2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349271 بازدید | 18904 پست
در مورد تمرین برای تصویر سازی ذهنی هم چیزی که دکترفرهنگ پیشنهاد داد این بود کسانی که نمیتونن تصویرسازی ذهنی بکنن اول اشیا ساده رو بذارن جلو چشمشون بعد چندبار پلک بزنن... بعد چشماشونو ببندن و تجسم کنن اون شی رو و بعدش رو اشیا پیچیده تر این تجسمات رو بکنن حتی با جزئیات بعدش ذهنشون میتونه به خوبی تصویر سازی بکنه
از مکالمه و پرگویی بیجا نجات پیدا خواهید کرد، اگر به خاطر بیاورید که مردم هرگز نصایح شما را قبول نمی کنند، مگر اینکه وکیل مدافع و یا دکتر باشید و آنها برای شنیدن صحبت های شما پول خرج کرده باشند.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی سخنرانی خوبیه ولی اصلا اسمش یادم نیست
از مکالمه و پرگویی بیجا نجات پیدا خواهید کرد، اگر به خاطر بیاورید که مردم هرگز نصایح شما را قبول نمی کنند، مگر اینکه وکیل مدافع و یا دکتر باشید و آنها برای شنیدن صحبت های شما پول خرج کرده باشند.
نیومده برام
اگر اذیت نمیشی همینجا بذار بعد پاک میکنی یا بیا بریم دود
بانوی آذری جان من هم قبلا این سخنرانی رو گوش دادم اما یادم رفته بود چه جملات خوبی رو نوشتید هم شما هم پرینوش جان سخنرانی هاش مال مجموعه موفقیتش بود درسته؟؟
خدای مهربونم خیلی دوستت دارم.
فدات هلو جان
این جمله خیلی به من حس خوبی میده "خدا منو محکم بغل کرده" حس اطمینان زیادی به آدم میده به این نتیجه میرسونه که ای آدم تو توی این دنیا تنها نیستی حتی اگر تنهاترین تنهاها شوی بزرگترین نیرو رو داری که بهش تکیه کنی و اعتماد کنی مرسی پرینوش جان به خاطر این جمله زیبا
خدای مهربونم خیلی دوستت دارم.
سلامی گرم به دوستان عزیزم چطورین خانوما در رابطه باکتاب از دولت عشق میخام بگم برای من انگیزه مثبت فکر کردن ایجاد کرد اول هفته یک مشکل برای خانوادم پیش اومد میتونستن تصور کنم که تا آخر هفته مشکل هل میشه اما دقیقا روزش نمیتونستم تصورکنم(قبلش تونسته بودم روز مشخص کنم) یه حس عجیبه نمیتونم وصفش کنم.دقیقا چشمام میبندم و باخودم کلمات کتاب تکرار میکنم و یه حسی پیدا میکنم که بهش میرسم. مثلا امروز قرار بود وام بگیریم.همسرم همش میگفت اگه وام جورنشه؟هزار تا انرژی منفی اومدم تصورش کنم نتونستم.میدونم درست میشه اما زمانش نمیتونم تصور کنم یه جذب دیگه هم داشتم.ما حدود2هفته هستکه دنبال خونه هستیم و هرجا میرفتیم مورد پسند نبود.روز3شنبه همسرم گفت اگه پیدا نکردیم بیخال خونه بشیم.اما یه حسی به من میگفت که همین امروز پیدا میکنی.شاید باورتون نشه به عرض2ساعت هم خونه پیدا کردیم و هم قلنامه کردیم.همش به همسری میگفتم دیدی جذب من جواب داد