2777
2789
عنوان

خواستگارم ی جوریه انگار نرمال نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1750 بازدید | 104 پست

این اقا داره فکر میکنه احتمالا..فعلا کاملا با خودش کنار نیومده ک ازدواج کنه یا ن..شمارم نگه داشته ن زیاد پیام میده ک وابسته شید ن کلا میره ک شما قیدشو بزنید

یجوری معلق نگهتون داشته تا فکراشو بکنه

ن تــو آنــی کـــ همـــانــی،ن مــن آنــمـ ک تــو دانــی...
میگه از ازدواج میترسم

چرت میگه

این مردها عاشق بشن، دختره فاحشه هم باشه همه جوره پاش وامیسن و جونشونم میدن واسش

میگه از ازدواج میترسه، در اصل از ازدواج با تو میترسه که پشیمون بشه و کیس های بهتری رو از دست بده

فقط فرار کن از دست این مرد

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن اتفاقاکات کن بزار بره ادمی ک تو ۴۵ سالگی هنوز تصمیم نگرفته وازازدواج میترسه دحتر برای تو مرد درنمیاد اصلاریسک نکن اصلا من ب دلم بداومد بخدا حس خوبی بهش ندارم ترخدامراقب خودت باش مرداجنسشون خیلی بده خیلی

من ازحقم گذشتم تاعذاب لحظه کم باشه..سرم بالاست وقتی که زمونه متهم باشه...به عاقل حکم ازادی به دیوونه قفس دادن...اوناییکه بدی کردن همه تقاص پس دادن...اگه حال دلم خوبه سکوتم معجزه کرده..وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده
دقیقااااا همینه.آفرین خب من چکار کنم ? دیگه جوابشو ندم؟

مشخصه دختر بخدا یه حسی بهم میگه این زن طلاق داده ببین فردا بگو من از نحوه رفتارتون خوشم نمیاداصلاتوضیح نده بگو نمیخام ادامه بدم خدافظ اگرم پرسید چرا توضیح نده زودتر خدافظی کن اینجور مردا ضربه میزننن حرف پدرتم گوش کن مردا همو بهتر میشناسن

من ازحقم گذشتم تاعذاب لحظه کم باشه..سرم بالاست وقتی که زمونه متهم باشه...به عاقل حکم ازادی به دیوونه قفس دادن...اوناییکه بدی کردن همه تقاص پس دادن...اگه حال دلم خوبه سکوتم معجزه کرده..وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده
دقیقااااا همینه.آفرین خب من چکار کنم ? دیگه جوابشو ندم؟

شما جوابشو نده...خودش تکلیفتو روشن میکنه 

یا دیگ سراغتو نمیگیره...یا زنگ میزنه و میاد

باور کن حرفات خیلی بهم ارامش داد خدا خیرت بده

فدات بشم من خواهرم ۳۴ سالشه هیچ رقمه ازمعیاراش کوتاه نمیاد هرسنی ک داری برات مهم نباشه خودتو خوشبخت کن ن بدبخت انشالله همیشه خوشبخت باشی بایه همسر خوب

مشخصه دختر بخدا یه حسی بهم میگه این زن طلاق داده ببین فردا بگو من از نحوه رفتارتون خوشم نمیاداصلاتوض ...

زن طلاق داده باشه ک میفهمن دیگه قبل اشنایی بیشتر ب محلشون میرن و تحقیق میکنن و شناسنامشونو میبینن