2777
2789
عنوان

انواع بستنی چوبی و اسکوپی ماریا + عکس

49803 بازدید | 1049 پست

سلام دل خوشی های من. 😊 چطورین؟ 

من میگم ادم وقتی چیزی برای خانوادش میخره باید بدونه و مطمعن باشه که سالمه. 

یه بار برای سرکشی به یکی ازین کارخونه های خیلی معروف بستنی رفتم. وای نمیدونین چه جوری درست میکردن فقط🤐 نمیخوام بگم. خلاصه دیگه گفتم من بمیرم هم بستنی نمیخرم و این شد که خودم همیشه درست میکنم. خیلی دوستتون دارم 💋

بستنی اسکوپی شکلاتی :

شکلات  : 100 گرم ( شیرین نباشه بهتره) 

شیر عسلی : نصف قوطی 

پودر کاکاعو : 1 قاشق غذاخوری 

خامه فرم گرفته : یک و نیم لیوان 

اول شکلات و روی شوفاژ یا بخار کتری اب کنید 

بعد پودر کاکاعو و روش الک کنید 

و شیر عسلی و اضافه کنید بزارید کنار تا خنک بشه 

مایه به این شکل درمیاد

شیر عسلی که میگم منظورم ایناست. لوازم قنادی ها دارن 

حالا خامه ی فرم گرفته رو به مخلوط قبلی اضافه و هم میزنیم 

میشه این 

حالا میتونید . خرده شکلات. موز. گردو هر چی که دوست بریزید داخلش. هم بزنید 

داخل یه ظرف تمیز بریزید که پلاستیک روش بزارید و در ظرف و ببندید و بزارید فریزر برای 8 ساعت

خوبی بستنی درست کردن علاوه بر لذتی که داره اینه که شما میتونید هزاران طعم دلخواه خودتونو درست کنید ازین به بعد 

بفرمایید. 😋 

دیگه هم زدن الکی هم نمیخواد. اسکوپ و بزنید داخل اب گرم و گردالی دربیارید😁

برای طعم نسکافه ای مواد همونه فقط شکلات سفید به همون میزان استفاده کنید. و نصف لیوان کمتر هم قهوه یا نسکافه ی غلیظ بریزید داخل مواد. پودر کاکاعو هم حذف بشه

من یکم گاناش ریختم روی بستنی تا موقع اسکوپ زدن حالت دو رنگ و سس داره بشه. بزارید تو فریزر. 

بعد 8 ساعت میشه ایشون

برای سنتی هم مواد همونه بجای نسکافه نصف لیوان کمتر گلاب و کمی زعفرون غلیظ و خلال پسته اضافه کنید 

بستنی چوبی در پست بعد 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای وانیلی هم فقط گلاب حذف میشه میتونید داخلش توت فرنگی هم خرد کنید بشه وانیلی با تکه های توت فرنگی

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

واااییییی نابود شدم 🤤🤤🤤🤤🤤🤤

همیشه سعی کردم یه رنگ باشم و صادق اما فهمیدم خیلی ها لیاقت ندارن ، هیچ وقت دلم نمی خواست آه بکشم اما امروز به این نتیجه رسیدم برای بعضی ها هر ثانیه کشیدن هم کمه ، اگر دوست داشتین برام دعا کنید به مرادم برسم 🌺🌺

کاش من مادرشوهرت بودم دورت میگشتم که یه همچین عروس هنرمندی دارم عزیزم.هزار ماشاءالله.میبوسم دستان هنرمندت را.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.