روکش کیکم ، کرم کره پنیری یا همون باتر چیز کرم هست که من وانیلی درستش کردم و شیر بهش زدم
اینم لینک آموزشش
http://neginchef.blogfa.com/post/286
( دخترم میگه اون عروسکه منم که رفتم با ماهیا بازی کنم ) پس با این حساب دیگه آکواریوم نیست ،حوضه
درست حدس زدی، قبل از انتقال لایه دوم کیکم ، یه بشقاب به اندازه دلخواهم گذاشتم روش ، دورشو با چاقو بریدم تا یه کیک دایره ای جدا شد ازش ، کیکمو گذاشتم روی لایه اول که با اون کرم کره پنیری روکش کرده بودم ، موقع آستر کشی کیکم دیواره ها و مجددا کف حوضمم کرم زدم ، سری آخر که کیکمو روکش کردم ( البته برای اینکه کرمم کمی شل بشه یه کم مقدار شیر رو بیشتر کردم )کمی طول کشید تا خوب ببنده ، بعد از اینکه کمی خودشو گرفت یه مقدار شکلات آب کرده رو که از قبل به شکل شکلات چیپسی درآورده بودم رختم کف حوضم و ژله بلوبریمو که با 4/3 آب جوش و 2/1 آب سرد درست کرده بودم و به غلظت سفیده تخم مرغ رسیده بود ، ریختم توش و اون ماهیا و عروسکمو هم همون موقع کار گذاشتم
هم مقدار ژلم کم اومد هم اینکه اگه دقت کنی کناره های کیکم معلومه خامم رو که سبز رنگ کردم ، خوب فرم نگرفت که برای کناره های حوض شکوفه بزنم و یه مرز مشخصی داشته باشه ، فکر کنم اگه میشد خیلی بهتر به نظر می رسید