2777
2789
عنوان

بچه ای که بغلی شده رو باید چکارش کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 58 پست

چهاااار قلووووو یا خدا از زبان من مادر دوقلوها این دعارو مستجاب کن صبر به مادر چهار قلوها عطا کن چهار قلو همینجوری به زبون خوشه من دوقلو دارم واقعا سخته دیگه چهار قلو وحشتناک سخت میشه خدا ارامش به بچه ها و صبر به مادر عطا کنه

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
نمیشه انقدر سریع باید فکر کنه چهار تا اسم خاص بگه

آره والا تو نی نی سایت که میایم هشتاد درصد تاپیکا دروغه همشم چرند میگن وسطه تاپیکم استارترش کلا محو میشه

خدایا روا مدار که گدا معتبر شود. گر معتبر شود ز خدا بیخبر شود💔ازنظر فیمنیست ها (فمنیست نماها)حقوق زن با مرد برابره  اما حقوق زن با زن برابر نیست😏😏امیدوارم توزندگیت یکی مثله خودت سرراهت قرار بگیره حالا برو فکر کن ببین این نفرینه یادعا برا خوشبختی همه آرزو به دلها دعا کنید😘           منتظران ظهور آگاه باشید حسین را منتظرانش کشتند😔 اسلام به ذاته خود ندارد عیبی هر عیب که هست از مسلمانیه ماست🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چهاااار قلووووو یا خدا از زبان من مادر دوقلوها این دعارو مستجاب کن صبر به مادر چهار قلوها عطا کن چها ...

وای خدا اگه عکس پروفایلت نینی های خودته چقد نازن خدا حفظشون کنه 😍

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞
آره والا تو نی نی سایت که میایم هشتاد درصد تاپیکا دروغه همشم چرند میگن وسطه تاپیکم استارترش کلا محو ...

عزیزم دیگه الان پنج قلو هم لادی شده دیگه با مصرف این همه دارو و نازایی و ای وی اف چند قلو داشتن که دروغ نمیخواد من خودم ۳ قلو باردار بودم که یکیش جذب شد یه خانمی میومو بهداشت خواهرش ۵ قلو باردار بود یکیشون بعد دنیا اومدن فوت میشه ۴ تارو داشت دوتا از دوستهای شوهرم سه قلو دارن و دوقلو هم فراوان ...

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
عزیزم دیگه الان پنج قلو هم لادی شده دیگه با مصرف این همه دارو و نازایی و ای وی اف چند قلو داشتن که د ...

میدونم منم خانواده مادریم کلا ژنه چند قلویی دارن خودمم دلم میخواد داشته باشم ولی استارتر این تاپیک اصلا جواب نمیده

خدایا روا مدار که گدا معتبر شود. گر معتبر شود ز خدا بیخبر شود💔ازنظر فیمنیست ها (فمنیست نماها)حقوق زن با مرد برابره  اما حقوق زن با زن برابر نیست😏😏امیدوارم توزندگیت یکی مثله خودت سرراهت قرار بگیره حالا برو فکر کن ببین این نفرینه یادعا برا خوشبختی همه آرزو به دلها دعا کنید😘           منتظران ظهور آگاه باشید حسین را منتظرانش کشتند😔 اسلام به ذاته خود ندارد عیبی هر عیب که هست از مسلمانیه ماست🥰
ممنونم عزیزم، بله مال خودمن مو فرفری و پدر در آور 😂😂😂😘😘

معنیه اسمشون چیه

ممنونم عزیزم، بله مال خودمن مو فرفری و پدر در آور 😂😂😂😘😘

ای جانم خیلی خوردنین وااااییییییی 🤗😍😍😍😍

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞

ببین میدونم سخته اینکه هی بچه بخواد بغل مادرباشه 

اینکه مامان نتونه به کاراش برسه

حالا چه یه بچه داشته باشه چه چندتا

ولی خوب به این فکر کنین تا کی مگه قراره اینقدر کوچیک باشه که بیاد بغلتون

اونکه برا همیشه نینی نمیمونه بزرگ میشه و مستقل تر اون موقع حسرت میکشین کاش کوچیک بود و بازم بغلش میکردم

اینم بدونین بچه با بغل مادرش حس ارامش داره هر چه بیشتر بغل بشه و از محبت و عشق سرشار تو بزرگسالی روحیه بهتری خواهد داشت

سیپان اسم یه کوه و یه منطقه کوهستانیه تو کردستان ترکیه  روژبین هم دختری که بیننده اولین طلوع خ ...

اسماشونم مثله خودشون زیباهست انشالا که همیشه سلامت باشن😘

خداییش اینو کی تجویز کرده که میگی واقعا که بچه از گریه هلاک بشه که چی از عادت بیوفته خیر بدتر هم ...

من نمیگم بذاری ک هلاک بشه

منظورم اینه ب گریه ها و صداهای الکیش اعتنا نکنی و کمتر بغلش کنی

نوه عموم رو هم همین کارو کردن ک ا سرش افتاد... 

قند عسل من