2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349271 بازدید | 18904 پست
راستی پرینوش جان از عسل بانو خبری داری؟
از مکالمه و پرگویی بیجا نجات پیدا خواهید کرد، اگر به خاطر بیاورید که مردم هرگز نصایح شما را قبول نمی کنند، مگر اینکه وکیل مدافع و یا دکتر باشید و آنها برای شنیدن صحبت های شما پول خرج کرده باشند.
خیلی بهترم و بانو باور کن باووووور کن این هفته به خاطر حرفای انرژی بخشی که داشتیم به وضوح متوجه بودم درد کمتری دارم حتی گاهی به کل فراموشش کرده بودم بهت توصیه میکنم هر زمان فرصت داشتی حرفای هفته گذشته رو بخونی برای هممون مفیده و یه تلنگره...چون ما خانومای ایرانی انگار عادت کردیم فقط سخت کار کنیم کارای خونه رو مثل بنز انجام بدیم به امور خونه و بچه رسیدگی کنیم ولی چیزی که مهتر از همه ایناست رو گذاشتیم رو طاقچه خاک بخوره.و اون مسئله مهم حفظ روحیه شاد بودن ریلکس تر بودن گاهی بیخیال بودن و در نهایت آرامش داشتنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااا پست نوشتم نمیاد میگه شما از عبارات نامناسب استفاده کردی
از مکالمه و پرگویی بیجا نجات پیدا خواهید کرد، اگر به خاطر بیاورید که مردم هرگز نصایح شما را قبول نمی کنند، مگر اینکه وکیل مدافع و یا دکتر باشید و آنها برای شنیدن صحبت های شما پول خرج کرده باشند.
http://uupload.ir/files/rrqe_1.png از نوشته هام عکس انداختم... نمیدونم کدوم حرف عبارت نامناسب در نظر گرفته میشه عایا؟
پرینوش عزیزم این نظر لطف شماست به من ولی من این تآثیرات مثبت را اول از لطف خدا و بعد لطف شما عزیزان دارم همیشه براتون دعا میکنم. بچه های این تاپیک نزدیک به دو سال میشه که باهم اینجا بودن از خوب و بد هم خبر دارن تو شادی و غم هم شریک بودن روزها رو به یاد هم و با حرفها و تجربه های هم سپری کردن و الان دوستای خوبی برای هم هستید... من هم به واسطه اینکه صحبت ها و تجربیاتتون رو خوندم شما رو تا حدودی میشناسم و دوستتون دارم ... ولی واقعا انتظار نداشتم منو به این زودی تو جمع گرمتون بپذیرید و این برای من یه نعمته پس خدا رو شکر میکنم که شماها رو دارم...
خدای مهربونم خیلی دوستت دارم.
بانو خوندم نوشته هاتو گلم....احتمالا اینکه رفتی استخر رقصیدی کلمه نامناسب بوده. موضوع این هفتمون این بوده:تمرین برای انرژی مثبت داشتن صحبتای تو هم در همین راستا بوده گلم اینکه سعی کنی شاد باشی یعنی اولین قدم برای انرژی مثبت داشتن برداشتی ولی بیشتر تاکید ما این هفته به تمرینات ذهنی بوده در کنارش کارایی مثل مواردی که خودت بهش اشاره کردی عزیزم
قربونت... والا اینارو جدا جدا هم نوشتممممممم اما فرقی نکرد فکر کنم نامحسوس به موارد زشتی اشاره کردم در مورد انرژی ذهنی مثبت هم به نظر من بهتره از ظاهر شروع کرد.. مثلا حرف نزدن در مورد اتفاقات بد... وقتی حرف نزنیم ذهنمون هم درگیر نمیشه یا اینکه ی لیوان شمارو یا د فلان خاطره بد میندازه... بهترین راه اینه از اون لیوانه دوری کنی... اینطوری ذهنت درگیر لیوان و خاطراتش نمیشه چند روز پیش حدیثی میخوندم دقیقا یادم نیس اما مضمونش این بود به جای درد دل با مردم با خدا درد دل کنیم... من شروع کردم این روش رو خیلی دل آدم آروم میشه... ولی وقتی با ی انسانی مثل خودت درد دل میکنی بیشتر آتیشی میشی یا اون طرف چیزی میگه که دلت میسوزه
امروز داشتم یکی از سخنرانی های دکتر فرهنگ رو گوش میدادم میگفت عبارات منفی میکشند و عبارات مثبت جان میبخشن نمیدونم دو کتابی که تو هفته گذشته معرفی شد رو خوندید یا نه ولی تو این کتابا برای القای انرژی مثبت یه سری عبارات تاکیدی معرفی شده بود که راستشو بخواید من زیاد نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم چون کلماتی نبودن که ما تو فرهنگ عامیانمون ازش استفاده کنیم.مثلا ما هیچ وقت نمیگیم عشق الهی هم اکنون ثروت و شوکت میبخشد....میگیم خدایا به مالم خیر و برکت عطا بفرما.درسته؟؟؟ به نظرم خیلی بهتره عبارات طوری باشن که ما باهاشون ارتباط برقرار کنیم از گفتنشون لذت ببریم و به آرامش قلبی برسیم و باورشون داشته باشیم
پرینوش جان من یکی از سخنرانی های دکتر فرهنگ رو گوش میدادم دقیقا اینو میگفت میگفت هرکسی ی عبارات تاکیدی خاص خودش رو داره نرین پیش روانشناس بگین به من عبارات تاکیدی مثبت یاد بده خود ببین با چی راحتی همونو بگو بعد اینکه تو ی سخنرانی دیگه شنیدم.. کسی که منفی رفتار میکنه منفی دریافت میکنه کسی که مثبت رفتار میکنه مثبت دریافت میکنه... میگفت مثلا شما سرکار کارتون رو درست انجام نمیدین.. شماره فاز منفی این کارتون 2 هست.. تو جهان منفی هایی که شماره شون 2 هست خیلی زیاده و شما باهاشون برخورد خواهین کرد یا کار مثبت هم به همین شکل
دکتر فرهنگ میگفت عبارات تاکیدی رو جوری نگین که اتفاق افتاده ... جوری بگین که کم کم دارین بهش میرسین مثلا میخوایین کامپیوتر بخرین نگین من کامپیوتر دارم من کامپیوتر دارم... بگین من کم کم دارم به خرید کامپیوتر نزدیک میشم...
تو کتابای معرفی شده به تصویر سازی ذهنی هم اشاره شده من مطمئنم همه ماااا لحظاتی از روز رو به این کار مشغولیم.ولیییی از قضا به تصویر سازی منفی میپردازیم.یا حرفای آزار دهنده دیگران رو تو گذشته به یاد میاریم و صحنه اون روز رو تو ذهنمون به یاد میاریم یا حتی پا رو فراتر میزاریم و پیش بینیای عجیب و غریبی هم میکنیم مثلا تصویر سازی میکنیم هفته بعد که فلان مهمونی دعوتیم اون آدمی که ما باهاش زرابطه خوبی نداریم رو دیدیم بعد بهمون یه تیکه ای میندازه ما چه جوابی میدیم و اووه کلی واسه خودمون مشغول میشیم چرا همین وقت رو صرف تصویر سازی مثبت نکنیم؟؟؟تصویر خونه ای که دوست داریم در آینده داشته باشیم تصویر موفقیتهایی که دوست داریم بهش برسیم تصویر مسافرتی که همیشه در انتظارشیم و.......
پرینوش جان پ خ داری عزیزم