2777
2789

۳ سالگی

در عرض یک روز تموم شد پروسه ش 

هیچ فشاری نیاوردم هیچ اذیتی نشدیم

هیچ عجله ای نداشتم و ندارم برای گرفتن از پوشک باید بچه خودش اماده باشه 

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

۲ سال و نیم 

خودش گفت راحت و بدون گیس و گیس کشی😁

بزار هر وقت آمادگی داشت خودش اعلام میکنه که دیگه پوشک نمیخواد

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
بیشتر ببینید

یک سالگی .دخترم مراحل رشدی اش خیلی سریع بود ده ماهگی راه می‌رفت حرف می‌زد اما الان موفقیت تحصیلی آنچنانی نداره فقط اون دوران خوب بود . یک سالگی خودش باهام دسشویی میومد 

الان پسرم مراحل رشدی کمی عقبه مثلا ۶ ماهه است اما رو زانو و دست نمیشینه یعنی حالت چهار دست و پا نمیشه یا خیلی لوازم با دست برنمیداره

کلا بستگی داره به بچه . هر بچه متفاوته 

بچه اولم 15 ماهگی خودش پوشک رو گذاشت کنار خودش از دسشویی خوشش میومد و خود ب خود شد پرسه از پوشک گرفتنش

ولی بچه دومم 2سال و 4ماهه بود ک جیش کردن رو یادش دادم و الان 2ماهه میگذره همچنان از شماره 2 وحشت داره و باید تو پوشکش کارشو بکنه نمدونم کی ترسش میریزه

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

وای خدا یاد آخرین تاپیک خودم افتادم تازه شروع کرده بودم

اه چقد سخت گذشت خداروشکر که تقریبا تموم شد

دختر من ۲ سال و نیم هست

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
چند ماهگی باز کردین

۲سال ۵ ماه

۳۰ فروردین شروع کردیم

جیش رو کامل یاد گرفته

پی پی رو متاسفانه بعضی وقتا همکاری نمیکنه 

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡