2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349272 بازدید | 18904 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هلوجان....واسه پدرتون متاسفم....خدارحمتشون کنه... دوست من نوشته هات عالی هستن...خیلی خوب شرایطتت را توضیح دادی...و چقدر خوبه ک به خودت اومدی و تصمیم گرفتی زندگیتو از نو بسازی...حتم دارم موفق میشی و دوباره یه زوج خوشبخت و یه خونه گرم ویه کودک دلبند.......
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
سلام عزیزان .صبحتون دل انگیززز. هرمیون گلم بابت همدردیت بینهایت ممنونم .خدا رفتگان شمارو هم ببخشه .ممنون. هلو جون روح پدرتون غرق درشادی و ارامش باشه . عزیز دلم شما تنها نیستی ،من با نوزاد چندروزه شاهد این غم بزرگ شدم ...... پدرمنم بینهایت مهربون بود ،احساس میکنم با ازدست دادن پدرم بزرگترین تکیه گاهمو از دست دادم،واقعا سخته ولی ما دیگه تنها نیستیم اولا خدارو داریم درثانی مسیولیت همسروبچه ها . من ازخدا صبرخواستم . خدا به شما صبروارامش بده
شاد زیستن یک انتخابه هیچ وقت هیچ جاى دنیا دیده نشده کسى برات توى یک جعبه شادى بزاره و کادو بده بهت.وقتى شادى رو انتخاب کنى دیگه فرقى نمیکنه تنهایى یا دوروبرت پر از آدماى رنگارنگ باشه،دیگه فرقى نمیکنه چیکاره اى،درامدت چقدره،کجا زندگى میکنى،چى میخورى و هزارتا چیز دیگه،وقتى معنى واقعى زندگى رو بفهمى و درک کنى همه چیز در گذره و هیچ چیز ابدى نیست،اونوقته که قدرشناس میشى اونوقته که شکرگزاره داشته هات میشى و حتى از هر نفسى که میکشى لذت میبرى،قدر چیزاى کوچیک زندگیتو بیشتر میدونى.از نسیمى که دم غروب بعد از یه روز گرم پوستتو نوازش میکنه،از آب خنکى که توى گرما جیگرتو حال میاره،از راه رفتن روى چمن خیس یا لمس شنهاى ساحل زیر پاهات،از یه بوى عطر به رهگذر،شنیدن اتفاقى یه آهنگ از توى ماشین در حال حرکت توى خیابون که سالها بود گوش نداده بودى واز گرمى چاى در بعدازظهر یک روز سرد و خیلى چیزاى دیگه،از همشون باید لذت برد،میدونى چرا؟!! چون همه ى اینا نشونه ى اینه که تو چشمى دارى براى دیدن،گوشى دارى براى شنیدن،پایى براى دویدن،قلبى براى عشق ورزیدن...اینا شگفت انگیز نیست؟؟!! چطور ممکنه انسانى وجود داشته باشه و واقعا راه و مرام درست زندگى کردن رو بلد باشه و از این چیزا لذت نبره شادى و خوشبختى یافتنى نیست ساختنیه از زندگیت لذت ببر حتى اگر چیز باارزشى رو باختى و تلاش کن براى بدست آوردن بهترین ها زندگى را درست زندگى کنیم
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
خانم گل ممنونم خدا رفتگان همه رو مورد رحمت و بخشش خودش قرار بده هرمیون عزیزم خیلی ممنونم چقد خوبه که شماها هستید چقدر دنیا به وجود آدمهای خوب نیاز داره... من هم باید سعی کنم بشم جزء اون آدمهای خوبی که باری روی دوش این دنیا نیستند بلکه مسکنی هستند بر تمام زخمها و دردها آرامش بخش و تسکین دهنده دلها هستند و شادی بخش روح ها چون من یک انسانم و از روح خداوند بزرگ در من دمیده شده پس ظرفیت و قابلیت این را دارم که پر شوم از خوبی ... بزرگترین نعمتی که خداوند بزرگ برای یک موجود میتوانست قائل باشد نعمت درک و شعور و معرفت یا همان نیروی عقل است پس من یک انسان باشعور و با فهم و کمالات هستم که میتوانم تصمیم بگیرم تصمیم گرفتن کار بسیار دشواری نیست امااااااااااااا تصمیم عاقلانه و بزرگ گرفتن کار هر انسان عاقل و با شعوری نیست پس دوستان خوبم بیایید تصمیم بگیریم که در زندگی خوب فکر کنیم و خوب بیاندیشیم... کمی که به زندگی خودمون و اطرافیانمون نگاه میکنم به این فکر می‌افتم که واقعا ما آفریده شده ایم تا بخوریم بخوابیم بریم سرکار بیایم خونه کارهای خونه را انجام بدهیم بریم دانشگاه مدرک بگیریم پزش را به دیگران بدهیم اگر کسی کار اشتباهی کرد عصبانی شویم داد بزنیم بدون فکر صحبت کنیم از دست هرکس و ناکسی عصبانی شویم بی جهت غصه بخوریم به فکر گذشته و بدحرفیهایی که شنیده ایم باشیم و روح خود را آزرده کنیم و نگران آینده ایی که از راه نرسیده باشیم؟؟؟؟ واقعا به این دنیا پا گذاشته ایم تا همین کارهای سطحی را انجام بدهیم؟؟؟ مسلما رسالت بزرگتر و مسئولیت سنگین تری داریم و آن رسیدن به کمال است... میدونید بچه ها خوب که فکر می‌کنم میبینم همین تاپیک ظرافت زنانه و راهکارهایی که همه شما عزیزان بهش اشاره کردید به طریقی ما را در انجام رسالت انسانیمون داره قرار میده اگر عمق مطالبی که دوستان بهش اشاره می‌کنند و درک کنیم همش داره ما رو سوق میده به سمتی که باید بریم به سمت خوبی به سمت خوب بودن به سمت خوب ماندن و درنهایت احساس رضایت داشتن... عمر دنیا کوتاه تر از اونی هست که من بخواهم صرف مسایلی بکنم که این روزها اینقدر درگیرشم مسائل سطحی و زودگذر... من به عنوان یک انسان با قدرت عقل میخواهم بزرگ باشم خیلی خیلی بزرگ به قدر آسمان و حل کنم در خودم این ریز گرد و غبارهایی که فصل به فصل می‌آیند و می‌روند... و آزاد کنم پرنده هایی که در ذهنم زندانی کردم و قفس طلایی بزرگی براشون ساختم من به عنوان یک انسان باشعور باید بتونم در این قفس رو باز کنم و رها کنم تمام این پرنده ها یا همان فکرها استرس ها اندوه هایی که هرروز با خودم حمل میکنم و سنگینی اونها قدم رو خمیده کرده ... میدونم کارم سخته و در این مسیر باید صبر زیادی به خرج بدم اما شدنیه چون من باور دارم که میتوانم
خدای مهربونم خیلی دوستت دارم.
سلام دوستان مرسی از نکات خوب و اموزنده ای که دراختیارمون گذاشتین زندگی من تو این یکماه ی که با اینجا اشنا شدم خیلی عوض شده و در جهت مثبت پیش میره حتی همسرم هم متوجه شده و میگه خیلی تغییر کردی اما یکم دارم سرد میشم و به روزای تنبلیم بر میگردم اما بازم سعی میکنم از شما انرژی بگیرم و کم نیارم
سلاااااااااااااااااااااااام مرسی از همتون.خیلی خوشحالم تک تکمون تو این هفته احساسات خوبی تجربه کردیم.یادتونه اولین روزی که این موضوع رو مشخص کردیم آرزو کردم پایان هفته همه به احساس خوب و مثبتی رسیده باشیم؟خوشحالم که رسیدیم و حالا آرزو میکنم این احساسات پایدار باشه
خانوم گل و هلوی عزیز از صمیم قلبم به خاطر از دست دادن پدرای بزرگوارتون متاسفم.اصلا قصد ندارم با گفتن یه سری حرفای روتین دلداریتون بدم حرفی که میزنم نظر قلبیمه میخوام بگم جای خوشحالی داره که شما اینطور از پدراتون یاد میکنید همین خودش خیلی ارزشمنده قطعا پدراتون آدمای خیلی خوشبختی بودن چون حالا که دستشون از این دنیا کوتاهه نام نیکشون یه این شکل یاد میشه.همه ما یه روزی این دنیارو ترک میکنیم ولی چقدر خوبه که به همین خوبی ازمون یاد کنن.دوستای گلم خوشحال باشید که پدراتون انقدر شریف بودن و مطمئن باشید الان در آرامشن
هلو دوست خوبم از همون پست اولی که گذاشتی فهمیدم با کسی آشنا شدم که ذهن بازی داره و حالا از پستای بعدیت بیشتر به این حرفم میرسم.اینکه آدم مشکلاتشو درک کنه و برای حلشون تلاش کنه قدرت روحی و ذهنی خاصی میخواد که هر کسی قادر به انجامش نیست
دوستای نازم من میخوام ازتون یه خواهش داشته باشم..... قطعا هر کدومتون متوجه شدید تو روزای گذشته وقتی تلاش کردیم حال بهتری داشته باشیم روزمونو شادتر سپری کنیم به فکرای منفی اجازه ورود به ذهنمونو ندادیم همگییییی موفق شدیم.(حالا بسته به تمرینمون و خواست خودمون یکی کمتر یکی بیشتر) ولی چیزی که بین همه ما مشترکه اینه که به هر حال موفق شدیییییم و همییین یعنی قدرت ذهنمون.پس اگه میتونیم این قدرت رو داشته باشیم و میتونیم با کنترلش و سوق دادنش به جهات مثبت به آرامش خوبی برسیم چرااااا انجامش ندیم؟چرا فقط به همین هفته اکتفا نکنیم و بعد از این هفته های دیگه عمرمون رو هم با این روش پیش نریم؟؟؟؟ پس بیاید امروز با هم تصمیم بگیریم این مسئله رو تو وجودمون نهادینه کنیم.تا هر اندازه ای که میتونیم توش پیشرفت کنیم طوری که یه روز تو این تاپیک دیگه در مورد صحبتهای آزار دهنده دیگران حرف نزنیم چون انقد ذهنمون قوی شده که بگیم فکر این آدم بیماره و میخواد فکر مارو هم بیمار کنه چرا باید بهش بها بدم؟؟
سلام دوستای گلم موضوع هفته چیه؟
از مکالمه و پرگویی بیجا نجات پیدا خواهید کرد، اگر به خاطر بیاورید که مردم هرگز نصایح شما را قبول نمی کنند، مگر اینکه وکیل مدافع و یا دکتر باشید و آنها برای شنیدن صحبت های شما پول خرج کرده باشند.
خخخخخخخخ سلام عزیزمممممممممم خوبی؟؟ حالت بهتر شد متاسفانه به دلیل مشغله کاری نتونستم پستای قبلیتون رو بخونم
از مکالمه و پرگویی بیجا نجات پیدا خواهید کرد، اگر به خاطر بیاورید که مردم هرگز نصایح شما را قبول نمی کنند، مگر اینکه وکیل مدافع و یا دکتر باشید و آنها برای شنیدن صحبت های شما پول خرج کرده باشند.