2777
2789
عنوان

خواستگارم ی جوریه انگار نرمال نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1750 بازدید | 104 پست

میدونی خواستگارت چطوریه؟

دنبال ادم مناسبی هست که هنوز پیداش نکرده

از طرفی نمیخواد تو این مدت تنها بمونه، به جورایی تورو گذاشته تو اب نمک که اگه کیس بهتری پیدا نکرد برگرده سمت تو

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

یخم واسه چیه 🤣🤣🤣مردا نترس بخان یکساعته یخشون وا شده بخدادروغ مبگه تفریحمو فلان ساده ای بخدادختر ترخدامراقب خودت باش

من ازحقم گذشتم تاعذاب لحظه کم باشه..سرم بالاست وقتی که زمونه متهم باشه...به عاقل حکم ازادی به دیوونه قفس دادن...اوناییکه بدی کردن همه تقاص پس دادن...اگه حال دلم خوبه سکوتم معجزه کرده..وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی دو بار اینم من گفتم واسه آشنایی بیشتر حرف بزنیم زنگ زد  همش میگه من کم رو هستم باید زمان ب ...

خوب فکر کردم ازون آدمای مغرور خودشیفت است

ازکم روبودنش اخه خودمم این جوریم به خاطر این خجالتم 

چندتا خواستگارامو پروندم 😔

شک نکن مگه خونه بابات جات تنگه صبورباش خدا بخداهمچین برات جفتتو جور کنه خودتو بدبخت نکن وتی منم چند ...

آفرین باید له له بزنه اما انگار نه انگار

ففط هر روز پیام میده سلام روز بخیر

نمیدونم چرا پیام میده اصلا

آفرین باید له له بزنه اما انگار نه انگار ففط هر روز پیام میده سلام روز بخیر نمیدونم چرا پیام میده ...

نگهت داشته نپری ازاونور بهترشو پیداکرد کات کنه

من ازحقم گذشتم تاعذاب لحظه کم باشه..سرم بالاست وقتی که زمونه متهم باشه...به عاقل حکم ازادی به دیوونه قفس دادن...اوناییکه بدی کردن همه تقاص پس دادن...اگه حال دلم خوبه سکوتم معجزه کرده..وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده
واقعا  این آدم 45 سالشه مگه بچس

توچند سالته؟