2777
2789
عنوان

بچه ای که بغلی شده رو باید چکارش کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 58 پست

اسماشونو بگو .ببین سرشو با یه چیز گرم کنید بزاریش تو کریر .باهاش حرف بزنید اما بعلش نکنید بمرور ازسرش میفته 

خانومای گل کتاب <<ما تمامش میکنیم >>رو حتما بخونید .از پر فروشترین های نیویورک تایمز هست🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه چی بهش میرسه که دروغ یا راست بگه 

بیچاره اومد راهنمایی بگیره دیگه 😕

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞

اسی پسرمنم بغلی شده بود تاب خریدم بعدم روروک کمکم عادتش دادم. موقعی ک گریه میکنه بچه بغلش کنی بغلی نمیشه اولاش همه بچه هابغلی ان کمکم عادتشون بدید من کالسکه ام خریدم توخونه میذارم توش 

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن
هیچ دکتری نمیگه برو به بچه  روغن زیتون بده یا اب جوشیده  تاپیک قبلتم  سرکاریه

چرا دکتر به من گفت به بچم روغن زیتون با آب بدم که یبوستش خوب بشه 

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞
هیچ دکتری نمیگه برو به بچه  روغن زیتون بده یا اب جوشیده  تاپیک قبلتم  سرکاریه

من اصلا خودمم سرکاریم گفتم که تاپیک قبلی من دختر پونزده سالم نشستم دارم خودمو سرگرم میکنم البته اون پستم سرکاریه همه چیزم کلا سرکاریه   

بذارش زمین گریه کنه توجه نکن کم کم دوزو کم کن ک اذیتم نشه

خداییش اینو کی تجویز کرده که میگی

واقعا که

بچه از گریه هلاک بشه که چی از عادت بیوفته

خیر بدتر هم میشه تو بزرگسالی هم مشکلات روحی خواهد داشت

یه بار گذاشتم پاک کردم دیگه نمزارم مامان و باباشون راضی نیستن

استارتر جان میشه اسمشونو بگی

خدایا روا مدار که گدا معتبر شود. گر معتبر شود ز خدا بیخبر شود💔ازنظر فیمنیست ها (فمنیست نماها)حقوق زن با مرد برابره  اما حقوق زن با زن برابر نیست😏😏امیدوارم توزندگیت یکی مثله خودت سرراهت قرار بگیره حالا برو فکر کن ببین این نفرینه یادعا برا خوشبختی همه آرزو به دلها دعا کنید😘           منتظران ظهور آگاه باشید حسین را منتظرانش کشتند😔 اسلام به ذاته خود ندارد عیبی هر عیب که هست از مسلمانیه ماست🥰
من اصلا خودمم سرکاریم گفتم که تاپیک قبلی من دختر پونزده سالم نشستم دارم خودمو سرگرم میکنم البته اون ...

😂😂😂😂😂

ببین عزیزم من کاری به راست و دروغ این حرفا ندارم 

ولی بچه رو زیاد بغل نکنین یا بزارین تو روروئک یا تاب اگرم تو اینا نمیمونه بزارین تو کالسکه شاید بهتر بشه

واسه بچه مردم تاپیک میزنی 😂😂

شما که شرایط منو نمیدونی گل یبار یکی مثل سما بهم گفت یه روز خوبی بیخیال فرداش عصبی به همیه میتوپی الان رو فاز یکم بس ولم کن بزار خوش باشم این یکی رو بخوابونم فردا میام دعوا بعدم گفتم که سرگاریه دروغه همه چیزم گزارش بزن