2777
2789
عنوان

انواع بستنی چوبی و اسکوپی ماریا + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 49802 بازدید | 1049 پست
وایی چقدر عالی🤩🤩🤩🤩من پیتزا قیفی ب روش شما درست کردم عالی شد ممنون🤩🤩🤩🤩 

قربونت برم. افرین گلم. نوش جونتون

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاش من مادرشوهرت بودم دورت میگشتم که یه همچین عروس هنرمندی دارم عزیزم.هزار ماشاءالله.میبوسم دستان هن ...

خیلی شرمنده میکنی بخدا. ممنون از محبتت مهربون❤️

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
چرا مگه میشه من شوهرم نمیخوره با خودم میگم حتما عالی نشده شما که ماشاالله کدبانویی

اهل چیزای شیرین نیست اصلا

ماریا جون یعنی برای بستنی سنتی از هر شکلاتی که دوس داشته باشیم میتونیم استفاده کنیم؟؟ 😋

نه شکلات سفید گلم. 

به به چه هنرمند😍 ی چن وقته هوس بستنی کردم میترسم از بیرون بگیرم شاید با دستورت درست کردم❤

خوشحال میشم عزیزم