2777
2789
عنوان

التهاب مفصل فک

| مشاهده متن کامل بحث + 24350 بازدید | 221 پست
من الکترواکوپانچر رفتم یه کم بهتر شد ولی بنظرم خیلی زمان میبره، اگه خوب نشه بهترین راه همون بلاک عصب ...

سلام عزیزم من 5 روزه فک سمت چپم درد داره دردش زده بود به گوشم فک کردم مشکل از گوشمه رفتم متخصص گوش حلق بینی گفت گوشت مشکل نداره احتمالا آرتروز فک داری باید ام آ رای بدم من تازه 23 سالمه نمی دونم چرا اینجوری شده دندون قروچه ندارم اصلا با 2 طرف هم غذا میخورم فک چپم درد میگیره میزنه به گوش و دندونام شبا بعضی وقتا خواب ندارم مال شما چ علائمی داره؟  چند وقته درگیر هستین؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من 5 روزه فک سمت چپم درد داره دردش زده بود به گوشم فک کردم مشکل از گوشمه رفتم متخصص گوش ح ...

سلام

من از اسفند 97

الانم از دی ب اینور 4 ماه سمت چپ بدنم کامل درد می کرد ک بعدشم زد ب سمت راست و کل بدنم الان درد میکنه! دکترام طبق معمول کم میارن میگن عصبیه و فیبرومیالژیا داری و قرص اعصاب میدن ...

برای من دردش زیر فکمه میزنه تو گردن، ولی خب کلا تمام بدنم درد میکنه

ایشالله شفا پیدا کنید شما هم اوایل علائم من رو داشتید؟ گوش درد، دندون درد، ؟ 

ممنونم بهمچنین

دندون نه ولی گوش درد بود ک سی تی هم دادم هیچچچچی نبود .... تازه دکتره گف دردت مال دندون آخریه نکروز شده بیخودی روت کانالش کرد ک مال اونم نبود ...

ام ا آرای دادی واسه فکت؟ بهت گفته آرتروز فک داری؟

آره، از رو mri  گف سالمه هیچی نیست!

من بیمارستان ساسان دادم اصن اشتباه انجام داد! باید دهنو تا جاییکه میشه وا نگه داری عکسو بگیرن ولی من نمی تونستم فکم میلرزید اینم اومد یه چیزی چپوند تو دهنم عکس گرف!

یه بارم تو حالت دهن بسته میگیرن

یه جراح فک هم گف ارتروز فکه باید مفصلو شستشو بدی یکی هم گف TMD هس نایت گارد بذار خوب میشه ک نشد ...

آره، از رو mri  گف سالمه هیچی نیست! من بیمارستان ساسان دادم اصن اشتباه انجام داد! باید دهنو تا ...

آها من فردا قراره برم آزمایش درد شما مداوم هس؟ توی باز بسته کردن محدودیت داشتین اوایل بیماری؟ آخه من محدودیت ندارم راحت غذا میخورم موقع غذا هم درد ندارم شبا اذیت میکنه 

آها من فردا قراره برم آزمایش درد شما مداوم هس؟ توی باز بسته کردن محدودیت داشتین اوایل بیماری؟ آخه من ...

آره دائمه نه محدودیت نداشتم من دردام بیشتر زیر فک بود الانم همونجاست میزنه تو گردن

آزمایش چی؟