2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349272 بازدید | 18904 پست
هلو دوست عزیز با این همه دانش خوبی که در مورد مدیریت افکارت داری پس بدون بقیه راهی که پیش روت هست اصلا سخت نیست وقتی میگیم باید خودتو دوست داشته باشی قرار نیست کار عجیبی انجام بدی کافیه برای خودت شخصیتت احترام قائل بشی.برای خودت بهترین رو بخری بهترین رو (هر کس در حد وسع مالی خودش) بپوشی و بخوری.این از بعد ظاهری از بعد روحی و روانی هم دوست داشتن خودت یعنی تلاش کنی هر چیزی باعث بر هم زدن آرامشت نشه بهتر بگم هر کسی نتونه آرامشتو مختل کنه به خودت بگی من مسئول رفتار اشتباه یا قضاوتهای اشتباه دیگران نیستم من ممکنه فرصت محدودی برای زندگی داشته باشم پس باید از لحظه لحظه اش لذت ببرم و دیگران رو با افکار نادرستشون به حال خودشون بزارم اینا چند نمونه از دوست داشتن خودته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای گلم واقعا این انرژی مثبت و مثبت اندیشی تاثیر داره . هفته پیش خیلی حالم بد بود ،خیلی با خودم کلنجار رفتم من خیلی چیزارو نمیتونم تغییر بدم ولی خودمو چرا ، درسته خیلی سخته ولی امکان پذیره . به تمام نعمتایی که خدا بهم داده یه لحظه فکر کردم ،دیدم واقعا باید دیدم مثبت باشه . درسته مشکلم خیلی اذیتم میکنه ولی درمقابلش چیزای خیلی خوبی هم تو زندگیم دارم .
پرینوش و هرمیون عزیزم ممنونم اتفاقا از وقتی تجربیات مفیدتون رو به کار میبندم پیشرفت زیادی کردم اتفاقا این جمله زیبایی که نوشتید(من مسئول رفتار اشتباه یا قضاوتهای اشتباه دیگران نیستم ) رو همش تو ذهنم دارم وبهش فکر میکنم وخیلی آرومم میکنه ... به نظر شما مرز دوست داشتن خود و خودخواهی کجا میشه؟
خدای مهربونم خیلی دوستت دارم.
هلوووووووووووووووو جان اول برای هر کار خوبی که میکنی به خودت جایزه بده به علایق رسیدگی کن مثلا ببیین چه توی زندگی دوست داشتی ولی از ان گذشتی مثلا دوست داری بری ورزش ولی کار بیرون و خانه این شرایط فراهم نکرده و همیشه بهترین ها را چه در خوراک و پوشاک و...................به خودت اختصاص بده
خوشگلا واقعاااااااااااااا صبح خوبی رو کنارتون شروع کردم.خیلی از هم صحبتی با همتون لذت بردم باید برم به کارام برسم مرسی که بودید بازم ادامه میدیم.دوستون دارررررررررررررررم