2777
2789

واااای من سعی میکنم همیشه پسرامو سبر کنم میرم مهمونی،نه اینکه بچه ان ابروریزی نشه،یبار خونه همکارهمسرم رفتیم بنده خدا پسرش دیر اومد خونه شام نخورده بود املت داشتن یکی از پسرای من بلند میگفت من گشنمه ،بخدا سیر بودها،بدتر میگفت من تاحالا املت نخوردم،  حالا غذای ما خیلی وقتا املت بوده...

تا دلتون بخاد خانواده سوتی دهیم,    

دیشب خونه خواهرم دعوت بودیم پسرمن۶ و پسرایشون۴ساله هستن.پسرش هم شیطونه و خیلی بهانه گیر دیشب بچه ها دعواشون شد پسرخواهرم فحش دهد. پسر من اصلا فحش نمیده.ولی گفت فلانی یعنی پسرخواهرم خوب تربیت نشده یه هو خواهرم برگشت با حالت بدی گفت اینارو از مامانش یاد گرفته من خیلی ناراحت سدم قسم خوردم که من تا حالا چنین چیزی جلو بچه ها نگفتم خواهرم به مسخره گفت اره معلومه.بعد سام زود پاشدم اومدم خیلی ناراحتم چای و میوه هم بعدشام اوردن لب نزدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پسرمن از این حرفها زیاد میزنه ولی واقعا من نگفته بودم بهش

من چهارتا پسر دارم قطعا جایی میریم بدون سوتی برنمیگردیم،عیدی از خونه بابام پسریک سال نیمم کنترل تلویزیون گذاشته بود تو کیفم فرداش دیدم

قبلا هم گوشی عمم رو گذاشته بود تو کیفم دنبال گوشیش میگشت،خودم زنگ زدم صداش از کیفم اومد  

من چهارتا پسر دارم قطعا جایی میریم بدون سوتی برنمیگردیم،عیدی از خونه بابام پسریک سال نیمم کنترل تلوی ...

خداحفظشون کنه.من دوتا دارم بزرگه به شدت عاقله کوچیکه هم مودبه ولی یه کم رک هست حرفش را میزنه 

خداحفظشون کنه.من دوتا دارم بزرگه به شدت عاقله کوچیکه هم مودبه ولی یه کم رک هست حرفش را میزنه 

برای شما هم همینطور، بچه های الان همشون رک هستن،و این خیلی خوبه بنظرم،اگه یاد بگیرن مودبانه و محترمانه هم حرفشون رو بزنن عالیه،انشالله بهترین ها برایشان اتفاق بیفته

ببخشید شما چسبندگی جفت داشتید؟رحم‌رو دراوردن؟تو بارداری قبلی چسبندگی نداشتید؟راستش من چسبندگی رحم به ...

چسبندگی جفت با چسبندگی رحم به مثانه فرق داره،حتما لازم نبوده ببنده برا شما،من فقط برای بارداری چهارمی چسبندگی داشتم

چسبندگی جفت با چسبندگی رحم به مثانه فرق داره،حتما لازم نبوده ببنده برا شما،من فقط برای بارداری چهارم ...

آخه انقده تاکید کرد دیگه باردار نشو گفتم چرا نبسته 

اگه ناخواسته بشه چی