2777
2789
مامانای کدبانوی عزیز عکسای آشپزی وشیرینی پزی وتزیینات غذا هاتون رو اینجا بزارین تا از هم ایده بگیریم..اگه دستورش رو هم بزارین (بهمراه نکات کلیدی) که یه مجموعه بینظیر میشه..

حتما نباید کاری که انجام میدین آنچنانی باشه همین غذاهایی که روزانه درست میکنین وشاید برای خودتون تکراری باشه ولی میتونه برای دیگران جذاب باشه وبخوان امتجان کنن

با این تاپیک میتونیم به هم ایده بدیم وبقیه دوستانمون رو هم از عادات آشپزیمون آگاه کنیم وکلی غذاهای لذیذ وجدید کشف کنیم

بسم الله..
لیست غذاها وکیک ها.......................................صفحه

مرغ سه رنگ...................................................1
ژله گلدارو هفت رنگ...........................................1
سالاد میگو.....................................................1
کیک تولد(کیک اسفنجی).....................................1
دلمه............................................................1
رولت کالباس...................................................2
کتلت...........................................................2
بیسکویت های کریسمس....................................2
حلوای شیرازی...............................................2
ژله رنگین کمان وگلدار........................................2
کیک رولت.....................................................3
گل یوفکا.......................................................3
آکاردئون........................................................3
شیرینی نخودچی.............................................3
کیک سیب.....................................................3
هویج پلو.......................................................3
کیکانگری برد..................................................3
کالباس مرغ....................................................5
عدسی........................................................5
سوسیس بندری..............................................6
پیراشکی......................................................6
فیله ماهی تیلا پیلای سوخاری..............................7
ژله بستنی قهوه نسکافه.....................................7
ته چین مرغ....................................................7
رولت زله بستنی..............................................7
کباب تابه ای...................................................8
رول بادمجان وپنیر..............................................9
کیک گل محمدی..............................................9
دیس سبزیجات................................................9
رولت ژامبون با نون باگت......................................9
شارلوت.......................................................9
تیرامیسو......................................................11
غذای رژیمی..................................................11
دسر انبه وبستنی ............................................12
لازانیا رولی.....................................................13
کوکی میکری ..................................................13
سمبوسه.......................................................13
غدای رژیمی وپوره سیبزمینی.................................13
کیک (خامه فرم گرفته با خامه صورتی).........................13
خوراک لوبیا-سوپ ورمیشل.....................................15
میرزا قاسمی-همبرگر-پان اسپانیا-کوکو سیبزمینی میکری...16
کشک بادمجون-نمیدونم چی چی هانی:-)-ایده پیشنهادی....17
عدس پلو-ایده پیشنهادی..........................................18
شارلوت-کیک-کشک بادمجون لری-ایده پیشنهادی و تزیین.......19
شارلوت انار-کوکو سبزی-لازانیا رولی-گوجه پخته-استامبولی-غذا فضایی:-).........20
کورن فلکس..............................................................................21
ژله تزریقی یه نفره -چیزکیک یه نفره -مینی تارت موز -غذا فضایی-چیزکیک.........22
تزیین کالباس ............................................................................23
نون خامه ای-ایده پیشنهادی-مرغ ترش سه رنگ.....................................24
ژله تزریقی-چیزکیک انار-کباب(فیله گوسفندی)-تزئئین سالاد شبیه هندونه........24
املت-ترشی بامیه-بیسکوییت-کاپ کیک-هویج پلو...................................25
ژله تزریقی-سالاد سیب زمینی قالبی با مغز سالاد ماکارونی.......................26
پاستا نیمه آماده با طعم سبزیجات بهاری-کیک-کوکی میکری-آکاردئون..............26
چیپس چغندر-دیپ پنیر وچیلی تند.....................................................27
ساندویچ موز............................................................................28
کیک سیب..............................................................................34
اولیش رو خودم میزارم..

این مرغ سه رنگه..واقعا خوشمزس وبرای مهمونیا خیلی شیکه وجلوه خاصی به میزتون میده


آپلود عکس

مرغ سه رنگ
...........................................................
گوشت مرغ چرخکرده
اسفناچ خرد شده پخته شده(یا بخارپز)
کره
سس خردل
آبلیمو
هویج(نیمه پخته)
پیاز
زعفران
نمک

پیاز رو رنده میکنیم و به مرغ چرخکرده اضافه میکنیم ..
کره رو آبکرده وبه مواد اضافه میکنیم..
سس خردل آبلیمو ونمک رو هم اضافه میکنیم ومواد رو ورز میدیم تا کاملا مخلوط شه(مرغ چرخکرده چسبناکه دستتون خیس باشه راحتترین)..

حالا مواد رو به سه قسمت تقسیم میکنیم ..یکی از اونا رو با اسفناچ مخلوط میکنیم (بهتره مخلوط رو برای این قسمت کمتر برداشته باشیم تا با 2 رنگ دیگمون تناسب داشته باشه)

به قسمت دیگه هم زعفران اضافه میکنیم وورز میدیم تا کاملا رنگ بگیره ..

الان 3 تا مخلوط داریم ..ساده ..زعفرونی..اسفناچی

ظرف مورد نظر رو (که بنظر من اگه مستظیلی عمیق باشه قشنگ تر میشه)انتخاب میکنیم و کمی چربش میکنیم مخلوط ساده رو میریزیم وصافش میکنیم مرحله بعد مخلوط اسفناج رو اضافه میکنیم ...هویج نیمپز رو درسته در طول ظرف قرار میدیم(میتونین شبیه گل در بیارینش) ودر آخر مخلوط زعفرانی رو اضافه میکنیم


پخت باید بصورت بنماری باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 



خیلی عالی خیلی هم خوشگللل
من که فقط باید بیام ببینم و ذوق کنم و یاد بگیرم . خودم از این هنرا ندارم!!
انسان‌های خوشبخت و شادمان، کسانی هستند که این شایستگی و توانایی را دارند که از تماشای یک لبخند زیبا، شاد شوند و احساس خوشبختی کنند.
متیییییییییننننننننننننن . خوبی ؟ بابا فعالللللللل
دستور مرغ سه رنگ یادت نره .
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
سالاد میگو :
آپلود عکس
کاهو + پیاز+زیتون+جعفری+میگو

بهتره با سرکه بالزامیک یا آبلیمو یا سرکه مصرف بشه .
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
متین کیک اسفنجی بهار سایت رو میگی خوب میشه؟
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
مرغ سه رنگ
...........................................................
گوشت مرغ چرخکرده
اسفناچ خرد شده پخته شده(یا بخارپز)
کره
سس خردل
آبلیمو
هویج(نیمه پخته)
پیاز
زعفران
نمک

پیاز رو رنده میکنیم و به مرغ چرخکرده اضافه میکنیم ..
کره رو آبکرده وبه مواد اضافه میکنیم..
سس خردل آبلیمو ونمک رو هم اضافه میکنیم ومواد رو ورز میدیم تا کاملا مخلوط شه(مرغ چرخکرده چسبناکه دستتون خیس باشه راحتترین)..

حالا مواد رو به سه قسمت تقسیم میکنیم ..یکی از اونا رو با اسفناچ مخلوط میکنیم (بهتره مخلوط رو برای این قسمت کمتر برداشته باشیم تا با 2 رنگ دیگمون تناسب داشته باشه)

به قسمت دیگه هم زعفران اضافه میکنیم وورز میدیم تا کاملا رنگ بگیره ..

الان 3 تا مخلوط داریم ..ساده ..زعفرونی..اسفناچی

ظرف مورد نظر رو (که بنظر من اگه مستظیلی عمیق باشه قشنگ تر میشه)انتخاب میکنیم و کمی چربش میکنیم مخلوط ساده رو میریزیم وصافش میکنیم مرحله بعد مخلوط اسفناج رو اضافه میکنیم ...هویج نیمپز رو درسته در طول ظرف قرار میدیم(میتونین شبیه گل در بیارینش) ودر آخر مخلوط زعفرانی رو اضافه میکنیم


پخت باید بصورت بنماری باشه
دستور کیک اسفنجی(از بهار )

مواد لازم :

تخم مرغ ۶ عدد

آرد ۱۵۰ گرم

شکر ۱۵۰ گرم

وانیل نصف قاشق چایخوری

بکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری


طرز تهیه :

* همه مواد کیک رو اندازه گیری کرده و آماده کنید .

* فر رو از قبل گرم کنید .

اگه فر مکروفر استفاده می کنید کانوکشن رو روی ۲۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید .

اگه از فر گاز استفاده می کنید درجه اونو روی ۱۸۰ تنظیم کنید .

* کف قالب رو چرب نکنید بلکه کاغذ روغنی بذارید .

* آرد رو با بکینگ پودر مخلوط کنید .

* برای اینکه بدونید چقدر باید بکینگ پودر اضافه کنید اینکارو می کنیم :

دو انگشتتون شست و اشاره رو داخل بیکینگ پودر کنید و انگشتتون رو ببندید هر مقداری که بین دو انگشتتون موند همون اندازه کافیه . مقدار زیاد بکینگ پودر در کیک اسفنجی باعث می شه پفش بخوابه ( حتی توی کتاب رزا منتظمی گفته شده که نیاز به اضافه کردن بکینگ پودر نیست ولی من در مورد رسیپی این کیک با چند تا قنادی صحبت کردم و معمولا" دستورشون اینجوری بود که برای یه شونه تخم مرغ یه قاشق چایخوری بکینگ پودر اضافه می کنن ) .

* زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنید ( برای جدا کردن زرده و سفیده می تونید از اینجا راهنمایی بگیرید ) . دقت کنید که چیزی از زرده تخم مرغ یا پوست تخم مرغ وارد سفیده نشه چون نمی ذاره سفیده خوب پف کنه .

* نکته : درصورتیکه مقدار خیلی کمی از زرده تخم مرغ وارد سفیده شد بهترین وسیله برای جدا کردن آن پوست تخم مرغ هست .
* با دور تند همزن زرده و شکر و وانیل رو هم بزنید . آنقدر هم بزنید که رنگ اون کرم روشن بشه ( من ۸ دقیقه هم زدم ) .

*پره های همزن رو بشویید و کاملا" خشک کنید .

* با دور تند همزن سفیده تخم مرغ رو آنقدر بزنید که اثر پره های همزن روی سفیده بمونه .
* بعد از این مرحله سرعت العمل داشته باشید چون باز هم توی کیفیت کیکتون تاثیر داره ( نگین بذار یه زنگی به مامانم بزنم بعد بقیه کارو انجام می دم ) .

* خیلی آروم سفیده رو روی مخلوط زرده و شکر اضافه کنید .

* بصورت دورانی مخلوط کنید تا تمام گلوله های سفیده با مواد قبلی مخلوط بشه .



* مخلوط آرد و بکینگ پودر رو به مواد قبلی ( البته خیلی آروم ) اضافه کرده و هم بزنید اما در حد اینکه فقط مواد مخلوط بشه و اثری از گلوله های آرد و سفیده نمونه و مایع یکنواختی بما بده .

* نکته : زیاد هم زدن بعد از اضافه کردن سفیده و آرد باعث می شه پف کیک بخوابه .

* خوب این هم مایه کیک که پر از حبابهاب کوچیک هست و اگه ضربه های بهش وارد بشه این حباب ها از بین می رن و پف کیک می خوابه .

* مایه کیک رو خیلی آروم داخل قالب بریزید .

* اگه از فر مکروفر استفاده می کنید :

قالب رو روی سه پایه فلزی کوتاه قرار بدین .

کانوکشن ۲۰۰ درجه سانتیگراد بمدت ۳۰ دقیقه ( برای من ۲۵ طول کشید ) .

* اگه از فر گاز استفاده می کنید :

روی طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت ۳۰ دقیقه ( با چنگال کنترل کنید اگه از مواد به چنگال چسبید مجددا" چند دقیقه دیگه بذارید بپزه ) .

* می تونید روی شبکه توری برگردونید تا خودش از قالب جدا بشه یا اینکه با چاقو دورتادور کیک رو از قالب جدا کنید .

* حتما" روی شبکه قرار بدین تا کاملا" خنک بشه .

* نکاتی که لازمه برای کیفیت کیکتون بدونید :

ممکنه بعد از استراحت کیک یه کوچولو پفش بخوابه (در حد چند میلیمتر ) زیاد مهم نیست اگه بیشتر پف کیک خوابید یعنی یه جای کارو اشتباه انجام دادیم .

بالا بودن حرارت فر باعث می شه که پف کیک بخوابه .

پایین بودن حرارت فر باعث چسبندگی روی کیک می شه .

زیاد بودن مقدار بکینگ پودر پف کیک رو کم می کنه ( البته در کیک های اسفنجی )

اگه قبل از اینکه کیک بپزه در فر رو باز کنیم پف کیک می خوابه .

ضربه خوردن به قالب کیک قبل از پخت ، پف کیک رو می خوابونه .

آرد خوب برای کیفیت کیک خیلی مهمه بهتره از آردهای مخصوص شیرینی و کیک استفاده بشه ( آرد سه صفر برای این منظور خوبه )

الک کردن آرد در کیفیت کیک اسفنجی تاثیر خوبی داره پس سعی کنید دو سه بار آرد رو الک کنید .
آره خوب میشه ولی مقدار کم درست کن .
میگو خودش سنگینه . به خاطر همین سالاده سنگینه . من با وجود اینکه شام درست نکرده بودم و این سالاده فقط بود نصفش موند و اصلاً نتونستیم با سس بخوریمش .
جالب اینه که هر چی میمونه خوشمزه تر میشه .
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
2810
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792