه عدد خمیر را از بزرگ به کوچک روی هم قرار دهید و مرکز آنها را کمی فشار دهید. دوباره 15 دقیقه استراحت دهید. روغن مایع را درظرف مناسبی ریخته روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. خمیرها را در روغن ریخته تا سرخ شود.

برای تهیه شربت خاگینه:
آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا شکر آب شود، بعد از یکی‌دو جوش، آب لیمو‌ و زعفران را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. شربت داغ را روی خاگینه‌های نیمه‌گرم بریزید.برای تزئین روی خاگینه، پودر یا خلال پسته بپاشید.

امیدوارم درست کنی و خوشت بیاد
مامان سارا و سنا من این خاگینه گل نیلوفر رو درست کردم واقعا خوشمزه بود..هم خودم هم همسر و پسرم امون ندادن...
دو روزه تمومش کردیم...

ممنون از اموزشت...

برای ایام عید که میخوایم بریم مسافرت درست میکنم که تو راه هم بخوریم
*ان هو الا ذکر و قران مبین*
2810