2777
2789
عنوان

التهاب مفصل فک

| مشاهده متن کامل بحث + 23598 بازدید | 219 پست
یافتم، صفحه ۵ بود 😅

آها این نه سیف الدینی نیس، این مطبش میرداماده اسمش یادم نیس! ولی نمیدونم چرا نوشتم خدای اکلوژن   فک کنم جراح لثه بود درست یادم نمیاد، اخرش منو فرستاد مطب روبروش ک پسرش بود! برام نایت گارد درست کرد ک اونم فایده ای نداشت   

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام بزرگوار شما باید تشریف بیارید تهران پیش دکترایی حاذق مثل دکتر سیف الدینی بله tmj به شدت باعث وز ...

سلام. شما خوب شدین؟ منم پیش دکار سیف الدینی رفتم ازتون راهنمایی میخوام ممنون میشم درخواست دوستیم را قبول کنید 

سلام بزرگوار شما باید تشریف بیارید تهران پیش دکترایی حاذق مثل دکتر سیف الدینی بله tmj به شدت باعث وز ...

سلام منم همین مشکل دارم درخواست دادم لطفا قبول کنید تابتونم پیام بدم 

سلام دوستان - من پیش دکتر سیف الدینی رفتم 10 تومنم دادم هیچ فایده ای نداشت و الکی نه تنها من بلکه بقیه بچه ها سر کار گذاشت. پولم وقتم رفت و فقط درد کشیدم

دوست داشتید میتونید بیاید تو گروه تلگرام تا نظر بقیه هم بدونید و مشکل خودتون هم مطرح کنید

درخواست بدین قبول میکننن

اسم گروه سرچ کنید   

لینکش تو تلگرام Tmj_iran

[QUOTE=185527246]من آخه اصل دردم زیر فکه نمیدونم اصن مال فک باشه یا نه ازونورم وقتی با اینور غذا میخورم حس میکنم این ...[/QUOTE

سلام‌خوب هستین من مادرم الان این مشکل پیداکرده هردکتریجیزمیگه.شما خوب شدین؟ موقع غذاخوددن وصحبت فکش یه لحظه درمیره بعدجا میره

سلام عزیزممن مراجعه کرده بودم دکتر حمید محمود هاشمی مطبش میرداماده جراح فک و صورت، یه چوب بستنی گذا ...

سلام وقتتون بخیر 🌻🌻 من مشکل شمارو دارم و شاید نزدیک ۸ ساله که درگیرم البته اوایل فقط صدای کلیک بود دو سه ساله دردم زیاد شده و از تابستون خیلی شدید شده همه ی راه حل هارو هم تا حالا غیر بوتاکسو رفتم ؛ فیزیوتراپی و طب سوزنی و ماساژ و نایت گارد و …یعنی مثلا از سه هفته پیش تا حالا از شدت دردش هیچ کاری نمیتونم بکنم حتی سرم رو نمیتونستم بیارم پایین و حالت تهوع و سردرد شدید داشتم البته الان داروهای ضد التهاب میخورم و بهترم آخر این تابستون پیش دکتر سیف الدینی مرکز tmj رفتم یه گارد دادن که واقعا دردم خیلی تغییر نکرد علاوه بر اون دندونام هم بهم نمیرسه  ایندفعه رفتم بیمارستان شریعتی پیش دکتر مجید بشکار که ایشون گفتن گارد رو بردارم و فعلا که دارم داروهاشونو میخورم و بهترم

میخواستم بپرسم درمان شما به کجا رسید و کدوم دکتر براتون تا حالا موثر تر بوده؟

سلام دوستان - من پیش دکتر سیف الدینی رفتم 10 تومنم دادم هیچ فایده ای نداشت و الکی نه تنها من بلکه بق ...

سلام عزیزم منم دقیقا پیش دکتر سیف الدینی رفتم هیچچ تاثیری نداشت و کلی هم پول دادم اینقدرم این دکتر از خودش تعریف میکرد که حد نداشت 😓 فکر میکردم فقط خودمم که هیچ جوابی نگرفتم تازه این گارد باعث شد بین دندون های فک بالا و پایینم فاصله بیوفته که این خودش باعث بدتر شدن این درد میشه که وقتی به دکتر گفتم ترسید گفت دیگه نزن منم با داروهای قویه ضد التهابی که از دکتر دیگه ای گرفتم فعلا دارم ترک میکنم گاردشو اگه دندونام به حالت قبل در نیاد باید ارتودونسی کنم🥲جالب اینجاس که ایشون جلسه ی اول اینقدر برای ادم وقت میزارن و خوب برخورد میکنن که قانع بشیم اون هزینه ی سنگینشو بدیم که من ۶ ماه پیش ۲۲ ملیون دادم و بعد از اون دو سه بار چکاپ رفتم در حدی بود که حتی نمیزاشت سوالامو بپرسم هی میرفت سمت در که بره بیرون به زور ازش سوالامو پرسیدم و بسیار هم رفتار بدی داشتن انگار مزاحمشونیم

سلام عزیزم منم دقیقا پیش دکتر سیف الدینی رفتم هیچچ تاثیری نداشت و کلی هم پول دادم اینقدرم این دکتر ا ...

سلام.شما موقع درد فک کرختی و مور مور صورت هم داستین؟؟؟من سه ماهه درگیر این درد فک هستم 

مهربان باشیم...