2777
2789
عنوان

انواع بستنی چوبی و اسکوپی ماریا + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 49803 بازدید | 1049 پست

بستنی شیری شکلاتی چوبی:

شیر یک و نیم لیوان 

نشاسته ذرت یک قاشق غذا خوری 

شکر 2 قاشق غذاخوری

شیر خشک 1 قاشق غذاخوری 

شکلات صبحونه 1 قاشق غذا خوری 

پودر کاکاعو یک قاشق غذا خوری 

همه ی مواد خشک و با شکلات و باهم مخلوط کنید بعد شیر و بهش اضافه کنید. 

بزارید روی حرارت تا یکدست بشه به غلظت فرنی رسید خاموش کنید اگه گلوله شد از الک رد کنید 

اینحامیتونید یک قاشق خامه هم اضافه کنید 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قالب بستنی و چرب کنید از مواد بریزید داخل قالب چوب هم بزارید داخلش بزارید فریزر به مدت 8 ساعت. زیر اب گرم بگیرید تا جدا بشه از قالب

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

سلام 

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
ماریا جانم خسته نباشي منم باثعلب درست میکنم اگه خاستی عکسشو میفرستم بوووس

قبلا هم با ثعلب دستورش و گزاشته بودم. این راحت تره. بزار حتما گلم

ماریا جوووون دوست دارم😘 مگم پلاستیک رو چجوری بکشیم روش یعنی قبل از این که در ظرف رو ببندیم مثلا سل ...

فداتم. بستنی و ریختی توی ظرف یه پلاستیک بزار روی بستنی کاملا تا یخ نزنه. بعد در ظرف و بزار