اولیش رو خودم میزارم..
این مرغ سه رنگه..واقعا خوشمزس وبرای مهمونیا خیلی شیکه وجلوه خاصی به میزتون میده
مرغ سه رنگ
...........................................................
گوشت مرغ چرخکرده
اسفناچ خرد شده پخته شده(یا بخارپز)
کره
سس خردل
آبلیمو
هویج(نیمه پخته)
پیاز
زعفران
نمک
پیاز رو رنده میکنیم و به مرغ چرخکرده اضافه میکنیم ..
کره رو آبکرده وبه مواد اضافه میکنیم..
سس خردل آبلیمو ونمک رو هم اضافه میکنیم ومواد رو ورز میدیم تا کاملا مخلوط شه(مرغ چرخکرده چسبناکه دستتون خیس باشه راحتترین)..
حالا مواد رو به سه قسمت تقسیم میکنیم ..یکی از اونا رو با اسفناچ مخلوط میکنیم (بهتره مخلوط رو برای این قسمت کمتر برداشته باشیم تا با 2 رنگ دیگمون تناسب داشته باشه)
به قسمت دیگه هم زعفران اضافه میکنیم وورز میدیم تا کاملا رنگ بگیره ..
الان 3 تا مخلوط داریم ..ساده ..زعفرونی..اسفناچی
ظرف مورد نظر رو (که بنظر من اگه مستظیلی عمیق باشه قشنگ تر میشه)انتخاب میکنیم و کمی چربش میکنیم مخلوط ساده رو میریزیم وصافش میکنیم مرحله بعد مخلوط اسفناج رو اضافه میکنیم ...هویج نیمپز رو درسته در طول ظرف قرار میدیم(میتونین شبیه گل در بیارینش) ودر آخر مخلوط زعفرانی رو اضافه میکنیم
پخت باید بصورت بنماری باشه