2777
2789
عنوان

انواع بستنی چوبی و اسکوپی ماریا + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 49802 بازدید | 1049 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید میگم چکار کنم روی کیکم زیاد برشته نشه بعد تایپی دارین کیک زبرا اموزش داده باشین 

کمتر بپزش گلم. زبرا نه اما میزارم براتون

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
تاپیک قبلی عزیزم 

بخوایم بستنی طالبی درس کنیم چی رو باید تغییر بدیم ببخشید زیاد سوال میپرسم آخه خییلی دوس دارم شیرینی وبستنی یاد بگیرم شیرینی دانمارکی هم درس کردم خییلی خوب شد عزیییییزی

🥰🌺🌺

لعنت بر دیابت بارداری😑تف تف

وای حامله ای تو؟ اخی عزیز دلم. نمیدونستم. چقدر خوشحال شدم. خیلی مبارکه عشقم😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋💋

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
بخوایم بستنی طالبی درس کنیم چی رو باید تغییر بدیم ببخشید زیاد سوال میپرسم آخه خییلی دوس دارم شیرینی ...

نوش جونت گلم. بستنی وانیلی درست میکنی. بعد طالبی که بریز تو مخلوط کن پوره بشه به مخلوط اضافه و هم بزن. و بچش اگه شیرین تر خواستی شیر عسلی بیشتری اضافه کن