2777
2789
عنوان

آشپزی و شیرینی پزی مامانای بهار 90 (کدبانوها بشتابین)

| مشاهده متن کامل بحث + 38680 بازدید | 732 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایرانا من عاشق دلمه ام..دلمه ات خیلی ولع انگیزه (تجربه ثابت کرده اونایی که میگن هنر ندارن اصل هنرمندن)...اونیکیش سیب زمینیه؟ چجوری توشو خالی کردی؟توضیح پلیز؟

واما ژله گلدار...مهدیه واقعا کارت بیسته تا وقتی خودم درست نکرده بودم فکر نمیکردم انقد سخت باشه ..من نتونستم البته یبار بیشترم انجامش ندادم...ایکاش نکات کلیدیشو بهم بگی

این برای منه از رنگ خوراکی قرمز وخامه برا گلش استفاده کردم .. اصلا طعمشو دوست نداشتم..رنگاهم پخش شد و..

آپلود عکس

رولت کالباس

آپلود عکس

تخم مرغ
آرد
کالباس
فلفل دلمه ای (اگه رنگی باشه قشنگتره)
ذرت بخارپزشده یا کنسروی
پنیر پیتزا
قارچ
نمک وفلفل

تخم مرغا روخوب هم بزنید وکمی آرد بهش اضافه کنین(میتونید آرد رو حذف کنین)نمک وفلفل هم بزنید وبریزین کف تابه که اگه تابه مربع باشه قشنگتر درمیادخودشو که گرفت مواد رو لایه لایه بریزین داخلش وآخر سر پنیر پیتزا واز یه طرف بلندش کنید ورول کنید..یه طرفش که سرخ شد برش گردونید وطرف دیگشو. سرخ کنین در؟آخر هم برش های 1 سانتی بزنین ونوش جان کنین

تعداد تخم مرغ بستگی به ماهی تابتون داره
خیلی نباید ضخیم شه یا اونقد کم باشه که بعضی جاهاش نبنده

مقدار مواد هم به ذائقه تون بر میگرده ولی خیلی نمیشه پرش کرد چون وقتی میخواین رولش کنین مواد میریزه بیرون
متین به نظر من ژله پایه ات شل بوده. و اینکه وقتی داری تزریق میکنی نباید نوک سرنگ به ته ظرف بخوره چون باعث میشه ته ژله ترک بخوره و مثله اینجا رنگا از درزش بیرون بزنه.اینبار ژله پایه ات و با یک ونیم لیوان بدرست. ولایه بعدی هم یه ژله با بستنی درست کن که هم گلت جلوه ی بیشتری داشته باشه هم مزه ی ژله ات بهتر بشه.
ژله خرد شیشه ی دومی و باید چند رنگ ژله رو با بستنی درست کنی و بذاری ببنده وقتی سفت شد قالب بزن و ژله های قالب زده رو بریز تو قالب اصلیت . ژله آلوئه ورات و بذار یه کم خودش و بگیره غلظتش باید در حد سفیده تخم مرغ باشه . اینجوری دیگه اون ژله های قالب زده ات وقتی ژله آلوئه ورا رو روش میریزی خیلی به سطح ژله نمیاد و پایین میمونه
متین دیونه اون رولتتممممممممم .

ایرانا بابا خوب کدبانویی هستی که دلمه سیب زمینی درست میکنی . چه جالب که متلاشی نمیشه .

مهدیهههههههههه غذای مورد علاقه من کتلته . من هم همینطوری میدرستم . خیلی خوشمزه میشهههههههه.
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
2810